Ben kullanıyorum..Aranizda progestan dex kullanan var mı, 25 mg
Saglikla kucagina alirsin insallah bebisleriniMerhaba kizlar
Nasilsiniz
Yarın öğleden sonra benim transferimde. Dualarınızı bekliyorum
Nasıl yapılıyor, göbekten mi ? Kalcadan mi? İlk defa kullanacağımBen kullanıyorum..
Doktorunuz ya da eczacı nereye söylediyse oraya yapmanız en iyisi. Ben insilun iğnesi ile koldan yapıyorumNasıl yapılıyor, göbekten mi ? Kalcadan mi? İlk defa kullanacağım
Ampul şeklinde değil mi? Önce şırınga ya çekip sonra mi şırınga ucunu değiştiriyoruz? İnsülin iğnesi dediğiniz nedir acaba? Eczacim yardimci olmadi bu konuda yarın vurulmam lazimDoktorunuz ya da eczacı nereye söylediyse oraya yapmanız en iyisi. Ben insilun iğnesi ile koldan yapıyorum
Yok direk eczaneden insilun enjektöru diyip alabiliriz kol veya göbekten yapılacaksanız. Kalçadan ise o farklı enjektör tabiki de.Ampul şeklinde değil mi? Önce şırınga ya çekip sonra mi şırınga ucunu değiştiriyoruz? İnsülin iğnesi dediğiniz nedir acaba? Eczacim yardimci olmadi bu konuda yarın vurulmam lazim
Aceba adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve tahim kaç mm di ?Kızlar benim dün transferim gerçekleşti 5. Gün çift embriyo. 2. Günüm bu aradaben hemşireyim ilaçlar hakkında az çok bilgim var arada kaynarsa bazen göremiyorum sorularınızı alabilirim. Bir de şey diyecektim benim doktor transfer sonrasi hemen idrara git dedi sonra 1 saatlik yola çıktık. ben rahat doktorum benden rahat sıkıntı olmaz herhal aklıma takılmadı değil ama çokta umursamıyorum umarım hepimizin sonucu pozitif olur sağlıklı bebişlerimiz olur
Benim taze transfer en son yumurta toplandı. 9 mm di. Progestan fitil kullandım sabah akşam benim yumurta kalitesiz rahimde problem olmuyor 18 yumurtadan 2 si 5. Güne geldi 3. Transferim. Doktordan doktora da değişiyor rahim kalınlığı kendilerine göre nasıl uygun bulurlarsa. Büyüme hormonu kullandım ilk defa mesela tedaviden tedaviye doktordan doktora işleyiş değişiyor.Aceba adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve tahim kaç mm di ?
Hayırlı olsunKızlar benim dün transferim gerçekleşti 5. Gün çift embriyo. 2. Günüm bu aradaben hemşireyim ilaçlar hakkında az çok bilgim var arada kaynarsa bazen göremiyorum sorularınızı alabilirim. Bir de şey diyecektim benim doktor transfer sonrasi hemen idrara git dedi sonra 1 saatlik yola çıktık. ben rahat doktorum benden rahat sıkıntı olmaz herhal aklıma takılmadı değil ama çokta umursamıyorum umarım hepimizin sonucu pozitif olur sağlıklı bebişlerimiz olur
Tşk ederimHayırlı olsunBende idrara çıktım yarım saat sonra sonra bir buçuk saatlik yola çıktım. Rabbim korur inşallah bişey olmaz. Güzel sonuçlar alırız
Beni 2 saat yatiriyor doktor kalkmadan. Her doktorun tarzı başka. Bundan önceki doktorum hemen cikabilirsin idrara diyorsu mesela.Hayırlı olsunBende idrara çıktım yarım saat sonra sonra bir buçuk saatlik yola çıktım. Rabbim korur inşallah bişey olmaz. Güzel sonuçlar alırız
Adetin 9. Uncu günü normal adet 7 gün süreçse bence ilerleme olur ilaç dozunu yükseltirse istenilen seviyeye gelebilir canınızı sıkmayın geç olsun güç olmasınKızlar bende adetin 9 cu günü rahim kalınlığı 4,5 verdiği ilacın yan etkisi galiba bugün ilacı son kez içtim haftaya salı tekrar kontrolüm var
İnşallah pozitif görürsünüz. Sağlıkla kucağınıza almaya sonuçlanır. En önemlisi eve saglikli bebek ile dönüyor olmakKızlar benim dün transferim gerçekleşti 5. Gün çift embriyo. 2. Günüm bu aradaben hemşireyim ilaçlar hakkında az çok bilgim var arada kaynarsa bazen göremiyorum sorularınızı alabilirim. Bir de şey diyecektim benim doktor transfer sonrasi hemen idrara git dedi sonra 1 saatlik yola çıktık. ben rahat doktorum benden rahat sıkıntı olmaz herhal aklıma takılmadı değil ama çokta umursamıyorum umarım hepimizin sonucu pozitif olur sağlıklı bebişlerimiz olur
İlacı bıraktırdı yumurtalarımı büyütmek için kullanıyorduk aurel olcak ilaç kullanmıyorum bir tane çatlatma iğnesi yapacağım sonrasında sadece progestan fitilAdetin 9. Uncu günü normal adet 7 gün süreçse bence ilerleme olur ilaç dozunu yükseltirse istenilen seviyeye gelebilir canınızı sıkmayın geç olsun güç olmasın
Ben Mersin de tedavi gördüğümde yatırdı kalkma falan hatta iki sefer denedik olmadı. Adana ya gittim zaten yatmayı sevmeyen ben yatma dedi onu dinledim tutunacağı varsa tutar he şekilde Rabbim e sığındım elimden geleni yapıp gerisini Allah a bırakıyorum varsa kaderimizde olur yoksa da buna da şükürBeni 2 saat yatiriyor doktor kalkmadan. Her doktorun tarzı başka. Bundan önceki doktorum hemen cikabilirsin idrara diyorsu mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?