- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.715
- 53
Hayırlı olsun ne kadar güzelBen dördüzlere hamileyim, bana da aldırmayı önerdiler riski kabul ettim, aldırmayı düşünmüyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun ne kadar güzelBen dördüzlere hamileyim, bana da aldırmayı önerdiler riski kabul ettim, aldırmayı düşünmüyorum.
Aa neden öyle dedi acaba ben üç farklı doktordan hiçbir sıkıntı olmaz girebilirsin onayı almıştım sadece kendi doktorum soğuk denize girme üşütme dedi o kadarBana deniz yasak dedi hemşire![]()
Enfeksiyon riski olmasın diye sanırımAa neden öyle dedi acaba ben üç farklı doktordan hiçbir sıkıntı olmaz girebilirsin onayı almıştım sadece kendi doktorum soğuk denize girme üşütme dedi o kadar![]()
O zaman çok kalabalık olmayan ve daha berrak görünen denizlerde girmeye özen göstermek gerekiyorEnfeksiyon riski olmasın diye sanırım
Kontrolde hala risk olduğu önemli olan kalp atışı dedi doktorum 28 ine gün verdi.. ama dün eşimle tartıştık, kanamam başladı gece apar topar Yalova'daki kadın dogumcuma gittim, progesteron iğne vuruldum ve gece kullanmak üzere fitil e başladı, bugün yatıyorum ama ara ara kanamam oluyor çok korkuyorumOhh çok şükür içim daha da rahatladı sağolasın canıımKontrol nasıl geçti haftası için falan ne dedi doktorr
Allah korusum canım güzel düşün güzel olsun çok kişinin kanaması oluyo inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniKontrolde hala risk olduğu önemli olan kalp atışı dedi doktorum 28 ine gün verdi.. ama dün eşimle tartıştık, kanamam başladı gece apar topar Yalova'daki kadın dogumcuma gittim, progesteron iğne vuruldum ve gece kullanmak üzere fitil e başladı, bugün yatıyorum ama ara ara kanamam oluyor çok korkuyorum![]()
Allah korusun senide bebisinide tatlim . Sakin kalmaya calis geccek bugunlerKontrolde hala risk olduğu önemli olan kalp atışı dedi doktorum 28 ine gün verdi.. ama dün eşimle tartıştık, kanamam başladı gece apar topar Yalova'daki kadın dogumcuma gittim, progesteron iğne vuruldum ve gece kullanmak üzere fitil e başladı, bugün yatıyorum ama ara ara kanamam oluyor çok korkuyorum![]()
Umarım sorun teşkil etmezAllah korusum canım güzel düşün güzel olsun çok kişinin kanaması oluyo inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini![]()
Var mı öyle kanaması olup gebeliği devam eden ?Allah korusun senide bebisinide tatlim . Sakin kalmaya calis geccek bugunler
Ben de girerim sanırım denize inşallah olmayızO zaman çok kalabalık olmayan ve daha berrak görünen denizlerde girmeye özen göstermek gerekiyorinsallah olmam
![]()
Allah korusun seni ve bebeğini... güzel düşün güzel olsun herşey.. dualarım seninle canımKontrolde hala risk olduğu önemli olan kalp atışı dedi doktorum 28 ine gün verdi.. ama dün eşimle tartıştık, kanamam başladı gece apar topar Yalova'daki kadın dogumcuma gittim, progesteron iğne vuruldum ve gece kullanmak üzere fitil e başladı, bugün yatıyorum ama ara ara kanamam oluyor çok korkuyorum![]()
Aynı şekildemidir bilmiyorum ama benimde kanama ve lekelenme şeklinde oldu ama henüz kalp atışını duymadım sen içini ferah tut herşey güzel olsunVar mı öyle kanaması olup gebeliği devam eden ?
Bir anda kan boşandı gibi, kıpkırmızıydı. Bugün daha leke gibi geliyor ama göğüs hassasiyetim ve karın ağrım yokAynı şekildemidir bilmiyorum ama benimde kanama ve lekelenme şeklinde oldu ama henüz kalp atışını duymadım sen içini ferah tut herşey güzel olsun
Doktor kontrolünüz nasıl geçti acaba Rabbim korusun bebeğiniziBir anda kan boşandı gibi, kıpkırmızıydı. Bugün daha leke gibi geliyor ama göğüs hassasiyetim ve karın ağrım yok![]()
Igne vuruldum, progesteron destek verdi akşamları, yarın tekrar kontrolüm var, bakalım ne diyecek tekrar..Doktor kontrolünüz nasıl geçti acaba Rabbim korusun bebeğinizi![]()
Bişey çıkmaz Allah'ın izniyleIgne vuruldum, progesteron destek verdi akşamları, yarın tekrar kontrolüm var, bakalım ne diyecek tekrar..
Var canım M mucize0616 arkadaşım var çok şükür bebiş gayet sağlıklı ilerliyoVar mı öyle kanaması olup gebeliği devam eden ?
Allahım sağlımla kucağına almayı nasip etsinKontrolde hala risk olduğu önemli olan kalp atışı dedi doktorum 28 ine gün verdi.. ama dün eşimle tartıştık, kanamam başladı gece apar topar Yalova'daki kadın dogumcuma gittim, progesteron iğne vuruldum ve gece kullanmak üzere fitil e başladı, bugün yatıyorum ama ara ara kanamam oluyor çok korkuyorum![]()