2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Şimdi hamileyken film çektirmek yasak ya biz daha transfer yaptırmadık haliyle de hamile değiliz, ama adet de olduk malum gebelik adet itibariyle sayılıyor. Acaba diş filmi yasak mıdır transferden önce? Diş hekimim transferden önce gel kanalını son kez bir kontrol edelim demişti.
Bişey olmaz Allahın izniyle kısa bişey zaten bildiğim kadarıyla da film kafa bölgesinde dolaşıyor belden aşağı inmiyor. Hem reglsiniz herhalde şuan Bi yumurta gelişimi çok değildir. Yaptırın bitsin gitsin

Bişey olmaz Allahın izniyle kısa bişey zaten bildiğim kadarıyla da film kafa bölgesinde dolaşıyor belden aşağı inmiyor. Hem reglsiniz herhalde şuan Bi yumurta gelişimi çok değildir. Yaptırın bitsin gitsin
Benim yumurtalar hazır 5 adet transferi bekliyorlar, dondurduk kocamla şakalaşıyoruz 5 tane minnağımız var diye. Yani transfer öncesi son adet bu artık hazırlıklar başlayacak

Benım normal sürdü de kimsede cevap vermemis 🤷🏻‍♀️
Ben opudan 10 gün sonra regl oldum canım bir değişiklik fark etmedim aynıydı benim ne daha az ne de daha yoğundu çok ağrım da olmadı ilk gün kasığım ağrıdı hep ağrır zaten sonra geçti. Doktorum 2.adeti beklememize gerek yok dedi ben opudan sonraki reglimle birlikte transfer sürecine başladım

Kızlar rahim ölçümüm bugüne kalmıştı, 3,46 mm sizce normal mi, muhtemelen bugün artık transfer için ilaçlara başlayacağız.

Benim 1 mayısta yumurta toplamam yapıldı sonrasında regl oldum 3.gün 3x1 estrofem kullanıyorum 2 tane dondurulmuş embriyom var ☺️ Salı günü kontrolüm var mayıs sonu ya da haziran başı transferim var inşallah ☺️
Aynı zamanda yumurta toplama işlemimiz yapılmış herşey aynı sadece benim 3 adet embriyo donduruldu

Şuan için iyi bence 8.10 arası galiba uygun gördükleri transfere kadar ilaçlarla olur
Yani yüksek olmasın da düşük olması sorun değil. Cumartesi rahim sıvı doluydu kanama değil de leke gibiydi ilk iki gün. Asıl reglim neredeyse dün başladı şimdi aşırı yoğun bir kanamam var çok korkuyorum bir şeyler ters gider diye. Sabah muayene eden doktor rahmin içi temizlenmiş dedi. Bugün inşallah ilaçlarıma başlayacağım. Allah yardımcımız olsun

Yani yüksek olmasın da düşük olması sorun değil. Cumartesi rahim sıvı doluydu kanama değil de leke gibiydi ilk iki gün. Asıl reglim neredeyse dün başladı şimdi aşırı yoğun bir kanamam var çok korkuyorum bir şeyler ters gider diye. Sabah muayene eden doktor rahmin içi temizlenmiş dedi. Bugün inşallah ilaçlarıma başlayacağım. Allah yardımcımız olsun
İlaçlara başlayınca o yoğun kanama azalır ya dinlenin bol su için. Ters gitmez inşallah Allahın izniyle

Bende çok az adet gördüm toplama sonrası

Back
X