Ben bugün karından duydum 5+6'da çok miniktiTabiki daha erken duyma şansın var ama garanti olsun diye o tarihi vermiştir doktorun. Ben 5 haftalıkken duydum, doktorumun sonraki randevusunda 7 haftalık oluyor muhtemelen karından bakılacak bu sefer
Galiba ondan , sonrasında kendi kadın doğum doktoruma yönlendirdi . Sonrasında bir daha gitmeyeceğim orayaTabiki daha erken duyma şansın var ama garanti olsun diye o tarihi vermiştir doktorun. Ben 5 haftalıkken duydum, doktorumun sonraki randevusunda 7 haftalık oluyor muhtemelen karından bakılacak bu sefer
Biri demişti sanki ama bilemedim, bekleyip göre göreceğizBenimki de oval ben hiç duymadım böyle bir şey tutuyor mu acaba
Evet, Allah o günleri de görmeyi nasip etsinBiri demişti sanki ama bilemedim, bekleyip göre göreceğiz
Bende tam tersi okudum bir yerse sanki amaaa ilk defa böyle bir şey okuyorum bilmiyorum o yüzden hiiçç öğrenmeye de daha çook varrBirde kızlar şeyi soracağım aramızdan biri , kese yuvarlaksa erkek, ovalse kız diye okumuştum , sizde durumlar nasıl?
Var mı fikri olan
MaşAllah canım Allah sağlıkla kucağına alıp doya doya sevmeyi nasip etsin inşaAllahMerhaba kızlar, bugün minik mercimeği gördükkese ve içinde de minik bir ayrıntı vardı
Doktorum gene temkinli olmak adına konuşması riskler üzerineydi.. 28 ine gün verdi kalp sesi için, daha erken duyma şansım var mı yoksa tam 7. Haftayı beklemeli miyim
Bende yarın soracağım doktoruma sicaklarda deniz olmadan olmazAranızda denize giren var mııı hiiiç ekstra dikkat ettiğiniz şeyler var mııı girerkennDoktorum su soğuk olmadığı müddetçe girmende sakınca yok dedi bugün sezonu açtım çok şükür özlemişim çook
Eveet eveet birde ben denizin içinde doğdum büyüdüm girmeyince olmuyor yaaBende yarın soracağım doktoruma sicaklarda deniz olmadan olmaz
Aynıyız vallaEveet eveet birde ben denizin içinde doğdum büyüdüm girmeyince olmuyor yaa
Evet kuzum katılıyorum sana , bekliyoruz sabırla çok şükür bu günümüzeMaşAllah canım Allah sağlıkla kucağına alıp doya doya sevmeyi nasip etsin inşaAllahzamanını bekle bence doktor bişey bilmese o tarihi verirmi canım beklemek zor ewet ama en azından görmüşsün canım içini ferah tut
Bunu en iyisi çocukları olan kişilerden ultrason fotoğrafı isteyerek çözerizBende tam tersi okudum bir yerse sanki amaaa ilk defa böyle bir şey okuyorum bilmiyorum o yüzden hiiçç öğrenmeye de daha çook varrBenimde kese bayaa oval şuan
Sor bakalım doktorun ne diyecek yazarsın burayaaaAynıyız valla
Eveet doğru dedinnBunu en iyisi çocukları olan kişilerden ultrason fotoğrafı isteyerek çözeriz
Benim 21indeydi transfer daha kalp atışı muayenesine gitmedim bile. 18ine gün verdiler. Erken olabilir sizin için de. Bir dahaki gittiğinizde duyarsınız muhtemelen. Endişelenmeyin, insallah sağlıkla kavusursunuz miniginizeMerhaba arkadaşlar
Ben 23 haziranda transfer olmuştum geçen hafta cuma günü keseyi görmüştüm fakat dün bebek göründü ama kalp atışını duyamadık üstelik vajinal ultrasonla bakıldı 6+0 dı dün pazartesi yeniden çağırdı doktorum eğer gene duyamazsak kürtaj olmam gerektiğini söyledine de mutlu gitmiştim oysa ki inşallah bir mucize olur
Ben 19 haziranda transfer oldum kese göründü fakat bebek görünmedi perşembe günü gidicem kalp atışı için daha erken olabilir sizin içinizi ferah tutun bence.Merhaba arkadaşlar
Ben 23 haziranda transfer olmuştum geçen hafta cuma günü keseyi görmüştüm fakat dün bebek göründü ama kalp atışını duyamadık üstelik vajinal ultrasonla bakıldı 6+0 dı dün pazartesi yeniden çağırdı doktorum eğer gene duyamazsak kürtaj olmam gerektiğini söyledine de mutlu gitmiştim oysa ki inşallah bir mucize olur
Kuzum sorun olmaz girebilirsiniz dediSor bakalım doktorun ne diyecek yazarsın burayaaa
Bende 24 ünde transfer oldum , Dün keseyi gördük, 2 hafta sonra da kalp atımı için çağırdı, 6. Hafta erken gibi , genelde 7. Haftada çağırıyorlar?Merhaba arkadaşlar
Ohh çok şükür içim daha da rahatladı sağolasın canıımKuzum sorun olmaz girebilirsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?