2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Rahim çizdirme ve histeroskopi bende oldum inşallah faydasını görürüz. Baya da işe yarıyormuş sanırım
Benim tüp bebeğe ilk başlamadan önce başka bir doktor t rahim demişti. Sonra göründüğüm bir çok doktor öyle değil dedi. Histeroskopiyi açıkcası aklımızda kalmasın diye yaptırdık. Rahme çizik ve prpyi de doktorum yaptırırsan %100 tutar yaptırmazsan asla tutmaz diyemem ama bilimsel olarak işe yaradığı kanıtlanmış demişti

Selam kızlar bende dün regl oldum muhtemelen haziran başına denk gelecek transfer 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var. Hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olsun

İyi olmuş ya sonradan keşke yaptırsaydık demektense...

Sonunda kanamam yoğunlaştı çok şükür rabbim nasip ederse pazartesi estrofeme başlayacağım inşallah

Hadi bu başlıkta hem birbirimize fikir verelim, hem de destek olup süreçlerimizi takip edelim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Amin. Aynen iyi olur insan kendinden olanı çok arıyor zaman zaten su gibi akıp gidiyor. İnşallah bir aya hepimiz gebelik haberini veririz sağlıkla sıhhatla

Amin. Aynen iyi olur insan kendinden olanı çok arıyor zaman zaten su gibi akıp gidiyor. İnşallah bir aya hepimiz gebelik haberini veririz sağlıkla sıhhatla
O Kadar toy ve heyecanlıyım ki benim gibi olanlarla bilgi alışverişinde olmak çok güzel.

Valla yaşım 27 hem aşılama hemde tüp bebek denemesi yaptım kendimi kadın doğum doktoru gibi hissediyorum bazen hahaha
Şimdi hamileyken film çektirmek yasak ya biz daha transfer yaptırmadık haliyle de hamile değiliz, ama adet de olduk malum gebelik adet itibariyle sayılıyor. Acaba diş filmi yasak mıdır transferden önce? Diş hekimim transferden önce gel kanalını son kez bir kontrol edelim demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…