İki gündür var bugün transfer günü hariç 22 gün oldu senin daha erken ki olmayadabilir herkeste olmuyor :)Mide bulantınız ne zaman başladı benim daha transferimin 11. Günü çift transferi pozitif gördük kanda 2 gün de 3 kat artış da gözlemledik çok şükür ama daha erken sanırım göğüs şişliğim sızım olmadı mide bulantım da daha olmadı kese görmek için transferin 18. Günü çağırdılar :)
Evet benimde kesildi ama dün daha keseyi gördüm bir sorun yoktu bence herşey olması gerektiği gibi ilerliyor hepimiz için :) artık bebek büyüyecek ve kendisini farklı yollarla hissettirecek :)Benimde bugün kasık ve bel ağrılarım kesildi
Ampulu normalde ne rutinde vuruluyordunuz .bana haftada bir iki ampul vurduruyorBu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuanBugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım
Korkma bence cogu gebede gerceklesiyorBu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuanBugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım
Yok ben hiç ampul vurulmadım sadece progeston fitil estrofem folbiol coraspin kullanıyorum ben estrofemi de bu hafta azaltıp bırakacağım kahvarengi lekelenmeden dolayı bir seferlik vurulacağım ampuluAmpulu normalde ne rutinde vuruluyordunuz .bana haftada bir iki ampul vurduruyor
Öyleymiş evet bide çamur gibi olunca eski bir kan da olabilir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben yerkeşme kanaması vs de yaşamamıştım belki o zamanlardan kalan eski bir kandır çünkü baya çamur gibiydiKorkma bence cogu gebede gerceklesiyor
Allahın ıznıyle bırsey olmaz sakin ol üzülmeBu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuanBugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım
İnsallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum her zaman çok sağolllAllahın ıznıyle bırsey olmaz sakin ol üzülme
Aynen eltimdede olmustu. Haftaya dogumu gerceklescekÖyleymiş evet bide çamur gibi olunca eski bir kan da olabilir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben yerkeşme kanaması vs de yaşamamıştım belki o zamanlardan kalan eski bir kandır çünkü baya çamur gibiydi
Ayyy insallah sağlıkla bizde o günlere erişirizzz yaptırdım iğnemi şimdi dinleniyorumAy
Aynen eltimdede olmustu. Haftaya dogumu gerceklescek
Sifa olsun saglikla gelsin bebisinAyyy insallah sağlıkla bizde o günlere erişirizzz yaptırdım iğnemi şimdi dinleniyorum
Canım korkmana gerek yok bendede oldu ara ara olabilir dedi proluton depot 3 günde bir yaptırıyorum doktorum kalp atışına kadar devam edelim sonra bırakalım dedi Allah'ın izniyle korkma bişey olmazÖyleymiş evet bide çamur gibi olunca eski bir kan da olabilir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben yerkeşme kanaması vs de yaşamamıştım belki o zamanlardan kalan eski bir kandır çünkü baya çamur gibiydi
Sağolll canım insallah tekrar olmazz şuan kesildi çok şükürCanım korkmana gerek yok bendede oldu ara ara olabilir dedi proluton depot 3 günde bir yaptırıyorum doktorum kalp atışına kadar devam edelim sonra bırakalım dedi Allah'ın izniyle korkma bişey olmaz
Benimde 26.günü arada oluyor o mide bulantısı bende de hatta bu sabah bildiğin kustumKızlar benim transferden sonra 25.günüm mide bulantım ara ara oluyor normalmi ya kendi kendime endişe etmek istemiyorumda havada sıcak bunalıma giricem gibi
Ayni durum bendede var cok acikiyorum ama ne yiyecegimi bilmiyorum aklima geldikce tiksiniyorum.kullanmam gereken ilaclardan sudan bile tiksiniyorumBenimde 26.günü arada oluyor o mide bulantısı bende de hatta bu sabah bildiğin kustumCanım hiçbir şey yemek istemiyor ama acıkıyorum da şuan bak yemek gelince aklıma midem ağzıma geldi
Ben o kadar kötü olmuyorum ama olunca koku filan beni mahvediyorBenimde 26.günü arada oluyor o mide bulantısı bende de hatta bu sabah bildiğin kustumCanım hiçbir şey yemek istemiyor ama acıkıyorum da şuan bak yemek gelince aklıma midem ağzıma geldi
Evet bende nasıl güzel su içerdim şimdi içemiyorum şişe bana ben şişeye bakıyorum resmenAyni durum bendede var cok acikiyorum ama ne yiyecegimi bilmiyorum aklima geldikce tiksiniyorum.kullanmam gereken ilaclardan sudan bile tiksiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?