2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

kızlar ben de güncelleme yapayım rahim kalınlığım 8mm olmuş ancak 3 çizgi (pattern) çok oluşmamış doktorum embriyo kalitelerimizden dolayı transfer uygun görmedi nasipten öte yol yok sanırım 2 ay sonra tekrar transfer hazırlığı yapacağız güzel haberlerinizi bekliyorum hepiniz Allaha emanet olun.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Sağlıkla kucağınıza alırsınız. Geç olsun da güç olmasın

Kızlar test sonucu malesef negatif
canım ne desek boş Allah sağlığınızı versin tekrar tekrar denersiniz her şeyin bir vakti zamanı var Rabbim senin de bizlerinde kucağını boş bırakmasın tez zamanda yavrularımıza kavuşalım

Rabb'im sabır versin . inşallah bekleyişler güzel sonuçlanacaktır. Daha zamanı var belli ki. Umudunu yitirme.

Kızlar test sonucu malesef negatif
Umudunu yitirme yine çabala . Çünkü Rabb'im in kapısı çoktur yeter ki sen çalmaktan vazgeçme . Bazılarımız hayallerine kavuşacak bazılarımız için biraz daha zaman gerekli olacak. Rabb'im sabır versin cnm

Ben beden doğal siklus a yakınnyapmam için verdiler ağrıdan kıvranıyorum
Bende natural siklus ile transfer olucam yarın

banada vermedi çatlatma iğnesi sanırım kendiliğinden çatladı ama bi önce ki transferimde vermişti kramp ve batma gibi agrı olmuştu bi kaç güne geçti ağrı

Kızlar ben de galiba erken test vereceğim 7. Günüm evdeki kaset testte çıkmadı kan verecem akşam ben antidepresan kullanıyordum işimden ve stresten kaynaklı bir anda kesmek zorunda kaldım. Negatifse galiba tedavime devam edeceğim daha çok tetikledi panik atağımı kalbim sıkışıyor nefes darlığım uykusuzluk ilaçlar mahvetti beni annelik güzel bir duygu ama sanırım hazır değilim sağlık olsun umarım sizin süreciniz pozitif olur Rabbim verdiğiniz çabaları sonuçsuz bırakmasın. Hepiniz de çok güzel anneler olacaksınız dualarım sizinle. Sonucumu iletirim ama negatif olduğundan eminim

Ya bende naturelde veriliyor çünki aniden kendi çatlayıp iptal olduğuds oldu o yüzden rahim içinde önemliymiş çatlama saati . Hesaplıyorlar ona göre

Çok geçmiş olsun. Tabi öncelik sağlık. Allah gönlüne göre versin inşallah önce şifa sonra bebek versin. Umudunu yitirme

Ya bende naturelde veriliyor çünki aniden kendi çatlayıp iptal olduğuds oldu o yüzden rahim içinde önemliymiş çatlama saati . Hesaplıyorlar ona göre
Dondurulmuş embriyo transferi olacağım doktor sadece onun salgılayacağı hormondan yararlanacağınız dedi bu yüzden yumurtam çatladı 5 gün sonraya randevu verdi

Transfer oldum bugün, çok yorgunum kızlar. Yatakta dinleniyorum. Halim yok kalkmaya. Uyuyacam gibi ama yan uyurum genelde. Şimdi sırtüstü uzandım yan yatmanın sakıncası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…