Migrosda taze sıkılmış var dimes marka onu aldım içiyorumEvet bana da tüp bebek yaptıran bir arkadaşım önerdi. Estrofeme başladığımda nar suyu içeceğim ben de. Hazır nar suyu mu kendiniz mi sıkıyorsunuz narı?
Tarım kredilerde organik nar suyu varmış ben de onu duydum, haberiniz olsun.Migrosda taze sıkılmış var dimes marka onu aldım içiyorum
Ya tamam teşekkürler Bi bakarım deneriz onu daTarım kredilerde organik nar suyu varmış ben de onu duydum, haberiniz olsun.
Ben de şimdi içmeye başlasam işe yarar mı kiTarım kredilerde organik nar suyu varmış ben de onu duydum, haberiniz olsun.
Benim tüp bebeğe ilk başlamadan önce başka bir doktor t rahim demişti. Sonra göründüğüm bir çok doktor öyle değil dedi. Histeroskopiyi açıkcası aklımızda kalmasın diye yaptırdık. Rahme çizik ve prpyi de doktorum yaptırırsan %100 tutar yaptırmazsan asla tutmaz diyemem ama bilimsel olarak işe yaradığı kanıtlanmış demiştiRahim çizdirme ve histeroskopi bende oldum inşallah faydasını görürüz. Baya da işe yarıyormuş sanırım
Bence ödem atıcı çay falan içmeyin bu süreçte , dr unuzun önerisi dışına çıkmayınSuyu az içiyorum ondan mı acaba? Ödem atıcı çaylar mı içsem ne yapsam?
Ay bu soruyu bende merak ediyorumYumurta toplamadan sonraki adetiniz kaç gün sürdü kızlarcımnormalmiydi ekstra bir farklılık varmıydı
Selam kızlar bende dün regl oldum muhtemelen haziran başına denk gelecek transfer 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var. Hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olsunSelam kızlar. Benim mayıs ayı reglim ile birlikte transfer tahmini yapmaya başladım. 15 Mayısta regl oldum. Sanırım haziran başına denk gelecek. Burada buluşalım. Benim dondurulmuş 5.gün embriyom var. Ya sizin?
Ben günde bir bardak içiyorum zaten bir şeyin etkisini görmek için uzun süre kullanmak lazım.Ben de şimdi içmeye başlasam işe yarar mı ki
İyi olmuş ya sonradan keşke yaptırsaydık demektense...Benim tüp bebeğe ilk başlamadan önce başka bir doktor t rahim demişti. Sonra göründüğüm bir çok doktor öyle değil dedi. Histeroskopiyi açıkcası aklımızda kalmasın diye yaptırdık. Rahme çizik ve prpyi de doktorum yaptırırsan %100 tutar yaptırmazsan asla tutmaz diyemem ama bilimsel olarak işe yaradığı kanıtlanmış demişti
Amiiinnn aminSelam kızlar bende dün regl oldum muhtemelen haziran başına denk gelecek transfer 4 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var. Hepimiz için güzel haberler aldığımız bir ay olsun
Valla rahmi kalınlaştırmada çok iyiymiş diye duydum ben estrofem ile birlikte başlamayı düşünüyorum.Ben de şimdi içmeye başlasam işe yarar mı ki
O zaman ben de içeyim avokado yiyordum nar suyu da içerimValla rahmi kalınlaştırmada çok iyiymiş diye duydum ben estrofem ile birlikte başlamayı düşünüyorum.
İyi olmuş hadi bakalım hayırlısıSonunda kanamam yoğunlaştı çok şükür rabbim nasip ederse pazartesi estrofeme başlayacağım inşallah
Amin. Aynen iyi olur insan kendinden olanı çok arıyor zaman zaten su gibi akıp gidiyor. İnşallah bir aya hepimiz gebelik haberini veririz sağlıkla sıhhatlaHadi bu başlıkta hem birbirimize fikir verelim, hem de destek olup süreçlerimizi takip edelim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
O Kadar toy ve heyecanlıyım ki benim gibi olanlarla bilgi alışverişinde olmak çok güzel.Amin. Aynen iyi olur insan kendinden olanı çok arıyor zaman zaten su gibi akıp gidiyor. İnşallah bir aya hepimiz gebelik haberini veririz sağlıkla sıhhatla
Valla yaşım 27 hem aşılama hemde tüp bebek denemesi yaptım kendimi kadın doğum doktoru gibi hissediyorum bazen hahahaO Kadar toy ve heyecanlıyım ki benim gibi olanlarla bilgi alışverişinde olmak çok güzel.
Şimdi hamileyken film çektirmek yasak ya biz daha transfer yaptırmadık haliyle de hamile değiliz, ama adet de olduk malum gebelik adet itibariyle sayılıyor. Acaba diş filmi yasak mıdır transferden önce? Diş hekimim transferden önce gel kanalını son kez bir kontrol edelim demişti.Valla yaşım 27 hem aşılama hemde tüp bebek denemesi yaptım kendimi kadın doğum doktoru gibi hissediyorum bazen hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?