Tatlim ayni gun transfer olmustuk 18 kontrole cagirdi doktor ama ben bugun dayanamadim gittim kendi doktorum yoktu. Baska dr bakti keseyi gordu ama kalp atisi icin erken dediBenim 21indeydi transfer daha kalp atışı muayenesine gitmedim bile. 18ine gün verdiler. Erken olabilir sizin için de. Bir dahaki gittiğinizde duyarsınız muhtemelen. Endişelenmeyin, insallah sağlıkla kavusursunuz miniginize
Merhaba. Ben ilk denemem için bahçeciye başlayacağım siz neden başka yere geçiyorsunuz acaba?Muhtemelen bu ayın sonunda olacak benimde 7 embriyom var 2. Deneme olacak bahçecideydim farklı bir merkeze taşıyorum şimdi embriyoları
Benim son adet tarihi ile uyumlu değildi transferim normale göre birkaç gün geç oldu ondan transfer tarihiyle uyumluydu haftam 17haziranda oldum transfer 10 temmuzda kontrlüm vardı 5+2 gibi demişti şuan yazlığa geldim burda bir doçente gidicem yarın asıl doktorunla kontrolüm 24 temmuzda bakalım ne diyeceklerKızlar merhaba doktora gidenler kese son adet tarihiyle uyumlu muydu benim transferim 15 Haziran'da olmuştu 28 inde beta iyi çıktı ama doktorum 20 gün sonra çağırmıştı salı günü gidicem uygulamaya göre 6+6 da doktora gitmiş oluyorum inşallah öyledir gittiğimde kalp atışları da duyulur
Anladım canım sağol sağlıklı olsunlar da haftasına göre normal olsunlar daBenim son adet tarihi ile uyumlu değildi transferim normale göre birkaç gün geç oldu ondan transfer tarihiyle uyumluydu haftam 17haziranda oldum transfer 10 temmuzda kontrlüm vardı 5+2 gibi demişti şuan yazlığa geldim burda bir doçente gidicem yarın asıl doktorunla kontrolüm 24 temmuzda bakalım ne diyecekler
Merhaba ben de 15haziranda oldum cuma günü gittim kontrol için 6+5 olması gerekirken beş gün geriden geliyormuş kalp atışını duyamadık bir hafta sonra tekrar çağırdı Allahın izniyle salı günü duyarsınız inşKızlar merhaba doktora gidenler kese son adet tarihiyle uyumlu muydu benim transferim 15 Haziran'da olmuştu 28 inde beta iyi çıktı ama doktorum 20 gün sonra çağırmıştı salı günü gidicem uygulamaya göre 6+6 da doktora gitmiş oluyorum inşallah öyledir gittiğimde kalp atışları da duyulur
Teşekkür ederim inşallahMerhaba ben de 15haziranda oldum cuma günü gittim kontrol için 6+5 olması gerekirken beş gün geriden geliyormuş kalp atışını duyamadık bir hafta sonra tekrar çağırdı Allahın izniyle salı günü duyarsınız inş
Ben 23 gün sonra gittim keseyi bebeği yolk kesesini gördük kalp atışını duydukKızlar transferden kaç gün sonra kese randevusuna gittiniz
Dr farklı bi merkeze geçti bende izmitten gidip geliyordum dr gidince çokta içime sinmedi o yüzden yaşadığım şehirde bi merkeze taşıdımMerhaba. Ben ilk denemem için bahçeciye başlayacağım siz neden başka yere geçiyorsunuz acaba?
Benimde uyumlu değildi canım doktorumdan ötürü transferim bir kaç gün geç yapıldı. Sağlıklı olsunlar inşaAllahKızlar merhaba doktora gidenler kese son adet tarihiyle uyumlu muydu benim transferim 15 Haziran'da olmuştu 28 inde beta iyi çıktı ama doktorum 20 gün sonra çağırmıştı salı günü gidicem uygulamaya göre 6+6 da doktora gitmiş oluyorum inşallah öyledir gittiğimde kalp atışları da duyulur
Meraba 5. Gun embryosumuyduÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama içimdeki korkuyu, üzüntüyü nasıl atacağım bilmiyorum. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı acaba. İnsan bu durumlarda kendine olumlu örnek ariyor
Merhaba, evet 5.gün embriyosuyduMeraba 5. Gun embryosumuydu
Günaydın, sanırım ben de 6+3 üm - 23 haziran transfer tarihim 1 haziranda son adet tarihimdi. Kalp atışını duydunuz mu bebişinizin acaba, ben cuma günki kontrolde duyamadım maalesefGunaydin kizlar 6+3 nasilsiniz. Etrafimdaki herkes bulantilarimin erken basladigini soyluyorlar :) sizler nasilsiniz
Yok duymadim yarin gitcem cumartesi gittim duymadim. Benim transfer 21 haziran adet tarihim 2 haziranGünaydın, sanırım ben de 6+3 üm - 23 haziran transfer tarihim 1 haziranda son adet tarihimdi. Kalp atışını duydunuz mu bebişinizin acaba, ben cuma günki kontrolde duyamadım maalesef
İnşallah sağlıcakla duyarsınızYok duymadim yarin gitcem cumartesi gittim duymadim. Benim transfer 21 haziran adet tarihim 2 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?