2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Gunaydin kizlar 6+3 nasilsiniz. Etrafimdaki herkes bulantilarimin erken basladigini soyluyorlar :) sizler nasilsiniz
Benim 5+4 gibi başlamıştı canım :( kişiye göre değişen bir durum bu bazısı hiç bulantı yaşamıyo🫠

Kızlar çok teşekkürler
Fakat doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık 😭
Hayırlı olsun tabi ki embriyosu ikiye bölünüp iki embriyo varken 3 üz gebe olan çok kadın var bu forumda.Bence karar vermeden önce bir araştırın derim, sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen sağlıklı doğumu olan çok kadın var , hayırlısı Olsun

Kızlar çok teşekkürler
Fakat doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık 😭
Ben dördüzlere hamileyim, bana da aldırmayı önerdiler riski kabul ettim, aldırmayı düşünmüyorum.

Bende perşembe günü kahverengi akıntım olunca bugüne randevu almıştım ne olur ne olmaz diye asıl doktoruma 24ünde gidicem çok şükür her şey yolunda kanama alanı vs. Yok büyümüş benim minnakkk bu defa kalp atışlarını çok iyi duyduk 🙈🙈 1 hafta önce doktor 5+2 gibi demişti haftasına ama bugün doktor 7 haftalık dedi sat(28 mayıs) ile uyumlu dedii bilemedim bakalım transfer tarihimi(17 haziran) de söyledim ama sat ı baz aldı bakalım 1 hafta sonra ne olacakk kendi doktorum ne diyecek 🙈☺️

Eklentiler

• IMG-20230717-WA0002.webp
    IMG-20230717-WA0002.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 70
Kalp atışını duyana kadar bende kan kalmayacak 😂 başlarda hobi olarak erken gebelik testi yapıyordum şimdi kan testine döndü iş, 5.kez kan verdim dün 😂 3 tanesini dr istemişti 2 fazla oldu, acaba evde bakılan ultrason cihazı var mı 😁

Kalp atışını duyana kadar bende kan kalmayacak 😂 başlarda hobi olarak erken gebelik testi yapıyordum şimdi kan testine döndü iş, 5.kez kan verdim dün 😂 3 tanesini dr istemişti 2 fazla oldu, acaba evde bakılan ultrason cihazı var mı 😁
En son doktorum kızınca bende kan vermeyi bıraktım bana sormadan bir daha bir şey yapma dediii 😅🙈 Ama ben bugün yazlığımızın olduğu şehirde doktor kontrolüne gittim 1 hafta sonra da kendi doktorumda var kontrolüm söylemem artık gittiğimiii 🙈

En son doktorum kızınca bende kan vermeyi bıraktım bana sormadan bir daha bir şey yapma dediii 😅🙈 Ama ben bugün yazlığımızın olduğu şehirde doktor kontrolüne gittim 1 hafta sonra da kendi doktorumda var kontrolüm söylemem artık gittiğimiii 🙈
Hahaha çok şükür yalnız değilmişim 😁 ben çarşamba beleş olan aile hekimliğine vermeyi düşünüyorum 🤭 25 temmuza verdi dr randevuyu mecbur oyalanacak test bulmam lazım vakit geçmiyor 😎

Back
X