2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Tabiki daha erken duyma şansın var ama garanti olsun diye o tarihi vermiştir doktorun. Ben 5 haftalıkken duydum, doktorumun sonraki randevusunda 7 haftalık oluyor muhtemelen karından bakılacak bu sefer
Ben bugün karından duydum 5+6'da çok minikti ama haftaya gel dedi biraz daha büyümüş olur dedi

Tabiki daha erken duyma şansın var ama garanti olsun diye o tarihi vermiştir doktorun. Ben 5 haftalıkken duydum, doktorumun sonraki randevusunda 7 haftalık oluyor muhtemelen karından bakılacak bu sefer
Galiba ondan , sonrasında kendi kadın doğum doktoruma yönlendirdi . Sonrasında bir daha gitmeyeceğim oraya

Birde kızlar şeyi soracağım aramızdan biri , kese yuvarlaksa erkek, ovalse kız diye okumuştum , sizde durumlar nasıl?
Var mı fikri olan
Bende tam tersi okudum bir yerse sanki amaaa ilk defa böyle bir şey okuyorum bilmiyorum o yüzden hiiçç öğrenmeye de daha çook varr Benimde kese bayaa oval şuan

Aranızda denize giren var mııı hiiiç ekstra dikkat ettiğiniz şeyler var mııı girerkenn Doktorum su soğuk olmadığı müddetçe girmende sakınca yok dedi bugün sezonu açtım çok şükür özlemişim çook

MaşAllah canım Allah sağlıkla kucağına alıp doya doya sevmeyi nasip etsin inşaAllah zamanını bekle bence doktor bişey bilmese o tarihi verirmi canım beklemek zor ewet ama en azından görmüşsün canım içini ferah tut

Bende yarın soracağım doktoruma sicaklarda deniz olmadan olmaz

Merhaba arkadaşlar
Ben 23 haziranda transfer olmuştum geçen hafta cuma günü keseyi görmüştüm fakat dün bebek göründü ama kalp atışını duyamadık üstelik vajinal ultrasonla bakıldı 6+0 dı dün pazartesi yeniden çağırdı doktorum eğer gene duyamazsak kürtaj olmam gerektiğini söyledi ne de mutlu gitmiştim oysa ki inşallah bir mucize olur

Evet kuzum katılıyorum sana , bekliyoruz sabırla çok şükür bu günümüze

Benim 21indeydi transfer daha kalp atışı muayenesine gitmedim bile. 18ine gün verdiler. Erken olabilir sizin için de. Bir dahaki gittiğinizde duyarsınız muhtemelen. Endişelenmeyin, insallah sağlıkla kavusursunuz miniginize

Ben 19 haziranda transfer oldum kese göründü fakat bebek görünmedi perşembe günü gidicem kalp atışı için daha erken olabilir sizin içinizi ferah tutun bence.

Bende 24 ünde transfer oldum , Dün keseyi gördük, 2 hafta sonra da kalp atımı için çağırdı, 6. Hafta erken gibi , genelde 7. Haftada çağırıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…