2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben senin yerinde olsam bir peritanolog bulurum sürekli ona giderim. Tup bebekciler cok yoğun oluyor gebelik takibi, doğum yapiyor mu senin doktor. Benimkisi yapmıyor. Eger gebelik oluşursa peritanolog doktoruna gideceğim riskli sonuçta bizim gebelikler.

Doğrudan peritanologdan mı başlamak lazım? Ben de riskli gebeliktir diye üniversite hastanesi ücretli hoca muayenesinde takip edilirim diye düşünüyordum.

*perinatolog olacak yanlış yazdım.

Aynen bende öyle düşünüyorum burda özelde bir Prof var ona gideyim yok gebe takibi yapmıyor da en azından bir kese baksaydı iyiydi neyse ben kendi bildiğim yoldan başka doktora devam edeyim eşim beni dinlese keşke illa o adam bakacak diyor

Doğrudan peritanologdan mı başlamak lazım? Ben de riskli gebeliktir diye üniversite hastanesi ücretli hoca muayenesinde takip edilirim diye düşünüyordum.
Bence sen de öyle yap canim. Riskli gebelik sonuçta kanser geçmişim de var diyorsun. Devlette de perinatologlar oluyor araştır gideceğin yerde varsa onu sec.

Doğrudan gidemiyorsun şehir hastanelerinde sana MHRS dan oraya bölüm mü ne açıyor sonra randevu alıp gidiyorsun. Biraz sıkıntılı ben Mersin de oturuyorum burda filiz Çayan var o iyi. İmkanınız varsa özele gidin tabi benim gibi riskin yoksa benim kahverengi akıntı geçmiyor tam 5 gündür böyle

Canim ben devlette nasil işliyor tam bilmiyorum. Özelde gitmiştim. Gebe kalırsam diye de hep giderim şeklinde düşünüyordum. Benim yaştan kaynaklı zaten riskli gebelik uzmani perinatologa gitmem gerekiyor mutlaka. Yeter ki tutsun da :) gerisi kolay.
Sen git için rahat etsin, esine de soyle ona da kalp atışına baktiririz de. Ay bu erkekler de herseyi cok biliyor bizim canımız çıkıyor

Üniversite hastanelerine mhrs den randevu alınmıyor kendi sistemleri var. Oradan randevu alınıyor bir de ücretli hoca randevuları hepsinden bağımsız özel gibi. Takip için öneriliyor ama iyi doktor bulabilecek miyim bilemiyorum

Canin forumda kendi ilinde başlık aç.. mutlaka sana doktor önerisi yaparlar.

Devlette zor ben bile sağlıkçıyım muayene etmiyorlar özele gidiyorum gına geldi artık doktorlardan. Geçen birine gittim kanamam var diyorum tüp bebek falan adam telefona bakıyor beni dinlemiyor içimden dedim ben bir iyileşeyim yazık ben bilinçliyim ya bilmeyen insanlar size tavsiyem kanlarınızı devlette aldırabilirseniz aldırın sonra özele muayeneye gidin zaten tüpbebekle maddi yönden yeteri kadar zorlanıyoruz en azından bir yerden tasarruf olur ya da sağlık ocağında baktırın riskli bir durumda özelde güvendiğiniz bir doktora gidin

Evet ünv. Hastaneleri öyle ama ben bi ara ünv. De Prof tu gene saatlerce adamı bekledim sonra derse girdi. perişan olduk özele gidecem sanırım doktorlardan yana şansım yok

Stres yapma yerleşiyordur. Çok yormamaya çalış kendini .

Aynen canım kan testlerini aile hekiminde yaptırıyorum, bazılarını özelde. Yoksa hayatta baş edilmez. Sürekli tedavideyim 1.5 senedir.

Kızlar ben hamile kalmadan 2 ay önce sağlık sigortası yaptırdım doğumu da kapsıcak şekilde
Iyi yapmışsın canim ama benim 4. Tedavim. Gebelik olusmadi hiç. Boşuna yaptırmış olurdum :) Gebelik oluşsun, sağlıkla gelsin bebisim de özele giderim ve hiç sorun değil. Tedavi daha yorucu maddi manevi yıpratıcı.

Ben hep tedaviye başlarken de cücüklerim olacakmış gibi şartladım kendimi normalde hamile kalmadan sigortayı yaptırken zaman istiyorlar ya kalmadan ben 2 aya hamile kalacam ona göre bi sigorta yapalım dedim

Ben hep tedaviye başlarken de cücüklerim olacakmış gibi şartladım kendimi normalde hamile kalmadan sigortayı yaptırken zaman istiyorlar ya kalmadan ben 2 aya hamile kalacam ona göre bi sigorta yapalım dedim
Canim Kıbrıs'ta, donasyonla olunca, bir de 3 embriyo transferi olunca tabiki daha bi garanti olmus oluyor gebelik şansı fazlasıyla yükselmiş oluyor. Mantıklı düşünmüşsün. İlk 2 transferimde ben de hep kesin gözüyle bakıp pozitif düşündüm ama maalesef olmadı. O yüzden akışına bıraktım hatta yine olmadı gibi geliyor bu kez.

Kizlar. Benim de testim pozitif, Allah ima bin şükür. 10. Gun 385 beta, 12. Gün 1038 beta çıktı. İkiz olma ihtimali var mı sizce ?
Tebrik ederim, değerleriniz de çok güzel
Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane transfer edildi. Sanki cogul gebelik gibi duruyor ama bu forumlarda bir kaç kiside bu rakama tekli gebelik de denk geldim, çoğul gebelik de. O yüzden en garanti keseyi görmeye gittiğinde anlasilir. Allah gönlüne göre versin, sanırım ikiz istiyorsun insallah ikizdir canim sağlıkla gelsin minnoslariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…