2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Transfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakıncası var mı?
Canım çoğu doktor tüp bebeğin normal gebelikten farksız olduğunu söylüyor. Yani normal gebelikte muhtemelen şu an hamile olduğunu farketmeden rahat rahat takılacaktın o yüzden o kadar kasma kendini yan yatmakta bi sorun yok diye biliyorum

Dondurulmuş embriyo transferi olacağım doktor sadece onun salgılayacağı hormondan yararlanacağınız dedi bu yüzden yumurtam çatladı 5 gün sonraya randevu verdi
5ci gün embriyo su mu bende henüz daha belli değil almanyada döllenme sonrası hemen donduruyorlar . Şimdi çıkaracaklar cuma yada durumlarına göre pazara denk gelecek . Çok heycanlıyım

Canım çok erken 7. Gün en az 10 gün olması lazım lütfen negatif yükleme kendini olumsuz düşünme Rabbim ol derse olur unutma bunu

Ah canım hayırlısı olsun evet nasipten öte yol yok Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyodur öyle düşün motive ol moral çok önemli kendini sakın salma bu süreçte hep moralini yüksek tutmaya çalış nette okumuştum nar suyu içiyorlarmış rahim kalınlaşsın diye istersen sende bi bak netten

Transfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakıncası var mı?
Yan tam 90 derece yatmadığın sürece sorun yok canım hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun güzel haberler alalım dinlen ilk gün hem beyin yorgunluğu hem stres zor oluyor moralini yüksek tut oldumu olmadımı düşünme Rabbim ayarlamıştır

Neredeyse tüm gün uyudum rüyamda sürekli sıçradım bu kasılmalar inşallah bebeklere zararlı değildir.

Canım çok erken 7. Gün en az 10 gün olması lazım lütfen negatif yükleme kendini olumsuz düşünme Rabbim ol derse olur unutma bunu
Benim test günüm transferin 8. Günü oluyo. Çokta erken değil bence. Tabi kaçıncı gün embriyosu olduğunada bağlı

Kızlar ben cumartesi günü yani ayın 3 ünde transfer oldum. Bu benim 3. Transferim bu sefer rapor aldım işe gitmeyip evde yatmak için. Cumartesi gününden beri yatıyorum belim ağrıdı artık yatmaktan. Sizler transferden sonra yattınız mı ? Neler yapıyorsunuz ? Birde bi arkadaşım duşa girme demişti ama 4 gündür yıkanmıyorum ve kafam kaşınıyor artık. Duşa da gireceğim galiba. Var mı sizin de böyle dikkat ettiğiniz şeyler ?

Ellerini kaldırmadan 5 dakika ılık suyun altında kalarak yıkanmaya çalış en azından 4 günün geçmiş. 5. Günü de geçirebilirsen geçir ben ağrısı için de evin içinde saatte bir yürümeye çalış

Yarını da geçirmeye çalışayım en iyisi ben. Yatmak ne kadar zormuş ya Allah sürekli yatmak zorunda olanlara yardım etsin

Ben de 5 inde transfer oldum canım ama pekte yatmadım kahvaltı filan hazırladım yavaş yavaş inşallah birşey olmaz, doktor yat demedi hiç bende birkaç saat filan yatmışımdır , ılık suyla duş alabilirsin bence tabi dikkatli hareketlerle .

Yarını da geçirmeye çalışayım en iyisi ben. Yatmak ne kadar zormuş ya Allah sürekli yatmak zorunda olanlara yardım etsin
Benim ilk transfer günüm, ayağının altına yastık koyarak uzan diye önerdiler, ayağını yüksekte tutmak kan akışı için önemliymiş, ev içi yürüyüşler yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…