Benim 1 mayısta yumurta toplamam yapıldı sonrasında regl oldum 3.gün 3x1 estrofem kullanıyorum 2 tane dondurulmuş embriyom varEşimin bile kafasında sivilceler çıktı
stres yapılmayacak bir dönem değil ki. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Siz hangi aşamadasınız?
Ben rahim hazırlığındayım 2 dondurulmuş 5.gün embriyom varİnşallah siz ne aşamadasınız?
Kaç mayısta regl oldunuz adetin kaçıncı günü ilaca başladınız?Benim 1 mayısta yumurta toplamam yapıldı sonrasında regl oldum 3.gün 3x1 estrofem kullanıyorum 2 tane dondurulmuş embriyom varSalı günü kontrolüm var mayıs sonu ya da haziran başı transferim var inşallah
Ben 11 mayısta regl oldum adetin 3.günü 3x1 estrofeme başladım 10 gün sonra da kontrol dedi doktor canımKaç mayısta regl oldunuz adetin kaçıncı günü ilaca başladınız?
Daha zaman var ya olur yani adetin ikinci günü daha kaç gün var düzelir rahim duvarı kalınlaştıkça toplarlar kendini bol su iç sen genede bırakmaKızlar dün adet olmuştum ama tam sökülmedi sanırım, böyle leke gibi de değil gibi de dolu dolu kanamam yok. Malum bugün adetin 2. Günü. Haliyle transfer hazırlığı için rahim ölçtürmeye gittim, adetim henüz tam sökülmediği için ilaca başlayamıyorum rahim duvarım 6 mm içerde de henüz adet çıkışı tam olmadığı için sıvı birikmesi var, pazartesi yeniden ölçüm için hastaneye gideceğim ama moralim bozuldu. Sizce içimdeki sıvı boşalır mı? Doktor pıhtı da var dedi ama o adet kanıdır adetim hep pıhtılı geliyor zaten.
Ben 11 mayısta regl oldum adetin 3.günü 3x1 estrofeme başladım 10 gün sonra da kontrol dedi doktor canım
Suyu az içiyorum ondan mı acaba? Ödem atıcı çaylar mı içsem ne yapsam?Daha zaman var ya olur yani adetin ikinci günü daha kaç gün var düzelir rahim duvarı kalınlaştıkça toplarlar kendini bol su iç sen genede bırakma
İnan hiç başa çıkabiliyormuşum gibi gelmiyor zaten estrofeme başlamak daha da kötü yaptı ağlayıp duruyorumAy çok heyecanlı, ben de estrofeme başlayacağım sandırken pazartesiye yeniden kontrol dediler ya rahimde de sıvı toplanması var ya çok korkuyorum bu stresle nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben de eşim de mahvolduk.
Yok yok bence bitki çayı içme tansiyon şeker düşürüyor onlar genelde bir yeri düzeltirken başka yerden olma kesinlikle bol su için 2. 3lt zor ama mecbur içmeliyizSuyu az içiyorum ondan mı acaba? Ödem atıcı çaylar mı içsem ne yapsam?
Rahim çizdirme ve histeroskopi bende oldum inşallah faydasını görürüz. Baya da işe yarıyormuş sanırımHerkese selam ben de tahminimce mayıs sonu veya haziranın ilk günlerinde transfer olacağım. Benim sürecim de şöyle ilerledi: ocak ayında yumurta toplama ve dondurma oldu. Şubat ayında histeroskopi yapıldı ve rahme prp tedavisi ve çizik yapıldı. Mart ayında ilk transferimi oldum ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Nisanda zoladex ve yasmin kullandım. Bu ay da adetimle birlikte yeniden transfer sürecine hazırlanıyorum. Adetimin 2. Günü 3x1 estrofeme başladım. Dün doktora kontole gittim rahim 7.8 mm olmuş. Önümüzdeki haftaya kadar 3 tane estrofem ağızdan bir tane de yatmadan vajinal alıcam ve çarşamba günü tekrar kontrole gidicem. İnşallah hepimizin süreci çok güzel olumlu ilerler
Kız ben de ben de nasıl duygusallaştım gören der 3. Gün sonra doğurucam. Ben Histeroskopiden ötürü adet olana kadar bu ay da 21 gün 2x1 estrofem kullandımİnan hiç başa çıkabiliyormuşum gibi gelmiyor zaten estrofeme başlamak daha da kötü yaptı ağlayıp duruyorumiyice duygusal biri oldum çıktım saldım artık bir ağlıyorum bir gülüyorum
Gerçekten hepimize ve eşlerimize Allah sabır versin sonu güzel olsun inşallah bunlar hep unutulurKız ben de ben de nasıl duygusallaştım gören der 3. Gün sonra doğurucam. Ben Histeroskopiden ötürü adet olana kadar bu ay da 21 gün 2x1 estrofem kullandım
Sizde de eşler duygusallaştı mı benim eşim de çok hassas. Of sanki hiç gerçekleşmeyecek bir hayalin peşinde gibiyiz..Gerçekten hepimize ve eşlerimize Allah sabır versin sonu güzel olsun inşallah bunlar hep unutulur
Benim de eşim duygusallaştı gerçektem sizdeki sorun neydi acaba tüp bebek yaptırdığınız?Sizde de eşler duygusallaştı mı benim eşim de çok hassas. Of sanki hiç gerçekleşmeyecek bir hayalin peşinde gibiyiz..
Sorun benden kaynaklı genetik bir durumdu. Eşim tamamen sağlıklı.Benim de eşim duygusallaştı gerçektem sizdeki sorun neydi acaba tüp bebek yaptırdığınız?
Bunlar da geçecek ve biz bu dönemleri unutup gidicez öyle düşününSorun benden kaynaklı genetik bir durumdu. Eşim tamamen sağlıklı.
Evet bana da tüp bebek yaptıran bir arkadaşım önerdi. Estrofeme başladığımda nar suyu içeceğim ben de. Hazır nar suyu mu kendiniz mi sıkıyorsunuz narı?Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama Bi yerde okumuştum nar suyu rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Kan basıncını düzenliyor potasyum içeriyor zaten içinde. Günde bir bardak içiyorum bende. Eğer işe yararsa söylerim çarşamba kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?