2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İlacı bıraktırdı yumurtalarımı büyütmek için kullanıyorduk aurel olcak ilaç kullanmıyorum bir tane çatlatma iğnesi yapacağım sonrasında sadece progestan fitil
Sizin dondurulmuş transfer mi bazı yumurta büyüten ilaçlar rahmi inceltiyor benim de başıma gelmişti. Hakkınızda hayırlısı olsun

Mersin mi nerede yaptırdınız. Söylemek isterseniz bende mersindeyim

Mersin mi nerede yaptırdınız. Söylemek isterseniz bende mersindeyim
Necip bey de tamamen para odaklı çalışan bir merkez hiç memnun kalmadım ilaçları elinden alıp kendileri hazırlamış gibi eline iğne veriliyor. Doz hesabı yaptığımda verdikleri doz ile verdiğim ilaç alakasız neyse tamamen benim için zaman kaybı oldu.

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Sizin dondurulmuş transfer mi bazı yumurta büyüten ilaçlar rahmi inceltiyor benim de başıma gelmişti. Hakkınızda hayırlısı olsun
Evet dondurulmuş . Letrozol verdi aslında kanser hastalarına kanseri yendiklerinde 10 sene kullanmak için veriyorlarmış yada ileri evre gögüs kanserinde ama doktor bende yumurta büyütmek için kullandı 11 mm e geldi yumurtalar şimdi bırak dedi salı günü tekrar kontrol var haftaya belki hafta sonu yada sonraki hafta başlarına denk gelebilir dedi . Kalınlaşır merak etme dedi stres yapma dedi ama benim ikinci adım stres

Endişelenmeyin güzel geçecek olumlu düşünün bende de aşırı stres panik atak vardı geçen sene Eylül de tüp bebek dondurulmuş transfer tutmadı eşim rahatsızlandı bir anda ayağı kesilecek dediler aylarca sen onla uğraş bebek fikri aklımdan çıkardım deprem oldu derken psikiyatriye gittim 6 ay ilaç kullandım kendimi hazır hissettiğimde başladım. O yüzden bu rahatlığım normal stresiniz ama rahat olun herşeyin hayırlısı nasibinizde varsa olur her türlü

Ya sadece bebek için değil genel olarak her şeyde stresliyimdir .. neyse umarım kalınlaşır sizin transferiniz oldu mu

Kızlar ya dünden beri ara ara karnım ağrıyor dizlerim ağrıyor ara ara batma oluyor pıt pıt göbek deliğimin orası batıyor. Yarın bir hafta olacak Allahın izniyle. Eşimde soruyor nasıl var mı bişey diye bende yok diyorum. Beklentiye girmeyelim diye ya

Napsam pazar günü falan idrar testi mi yapsam durdurun beni

Adana da kime gidiyorsunuz?

Belirti aramayın diyor herkes, daha transfer olmadım her yerimde bir sızı, transfer olmuş olsam hepsini pozitif sonuca bağlardım mesela.

Bence belirti aramayın bekleyin biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…