- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
Merhaba ben de çoğul gebeyim hayırlı olsun.Kızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de çoğul gebeyim hayırlı olsun.Kızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım
İnsallah hepimizin o guzel sesi duyarizİnşallah sağlıcakla duyarsınız![]()
Teksin guzellikMerhaba ben de çoğul gebeyim hayırlı olsun.
Benim 5+4 gibi başlamıştı canımGunaydin kizlar 6+3 nasilsiniz. Etrafimdaki herkes bulantilarimin erken basladigini soyluyorlar :) sizler nasilsiniz
Hayirli olsun guzellikKızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım
Merhaba ben de çoğul gebeyim hayırlı olsun.![]()
Arwen gecti mi bulantin kuzum. Hic gecmeyecek gibiBenim 5+4 gibi başlamıştı canımkişiye göre değişen bir durum bu bazısı hiç bulantı yaşamıyo
![]()
Merhaba ben de çoğul gebeyim hayırlı olsun.
Kızlar çok teşekkürlerHayirli olsun guzellik
Hayırlı olsun tabi ki embriyosu ikiye bölünüp iki embriyo varken 3 üz gebe olan çok kadın var bu forumda.Bence karar vermeden önce bir araştırın derim, sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen sağlıklı doğumu olan çok kadın var , hayırlısı OlsunKızlar çok teşekkürler
Fakat doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık![]()
Ben dördüzlere hamileyim, bana da aldırmayı önerdiler riski kabul ettim, aldırmayı düşünmüyorum.Kızlar çok teşekkürler
Fakat doktor çok riskli dedi birini sonlandırmayı önerdi diğerlerini riske atmamak için. Kalp atışlarını duydum sevinemedim bile şoktan duygularım çok karışık![]()
Malesef ilaç almama rağmen hep varArwen gecti mi bulantin kuzum. Hic gecmeyecek gibi
Gaviskon diyorlar refluyu bastirir yarin doktora sorcam zarari yoksa icerim. Bence reflum benim azinca mide bulantisi aclik hissi veriyorMalesef ilaç almama rağmen hep varazalıyo çoğalıyo ama hep orda
Benim doktorumunda olmuş böyle hastası Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn zor bir karar senin içinKızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım
Gaviscon ben kullanıyorum midem yandıkça doktor bi zararı yok kullanabilirsin dedi canımGaviskon diyorlar refluyu bastirir yarin doktora sorcam zarari yoksa icerim. Bence reflum benim azinca mide bulantisi aclik hissi veriyor
En son doktorum kızınca bende kan vermeyi bıraktım bana sormadan bir daha bir şey yapma dediiiKalp atışını duyana kadar bende kan kalmayacakbaşlarda hobi olarak erken gebelik testi yapıyordum şimdi kan testine döndü iş, 5.kez kan verdim dün
3 tanesini dr istemişti 2 fazla oldu, acaba evde bakılan ultrason cihazı var mı
![]()
Hahaha çok şükür yalnız değilmişimEn son doktorum kızınca bende kan vermeyi bıraktım bana sormadan bir daha bir şey yapma dediiiAma ben bugün yazlığımızın olduğu şehirde doktor kontrolüne gittim 1 hafta sonra da kendi doktorumda var kontrolüm söylemem artık gittiğimiii
![]()
Bana deniz yasak dedi hemşireEveet eveet birde ben denizin içinde doğdum büyüdüm girmeyince olmuyor yaa![]()
Benim hemşiremin başına gelmiş aynı şey :) üçüzleri varKızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım
Harika bu. MaşallahKızlar iki transfer olup 3 üz gebe olan var mı ben şuan şoktayım