Aynı gün transfer olmuşuz. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBen 29 unda transfer oldum yarın test günüm lütfen bana da dua edin ben hep benim gibi darda olan arkadaşlarımı sevindir Allahım die dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ise Yarın pozitifi görürüz hayırlı bir hamilelik geçiririz hepbirlikte inşallah
Test gününe 1 gün kaldı ve idrar testi yapmadın mı? Nasıl duruyosun kız allah ne bol sabır vermiş maşallah ben kaç kez yapmıştım şimdiyeBen 29 unda transfer oldum yarın test günüm lütfen bana da dua edin ben hep benim gibi darda olan arkadaşlarımı sevindir Allahım die dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ise Yarın pozitifi görürüz hayırlı bir hamilelik geçiririz hepbirlikte inşallah
Kanda beta baktirin. Çıkar zaten artık. İnşallah bebistir8 . Günüm ve aşırı kramp gibi kasık ağrım başladı. İlacın etkisi olabilir mi acaba?
Ben 29 unda transfer oldum yarın test günüm lütfen bana da dua edin ben hep benim gibi darda olan arkadaşlarımı sevindir Allahım die dua ediyorum hakkımızda hayırlısı ise Yarın pozitifi görürüz hayırlı bir hamilelik geçiririz hepbirlikte inşallah
Sağolun kızlar evet bu zamana kadar hep yapmıştım test bu sefer dedim sabreden derviş muradına ermiş öle yapıcam dedim bu 9. Deneme artık bu son denemem 5. Gün 2 embriyo transferi oldu hayırlısı bol dua ile bugüne geldik bakalım hayırlısı olsunYarın güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gün, kac tane canım?
Aayyy maşallah size, ne güzel dua. Meryem suresi ve Yusuf süresini şimdi sizin için de okuyacağım. Allah ol der ve olur. AminSağolun kızlar evet bu zamana kadar hep yapmıştım test bu sefer dedim sabreden derviş muradına ermiş öle yapıcam dedim bu 9. Deneme artık bu son denemem 5. Gün 2 embriyo transferi oldu hayırlısı bol dua ile bugüne geldik bakalım hayırlısı olsun
2 senedir 2 ameliyat oldum kist ve tüplerin alınması olarak ben elimden gelenı yaptım tedbirimi aldım takdiri Allah abıraktım elden ne gelir
Sabahtan beri dua ediyorum Allahım pozitif ise heyecanımı bastır negatif ise bana sabır ver die Allah hepimizi güldürsün inşallah
Allah razı olsun canım Allah ne muradın varsa versinAayyy maşallah size, ne güzel dua. Meryem suresi ve Yusuf süresini şimdi sizin için de okuyacağım. Allah ol der ve olur. Amin
Gebelik testi almışım ona cesaret edemiyorum. Kan tahliline hiçKanda beta baktirin. Çıkar zaten artık. İnşallah bebistir
Allah kabul etsin. Sen elinden geleni yapmışsın tevekkül güzel bir şey . Duana bizi de ekle . hayırlı haberler ver İnşallahKızlar ben transfer sonrası 7 kez yusuf suresini 1 kez meryem 1 kez fetih yasin okudum kendim ve 500 yasin dağıttım ve ismi azam duasıyla her namazda dua ettim bide ismi azam tesbihi var isterseniz yollarım 111 defa çekilecek her tesbihten sonra duanı edip yenisine geçiyorsun inşallah ben bunları yaptım gerisini Rabbime bıraktım sizde deneyin ben duamda hep benim gibi bu yolda olanlara dua ediyorum inşallah çünkü müslümanın müslümana yaptığı dua daha cabuk kabul olur tedbir bizden taktir Allah dan
1 de sadaka verin inşallah
Ben her gün Yusuf ve Meryem sürelerini okuyorum inşallah. Allah dualarimizi kabul etsin.Kızlar ben transfer sonrası 7 kez yusuf suresini 1 kez meryem 1 kez fetih yasin okudum kendim ve 500 yasin dağıttım ve ismi azam duasıyla her namazda dua ettim bide ismi azam tesbihi var isterseniz yollarım 111 defa çekilecek her tesbihten sonra duanı edip yenisine geçiyorsun inşallah ben bunları yaptım gerisini Rabbime bıraktım sizde deneyin ben duamda hep benim gibi bu yolda olanlara dua ediyorum inşallah çünkü müslümanın müslümana yaptığı dua daha cabuk kabul olur tedbir bizden taktir Allah dan
1 de sadaka verin inşallah
Hayırlı haberler inşallah merakla bekliyoruzKanımı verdim geldim hayırlısı inşallah
Bana çatlatma iğnesi vermediler canım ilk transferimde vardı bunda yokKızalar çatlatma iğnesinden sonrakarın ağrınız ne zqman geçti ?
15.gün canım 7.6 çıktı. estroferm kullanıyorumCanım adetin kaçıncı günü 7.6 mm çıktı ki umudunu kaybetme ilaç olarak ne kullanıyorsun estroferm mi cyloc prognova mı ?
Ben beden doğal siklus a yakınnyapmam için verdiler ağrıdan kıvranıyorumBana çatlatma iğnesi vermediler canım ilk transferimde vardı bunda yok
Bende aşırı asabiyim herkesin söyledikleri batıyo resmenKızlar bende ilaç yan etkisi galiba nefes darlığı başladı panik atağım tetiklendi herşeye asabileştim birden sizde de bu etkiler oluyor mu?ben anlamadım bütün ilaçların yan etkilerini yaşamasam bir kere ilaçlarla geçimsizliğim var galiba
Umarım pozitiftir duam sizinleKanımı verdim geldim hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?