2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Tatlim ayni gun transfer olmustuk 18 kontrole cagirdi doktor ama ben bugun dayanamadim gittim kendi doktorum yoktu. Baska dr bakti keseyi gordu ama kalp atisi icin erken dedi

Muhtemelen bu ayın sonunda olacak benimde 7 embriyom var 2. Deneme olacak bahçecideydim farklı bir merkeze taşıyorum şimdi embriyoları
Merhaba. Ben ilk denemem için bahçeciye başlayacağım siz neden başka yere geçiyorsunuz acaba?

Kızlar merhaba doktora gidenler kese son adet tarihiyle uyumlu muydu benim transferim 15 Haziran'da olmuştu 28 inde beta iyi çıktı ama doktorum 20 gün sonra çağırmıştı salı günü gidicem uygulamaya göre 6+6 da doktora gitmiş oluyorum inşallah öyledir gittiğimde kalp atışları da duyulur

Benim son adet tarihi ile uyumlu değildi transferim normale göre birkaç gün geç oldu ondan transfer tarihiyle uyumluydu haftam 17haziranda oldum transfer 10 temmuzda kontrlüm vardı 5+2 gibi demişti şuan yazlığa geldim burda bir doçente gidicem yarın asıl doktorunla kontrolüm 24 temmuzda bakalım ne diyecekler

Anladım canım sağol sağlıklı olsunlar da haftasına göre normal olsunlar da

Merhaba ben de 15haziranda oldum cuma günü gittim kontrol için 6+5 olması gerekirken beş gün geriden geliyormuş kalp atışını duyamadık bir hafta sonra tekrar çağırdı Allahın izniyle salı günü duyarsınız inş

Teşekkür ederim inşallah

Benimde uyumlu değildi canım doktorumdan ötürü transferim bir kaç gün geç yapıldı. Sağlıklı olsunlar inşaAllah

Gunaydin kizlar 6+3 nasilsiniz. Etrafimdaki herkes bulantilarimin erken basladigini soyluyorlar :) sizler nasilsiniz
Günaydın, sanırım ben de 6+3 üm - 23 haziran transfer tarihim 1 haziranda son adet tarihimdi. Kalp atışını duydunuz mu bebişinizin acaba, ben cuma günki kontrolde duyamadım maalesef

Günaydın, sanırım ben de 6+3 üm - 23 haziran transfer tarihim 1 haziranda son adet tarihimdi. Kalp atışını duydunuz mu bebişinizin acaba, ben cuma günki kontrolde duyamadım maalesef
Yok duymadim yarin gitcem cumartesi gittim duymadim. Benim transfer 21 haziran adet tarihim 2 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…