2 katı artış olması önemli olan . 10 cu gün 7 ile öğrenen bile tanıyorum .Sanki biraz düşük gibi geldi ama bundan sonra artış değeri önemli sanırım
Çift embriyo olduğu için düşük geldi. Sağlıklı ilerlesinde ikiz tekiz hiç fark etmez. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Haziran grubunda hamiş olmayan kalmasın2 katı artış olması önemli olan . 10 cu gün 7 ile öğrenen bile tanıyorum .
Ayyy ne güzell olsun tek te olsa sağlıklı olsun önemlisi o .. vallaha umarım öyle olur ama ben de hiç mi hiç belirti yokÇift embriyo olduğu için düşük geldi. Sağlıklı ilerlesinde ikiz tekiz hiç fark etmez. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Haziran grubunda hamiş olmayan kalmasın
Belirti arama kendini dinleme rahat ol ki içerde durum iyi ilerlesin . Stres moral durumlarıda çok önemli. Gün doğmadan neler doğuyor. İnşallah gönlünün muradı olurAyyy ne güzell olsun tek te olsa sağlıklı olsun önemlisi o .. vallaha umarım öyle olur ama ben de hiç mi hiç belirti yokbende yine olmadı galiba
Belirti arama kendini dinleme rahat ol ki içerde durum iyi ilerlesin . Stres moral durumlarıda çok önemli. Gün doğmadan neler doğuyor. İnşallah gönlünün muradı olur
Değerin çok iyi iki gün sonra artışı önemli ben 10. Gün 27 ile başladım 12. Gün 130 gibi birşeydi önemli olan artış hayırlı olsunKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?
Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrasıda güzel devam ederDeğerin çok iyi iki gün sonra artışı önemli ben 10. Gün 27 ile başladım 12. Gün 130 gibi birşeydi önemli olan artış hayırlı olsun
Hadi hayırlı olsun günden güne artar inşallahKızlar kan sonucum çıktı 41.50 . Bugün 8. Günüm değer iyi mi sizce ?
Merhaba cnm. Seninle transferimiz aynıydı galiba. Sen kese gördün mü?Hadi hayırlı olsun günden güne artar inşallah
Cuma günü gidicez kuzum kontroleMerhaba cnm. Seninle transferimiz aynıydı galiba. Sen kese gördün mü?
Hadi inşallah görürsünüz. Benimki haftaya Perşembe dedi. Tahlil vermeye geç gittiğim için midir bilmiyorumCuma günü gidicez kuzum kontrole
Benimkisi de 20 side ben erken gdecem merak ediyorumHadi inşallah görürsünüz. Benimki haftaya Perşembe dedi. Tahlil vermeye geç gittiğim için midir bilmiyorum
Amin canım inşallah çok güzel çıkar değerin , benim de yarın kan testi günüm, pek umudum yok 7. günün akşamı erken gebelik testi negatif çünkü, ama doktor yarın sonucu bekliyor bugün aradılar , yaptığımı söylemedimMerhaba kızlar test yapmak için sabırsızlananlara sesleniyorum öncelikle, bizler dayanamadık test yaptık malum. Çok şükür pozitif sonuçlar aldık, ben yarın kan testiyle sonucumu kesinleştireceğim.
Ama bugün merkezim ile görüştüm, nasıl olduğumu merak ettikleri için yazdılar. Erken test yaptığım için hem çok kızdılar hem de çok sevindiler. Yarın kan testi sonucuna göre merkez ile yeniden konuşacağım. İdrarda negatif alanlar umutsuzluğa kapılmayın sakın, kendi test tarihinden bir gün önce test yapıp idrarda negatif görüp ertesi gün kanda pozitifi görenler varmış. Sakın üzülmeyin sabredebildiğiniz kadar kendi gününüze sabredip kan testi verin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merak etme yanıltıcı olabileceğini kanıtladılar resmen bana. İnşallah hayırlı haberler alacaksınAmin canım inşallah çok güzel çıkar değerin , benim de yarın kan testi günüm, pek umudum yok 7. günün akşamı erken gebelik testi negatif çünkü, ama doktor yarın sonucu bekliyor bugün aradılar , yaptığımı söylemediminşallah bende sürprizle karşılaşırım
Geçmiş olsun neden başka doktora görünmediniz?Merhaba iyi akşamlar ya benim sürekli kahverengi akıntım var merkezi arıyorum normal diyor bir diyor fitilden ama bazen kırmızıya dönüyor ister istemez tedirgin oluyor insan. bir de randevu 3 Temmuz a verildi bu kadar geç normal değil sanırım galiba ben normal gebelikmiş gibi başka doktora gidecem. Sizce napmalıyım düşünmekten kafayı yiyecem size de danışayım. Çift transferdi acaba diyorum birini atıyor mu düşük mü olacak estrofem 2*1 tb progesteron 2*1 fitil kullanıyorum kan sulandırıcı bile kullanmıyorumdış gebelik olsa hadi 2 haftaya kanamadan giderim Allah tan sağlıkçıyım bok yoluna gidecek tedavim resmen
Canim bence de çok gec tarihe gün vermişler. Hem keseye, hem de kalp atisina ayni zamanda bakmak istediler galibaMerhaba iyi akşamlar ya benim sürekli kahverengi akıntım var merkezi arıyorum normal diyor bir diyor fitilden ama bazen kırmızıya dönüyor ister istemez tedirgin oluyor insan. bir de randevu 3 Temmuz a verildi bu kadar geç normal değil sanırım galiba ben normal gebelikmiş gibi başka doktora gidecem. Sizce napmalıyım düşünmekten kafayı yiyecem size de danışayım. Çift transferdi acaba diyorum birini atıyor mu düşük mü olacak estrofem 2*1 tb progesteron 2*1 fitil kullanıyorum kan sulandırıcı bile kullanmıyorumdış gebelik olsa hadi 2 haftaya kanamadan giderim Allah tan sağlıkçıyım bok yoluna gidecek tedavim resmen
Öyle yapacam sinir oldum zaten kadın doğum acile gittim artışa bakayım yarında sonrası başka doktorla devam edeceğim öyle gözüküyor. Hayır insan yapan kişiye bağlı kalmak istiyor sonuçta tedavi onların takibindeGeçmiş olsun neden başka doktora görünmediniz?
Haklısın galiba ondan öyle de ya dış gebelikse ayvayı yedimCanim bence de çok gec tarihe gün vermişler. Hem keseye, hem de kalp atisina ayni zamanda bakmak istediler galibabence de normal bir ozel hastaneden randevu al en azindan keseyi gör Canim. Diğerine de kalp atışı duymaya gitmis olursun o tarihe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?