- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
Çok şükür o günleri geride bıraktım, bugün son ölçüm 9,22 oldu. Haftaya çarşamba transfer günüm. Muhtemelen tam istenen kalınlığa ulaşmış olur, yarın göbekten iğnelerime başlıyorum şimdilik her şey yolunda.Canım ben 31 mayısta gece regli oldum hastaneyi bugün aradım 5 Haziran pazartesi sabah doktor ilk rahim kontrolünü yapacak adetin 5. Günü oluyor ilk denememde de 5. Gün gitmiştim ondan sonra 3. Gün gittim ama covidden iptal oldu şimdi 2. Deneme için yine 5. Günü çağırdılar hayırlısı bakalım rahim kalınlığına ve e2 değerime bakacaklar sonra yine çağıracaklar yine rahim ve e2 bakılacak o zaman transfer tarihi verirler önceki deneyimlere göre adetin 18.-19. Günü transfer olmuş olurum her şey yolunda giderse
Yaparsın tabi , için almıyosa eşine yaptır. Yumurta toplama öncesi iğnelerini nasıl yapıyodunBana da illa göbekten dediler hastanede yaptırayım dedim olmaz sen yap dediler, çok heyecanlandım ya yapabilir miyim acaba
Yapıyor muydun diye bir sor hele :))Yaparsın tabi , için almıyosa eşine yaptır. Yumurta toplama öncesi iğnelerini nasıl yapıyodun
Senin transfer benim de test günüm yaaaÇok şükür o günleri geride bıraktım, bugün son ölçüm 9,22 oldu. Haftaya çarşamba transfer günüm. Muhtemelen tam istenen kalınlığa ulaşmış olur, yarın göbekten iğnelerime başlıyorum şimdilik her şey yolunda.
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırızSenin transfer benim de test günüm yaaa
İğneni de yaparsın cesaret et halledersin ben kendim yapıyorum hep progestan iğneyi de koldan yapıveriyorım uçları zaten ince insilun iğnesiHadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
Ya bu progestonun yerine göre etkisi değişiyor mu. Kimine kalçadan kimine göbekten sana koldan. Bugün üst üste 2 defa popomu deldirmek zorunda kaldımİğneni de yaparsın cesaret et halledersin ben kendim yapıyorum hep progestan iğneyi de koldan yapıveriyorım uçları zaten ince insilun iğnesi
Ya bu progestonun yerine göre etkisi değişiyor mu. Kimine kalçadan kimine göbekten sana koldan. Bugün üst üste 2 defa popomu deldirmek zorunda kaldımhemşire bakmamış reçeteme 2 ampul olduğunu . Çıkarken kutuyu kontrol ettimde bitane daha yaptırdım. Deseydin diyolar.
Hayırlı olsunKızlarrrrrrr heyecandan öleceğim transfer tarihim netleşti, ne olur dualarınızdan eksik etmeyin, transfer tarihi belli olmuşken artık progesteron a da başlıyorum, göbekten iğne önerdi doktorum, bileniniz var mı yapanınız var mı zor mu yardımcı olabilir misiniz acaba?
Büyük gün 7 Haziran
Ben transferden önce 5 gün kullandım sadece prednol 16mgTransfer yapan arkadaşlar kortizonu kaç gün kullandınız? Benim merkez 3 ay bütün gebelerine kullandırıyormuş, malum her merkezin süreci farklı, bu süreçte sizde neler oldu? Paylaşırsanız sevinirim bazı arkadaşlar kortizon zararlı diyor.
Ya bu progestonun yerine göre etkisi değişiyor mu. Kimine kalçadan kimine göbekten sana koldan. Bugün üst üste 2 defa popomu deldirmek zorunda kaldımhemşire bakmamış reçeteme 2 ampul olduğunu . Çıkarken kutuyu kontrol ettimde bitane daha yaptırdım. Deseydin diyolar.
Progesteronun bir çok çeşiti var bazıları ıntramuskuler yani kas altı onlar kalçadan yapılıyor bazıları subkutan yani deri altı onlar da karın bacak ve kol gibi bölgelerden kendin yapabiliyorsun. Bende hepsi var bakalım bütün tuşlara basıyoruzDedim koldan yaptırayım, yok dedi merkez, kalçadan yaptırayım, yok illa göbekten doğrudan yerine mi yapıyoruz nedir
Rastgelsin inşallah. Kevgire döndük . Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimiziProgesteronun bir çok çeşiti var bazıları ıntramuskuler yani kas altı onlar kalçadan yapılıyor bazıları subkutan yani deri altı onlar da karın bacak ve kol gibi bölgelerden kendin yapabiliyorsun. Bende hepsi var bakalım bütün tuşlara basıyoruz
Amin hepimizin inşallahRastgelsin inşallah. Kevgire döndük . Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi
Oh oh pazartesi transferleri artıyoKızlar selammm. Çok heyecanlıyım kontrolden çıktım pazartesi günü transferim olucak
Doktorunuz ayarlar onu muhtemelen. Sanmıyorum bayramda olabileceğini. Doktorun çalışma programına bağlıKızlar selamm. Benim adetim 7sinde başlıyor. Transfer bayrama gelebilir. Bayramda yapılıyor mu işlem bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?