Yok ben hazıran yerıne mayıs yazdım yanlıslıkla ayın 19 unda bellı olacak insallahTeşekkür ederimmayısta transfer oldum demişsiniz ya sizin sonuç belli değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben hazıran yerıne mayıs yazdım yanlıslıkla ayın 19 unda bellı olacak insallahTeşekkür ederimmayısta transfer oldum demişsiniz ya sizin sonuç belli değil mi ?
Kesinlikle 2 gne bir test vermelisiniz. Hayırlı uğurlu olsun insallahEki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce![]()
merhaba hayirli uğurlu olsun. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin
Bende sizinle aynı gün transfer oldum benimde pozitif siz hangi şehir ve doktorda transfer oldunuz acaba
Merhaba sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah.merhaba hayirli uğurlu olsun. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin
Bende sizinle aynı gün transfer oldum benimde pozitif siz hangi şehir ve doktorda transfer oldunuz acaba![]()
Amin teşekkür ederiz inşallah kabul olur sularımız, Rabbim herkese gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahRabim ol desin olsun, yavrunuz size tutunsun inşaAllah
Ben transfer günü bu duayı yaptım inanarak ve kabul olduğunu düşünüyorum.
Elinize bir tesbih alın besmele çekip duanızı edin, mesela ben ''Rabbim ol de olsun, yavrum bana tutunsun, sağlıkla doğurayım onu'' dedim ve arkasından resimdeki duayı ettim ve bunu 111 defaya tamamladım.
Her defasında niyetimi de dua mı yeniledim 111 defa ve sonunda içimden geçenlerde birlikte son kez duamı ettim Rabbime.
Bu duayı ve nasıl edileceğini bir kaç hocanın videosunda dinledim, bana derman oldu umarım size de olur![]()
Benimde ayın 20 de belli olacak canım sen dün ben bugün oldum ozaman aramızda 1 gün var .Yok ben hazıran yerıne mayıs yazdım yanlıslıkla ayın 19 unda bellı olacak insallah
Transfer günü dahil mi 6 benim de öyle canım daha yapmadım bende korkuyorum da bence biraz daha sabret, bende bi 2 gün daha bekleyeyim diyorumKızlar evde ovulasyon testi var yapsam biseyler belli olur mu sizce transferin 6. Günümdeyim 5. Gün embriyosu taze transfer oldum
Senle aynı gün transfer olduk canım kabızlıktan o galiba. Şişkinlik var çünkü ben de senin gibiyimKızlar bende 7 haziranda transfer oldum bugün 4. Günüm sancı batma türü şeyler oluyor ama bugün alt karında guruldama böyle bişeyler kıpırdanıyo gibi bi his sizde de oldumu![]()
Ben de 7 sinde transfer oldum inşallah topluca ayın 19 unda hayırlı haberler alırızYok ben hazıran yerıne mayıs yazdım yanlıslıkla ayın 19 unda bellı olacak insallah
Olabilir dediğin gibi wc gitmeyede korkuyorum benim 3. Denemem bu sefer tutsun diyeSenle aynı gün transfer olduk canım kabızlıktan o galiba. Şişkinlik var çünkü ben de senin gibiyim
Benim kasıklarda ara ara iğne batması oluyor belirti sayılabilecek yek şey bu. Onun da belirti olup olmadığından emin değilim. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecekOlabilir dediğin gibi wc gitmeyede korkuyorum benim 3. Denemem bu sefer tutsun diye![]()
Yok canım transfer gününü saymıyorumTransfer günü dahil mi 6 benim de öyle canım daha yapmadım bende korkuyorum da bence biraz daha sabret, bende bi 2 gün daha bekleyeyim diyorum
6 Haziran benim de evet şişkinlik, gaz, bel ağrısı karında hafif ağrılar bende de vardı ama bugün biraz daha fazla sancı var bi sağda bi soldaKızlar bende 7 haziranda transfer oldum bugün 4. Günüm sancı batma türü şeyler oluyor ama bugün alt karında guruldama böyle bişeyler kıpırdanıyo gibi bi his sizde de oldumu![]()
Aynen canım güzel haberlerımızı paylasırız insallahBenimde ayın 20 de belli olacak canım sen dün ben bugün oldum ozaman aramızda 1 gün var .
Transfer gününü neden saymıyoruz daha önce sordum ancak cevap almadım, birde zaten, 5. Gün dondurulmuş embriyo idi.Yok canım transfer gününü saymıyorum
Insallah ya emeklerımız umutlarımız bosa gıtmezBen de 7 sinde transfer oldum inşallah topluca ayın 19 unda hayırlı haberler alırız
Evet yaa6 Haziran benim de evet şişkinlik, gaz, bel ağrısı karında hafif ağrılar bende de vardı ama bugün biraz daha fazla sancı var bi sağda bi solda![]()
Bence kesınlıkle gıt canım uc dort gun daha neklrKesinlikle 2 gne bir test vermelisiniz. Hayırlı uğurlu olsun insallah