Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler canım benim inşallah gönlünce olsun herşey benim yolum daha uzunBenim 5. Günüm testlerle kafayı yedim bende evde test kalmasın diye hepsini kasıtlı kullandım silik çizgi çıkıyor inanmıyorum pekte günümü bekliyorum.Cuma perşembe test veririm bakalım hayırlısı.
Bende bugün transfer oldum ama 15”nde test günüm :) hepimizinki tutunur inşallahKızlar merhaba ben transferimi oldum bugüüünnn inşallah hayırlara vesile olur 19 haziran test günü
Amin inş .Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler canım benim inşallah gönlünce olsun herşey benim yolum daha uzun
jeli hiç bilmiyorum canım ama özel bölgeyi herzaman kuru tutmaya çalış, kaşıntı olmazsınBirşey sorabilir miyim arada kaynak yapayımya rahmimde sürekli bir yanma var enfeksiyon mı kaptım acaba normal mi lutinus jelden galiba her kullandığımda kaşıntı yapar muhakkak en sevmediğim şey
Her yolu denedim hatta 2. Transferde tutmaması yetmezmiş gibi yaklaşık iki hafta mantar tarzı birşey yaşadım ilaç almadan asla geçmemiştijeli hiç bilmiyorum canım ama özel bölgeyi herzaman kuru tutmaya çalış, kaşıntı olmazsın
Jel yazmışım fitil kafa kalmamışjeli hiç bilmiyorum canım ama özel bölgeyi herzaman kuru tutmaya çalış, kaşıntı olmazsın
İnşallah bu sefer tutunur sana bebeğinHer yolu denedim hatta 2. Transferde tutmaması yetmezmiş gibi yaklaşık iki hafta mantar tarzı birşey yaşadım ilaç almadan asla geçmemiştibu 3. Denemem
Bende onu yapıyorum da ama günlük pedi çok masum değil fazla işimiz zor Umarım çabalarımızın sonu güzel olurİnşallah bu sefer tutunur sana bebeğinevet Protestan fitil çok akıyor aktığı an temizlemek gerekiyor bence , ultra ince günlük ped kullanıp sık sık değiştirmek çare olabilir ben öyle yapmaya başladım
Hadi hayırlısı tutunmuştur inş. BebeğinizYarın kan vereceğim bende
Aynen canımBende onu yapıyorum da ama günlük pedi çok masum değil fazla işimiz zor Umarım çabalarımızın sonu güzel olur
Ayyy maşallah inşallah hayırlısı olsuuunnnBende bugün transfer oldum ama 15”nde test günüm :) hepimizinki tutunur inşallah
Dekort kortizon bağışıklığı baskılamak için vermiş olabilir.Kızlar benim kullandığım ilaçlar coraspin estroferm folik asit progesteron fitil tetra antibiyotik 4 günlük birde dekort hap yazmış doktor bu dekort tan kullanan varmı ne için kullanıyo bu nette baktım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Tetradox antibiyotik onu kesmiş olması lazım transfer sonrası kullanmayınKızlar benim kullandığım ilaçlar coraspin estroferm folik asit progesteron fitil tetra antibiyotik 4 günlük birde dekort hap yazmış doktor bu dekort tan kullanan varmı ne için kullanıyo bu nette baktım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Canım merhaba bu coraspin ne için verdi biliyor musunKızlar benim kullandığım ilaçlar coraspin estroferm folik asit progesteron fitil tetra antibiyotik 4 günlük birde dekort hap yazmış doktor bu dekort tan kullanan varmı ne için kullanıyo bu nette baktım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ne demek yani anlayamadımDekort kortizon bağışıklığı baskılamak için vermiş olabilir.
Kan sulandırıcı canımCanım merhaba bu coraspin ne için verdi biliyor musun
Spekulum demir ya tahriş ediyor diye geçenki transferimde de vermişti 4 gün kullanılcak sadece sonra kullanmayacakmışımTetradox antibiyotik onu kesmiş olması lazım transfer sonrası kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?