Canım çoğu doktor tüp bebeğin normal gebelikten farksız olduğunu söylüyor. Yani normal gebelikte muhtemelen şu an hamile olduğunu farketmeden rahat rahat takılacaktın o yüzden o kadar kasma kendini yan yatmakta bi sorun yok diye biliyorumTransfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakıncası var mı?
Hayırlı olsun. Benim doktorum yan veya sırt üstü olur ama karın üstü yatma dedi bana.Transfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakınca
5ci gün embriyo su mu bende henüz daha belli değil almanyada döllenme sonrası hemen donduruyorlar . Şimdi çıkaracaklar cuma yada durumlarına göre pazara denk gelecek . Çok heycanlıyımDondurulmuş embriyo transferi olacağım doktor sadece onun salgılayacağı hormondan yararlanacağınız dedi bu yüzden yumurtam çatladı 5 gün sonraya randevu verdi
Hayırlısı olsun canım Allah büyük moral elbet bozulur ama durmak yok yola devam Rabbim doğru zamanı biliyorKızlar test sonucu malesef negatif
Canım çok erken 7. Gün en az 10 gün olması lazım lütfen negatif yükleme kendini olumsuz düşünme Rabbim ol derse olur unutma bunuKızlar ben de galiba erken test vereceğim 7. Günüm evdeki kaset testte çıkmadı kan verecem akşamben antidepresan kullanıyordum işimden ve stresten kaynaklı bir anda kesmek zorunda kaldım. Negatifse galiba tedavime devam edeceğim daha çok tetikledi panik atağımı kalbim sıkışıyor nefes darlığım uykusuzluk ilaçlar mahvetti beni annelik güzel bir duygu ama sanırım hazır değilim sağlık olsun umarım sizin süreciniz pozitif olur Rabbim verdiğiniz çabaları sonuçsuz bırakmasın. Hepiniz de çok güzel anneler olacaksınız dualarım sizinle. Sonucumu iletirim ama negatif olduğundan eminim
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız herşey güzel olurBugun surekli bel ağrım var. İlk defa böyle oluyor. Bu 5. Transferim. İnşallah pozitif ise görmek nasip olur. Dua edin kızlar benim için de. Nolur.
Ah canım hayırlısı olsun evet nasipten öte yol yok Allah zorlaştırıyorsa güzelleştiriyodur öyle düşün motive ol moral çok önemli kendini sakın salma bu süreçte hep moralini yüksek tutmaya çalış nette okumuştum nar suyu içiyorlarmış rahim kalınlaşsın diye istersen sende bi bak nettenkızlar ben de güncelleme yapayım rahim kalınlığım 8mm olmuş ancak 3 çizgi (pattern) çok oluşmamış doktorum embriyo kalitelerimizden dolayı transfer uygun görmedi nasipten öte yol yok sanırım 2 ay sonra tekrar transfer hazırlığı yapacağız güzel haberlerinizi bekliyorum hepiniz Allaha emanet olun.
Yan tam 90 derece yatmadığın sürece sorun yok canım hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun güzel haberler alalım dinlen ilk gün hem beyin yorgunluğu hem stres zor oluyor moralini yüksek tut oldumu olmadımı düşünme Rabbim ayarlamıştırTransfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakıncası var mı?
Allahım yardımcın olsun canım sabırBirde çalışıyorum ya ayakta bel ağrısı çekmekte zor geliyor .. hayırlısı bakalım
Evet dondurulmuş 5. Gün embriyosu5ci gün embriyo su mu bende henüz daha belli değil almanyada döllenme sonrası hemen donduruyorlar . Şimdi çıkaracaklar cuma yada durumlarına göre pazara denk gelecek . Çok heycanlıyım
Yan tam 90 derece yatmadığın sürece sorun yok canım hayırlısı olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunsun güzel haberler alalım dinlen ilk gün hem beyin yorgunluğu hem stres zor oluyor moralini yüksek tut oldumu olmadımı düşünme Rabbim ayarlamıştır
Süper hayırlı olsun inşallahEvet dondurulmuş 5. Gün embriyosu
Benim test günüm transferin 8. Günü oluyo. Çokta erken değil bence. Tabi kaçıncı gün embriyosu olduğunada bağlıCanım çok erken 7. Gün en az 10 gün olması lazım lütfen negatif yükleme kendini olumsuz düşünme Rabbim ol derse olur unutma bunu
Ellerini kaldırmadan 5 dakika ılık suyun altında kalarak yıkanmaya çalış en azından 4 günün geçmiş. 5. Günü de geçirebilirsen geçir ben ağrısı için de evin içinde saatte bir yürümeye çalışKızlar ben cumartesi günü yani ayın 3 ünde transfer oldum. Bu benim 3. Transferim bu sefer rapor aldım işe gitmeyip evde yatmak için. Cumartesi gününden beri yatıyorum belim ağrıdı artık yatmaktan. Sizler transferden sonra yattınız mı ? Neler yapıyorsunuz ? Birde bi arkadaşım duşa girme demişti ama 4 gündür yıkanmıyorum ve kafam kaşınıyor artık. Duşa da gireceğim galiba. Var mı sizin de böyle dikkat ettiğiniz şeyler ?
Yarını da geçirmeye çalışayım en iyisi ben. Yatmak ne kadar zormuş ya Allah sürekli yatmak zorunda olanlara yardım etsinEllerini kaldırmadan 5 dakika ılık suyun altında kalarak yıkanmaya çalış en azından 4 günün geçmiş. 5. Günü de geçirebilirsen geçir ben ağrısı için de evin içinde saatte bir yürümeye çalış
Ben de 5 inde transfer oldum canım ama pekte yatmadım kahvaltı filan hazırladım yavaş yavaşKızlar ben cumartesi günü yani ayın 3 ünde transfer oldum. Bu benim 3. Transferim bu sefer rapor aldım işe gitmeyip evde yatmak için. Cumartesi gününden beri yatıyorum belim ağrıdı artık yatmaktan. Sizler transferden sonra yattınız mı ? Neler yapıyorsunuz ? Birde bi arkadaşım duşa girme demişti ama 4 gündür yıkanmıyorum ve kafam kaşınıyor artık. Duşa da gireceğim galiba. Var mı sizin de böyle dikkat ettiğiniz şeyler ?
Benim ilk transfer günüm, ayağının altına yastık koyarak uzan diye önerdiler, ayağını yüksekte tutmak kan akışı için önemliymiş, ev içi yürüyüşler yapılabilir.Yarını da geçirmeye çalışayım en iyisi ben. Yatmak ne kadar zormuş ya Allah sürekli yatmak zorunda olanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?