2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Aynı gün transfer olmuşuz. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Test gününe 1 gün kaldı ve idrar testi yapmadın mı? Nasıl duruyosun kız allah ne bol sabır vermiş maşallah ben kaç kez yapmıştım şimdiye

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün, kac tane canım?

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün, kac tane canım?
Sağolun kızlar evet bu zamana kadar hep yapmıştım test bu sefer dedim sabreden derviş muradına ermiş öle yapıcam dedim bu 9. Deneme artık bu son denemem 5. Gün 2 embriyo transferi oldu hayırlısı bol dua ile bugüne geldik bakalım hayırlısı olsun
2 senedir 2 ameliyat oldum kist ve tüplerin alınması olarak ben elimden gelenı yaptım tedbirimi aldım takdiri Allah abıraktım elden ne gelir
Sabahtan beri dua ediyorum Allahım pozitif ise heyecanımı bastır negatif ise bana sabır ver die Allah hepimizi güldürsün inşallah

Aayyy maşallah size, ne güzel dua. Meryem suresi ve Yusuf süresini şimdi sizin için de okuyacağım. Allah ol der ve olur. Amin

Kızlar ben transfer sonrası 7 kez yusuf suresini 1 kez meryem 1 kez fetih yasin okudum kendim ve 500 yasin dağıttım ve ismi azam duasıyla her namazda dua ettim bide ismi azam tesbihi var isterseniz yollarım 111 defa çekilecek her tesbihten sonra duanı edip yenisine geçiyorsun inşallah ben bunları yaptım gerisini Rabbime bıraktım sizde deneyin ben duamda hep benim gibi bu yolda olanlara dua ediyorum inşallah çünkü müslümanın müslümana yaptığı dua daha cabuk kabul olur tedbir bizden taktir Allah dan
1 de sadaka verin inşallah

Allah kabul etsin. Sen elinden geleni yapmışsın tevekkül güzel bir şey . Duana bizi de ekle . hayırlı haberler ver İnşallah ismi azam tesbihini bana da Atar mısın?

Ben her gün Yusuf ve Meryem sürelerini okuyorum inşallah. Allah dualarimizi kabul etsin.

Kızalar çatlatma iğnesinden sonrakarın ağrınız ne zqman geçti ?

Bende aşırı asabiyim herkesin söyledikleri batıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…