Belirti aramayın diyorlarMerhabaa
Ben de dün 5 Haziran'da transfer oldum, 16 haziran test günüm <3 heyecanla bekliyorum, belirtiler ne zaman başlar acaba :')
O zamana kadar sakince beklemeli demek kiBelirti aramayın diyorlar
Evett bekliyorum daha sonuç çıkmadı sağlık ocağında verdiğim için ikindin çıkarmışNazfee canım senin test günün bugünmüydü?
Biz de bekliyoruz sonucunu, bizi bilgilendirmeyi unutma. Gelsin pozitiflerEvett bekliyorum daha sonuç çıkmadı sağlık ocağında verdiğim için ikindin çıkarmış
Canım çevremde tedavi olup tutanlar zaten ilaç da kullandıkları için tüm belirtiler hormon ilaçlarına verilen tepkilerle aynı. Rabbim hayırla sonuçlandırsın, belirti arama çok da yorma kendini bol bol dinlen hayırlı haberler al inşallahO zamana kadar sakince beklemeli demek ki
Bende dün transfer oldum belirti olur mu ki :)Merhabaa
Ben de dün 5 Haziran'da transfer oldum, 16 haziran test günüm <3 heyecanla bekliyorum, belirtiler ne zaman başlar acaba :')
Belirti aramayın, doğru değil diyorlarBende dün transfer oldum belirti olur mu ki :)
Zaten hiç belirti de yokBelirti aramayın, doğru değil diyorlar
Aaaa bende 5 haziranda oldum ama doktorum bana 19 haziran dedi testiMerhabaa
Hadi bakalımmmm iyilik güzellik olsun melek kendini göstersiiiinnnEvett bekliyorum daha sonuç çıkmadı sağlık ocağında verdiğim için ikindin çıkarmış
Belirti arama canım ilk transferimde de belirtim olmamıştı hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı bakalım dün 2. Transferimi oldum beklemedeyimZaten hiç belirti de yok
Yok canım aramıyorum pek zaten , sende mi dün transfer oldunBelirti arama canım ilk transferimde de belirtim olmamıştı hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı bakalım dün 2. Transferimi oldum beklemedeyim
Ben yanlış yazmışım test gününü :') 14 haziran dedi hatta, 5. gün embriyosu benimki, belki ondan farklıdırAaaa bende 5 haziranda oldum ama doktorum bana 19 haziran dedi testi
Benim de ikinci transferim :')Belirti arama canım ilk transferimde de belirtim olmamıştı hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı bakalım dün 2. Transferimi oldum beklemedeyim
Her merkezin uygulaması farklı mesela benim kortizon düşük doz, bebişler 3 aylık olana kadar kullanılacakmış.Ya arkadaşlar merak ettiğim bir şey var , bağışıklık baskılayıcı ilaçlar neye göre veriliyor bileniniz var mı? Herhangi bir kan testi vs.
Aynen kuzum dün oldum bende saat öğlen 3 gibi eve geldik yavrumu aldım geldimmmYok canım aramıyorum pek zaten , sende mi dün transfer oldunkaç kişiyiz dün olan böyleee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?