Olumsuz yönde canım hiç bişey hissetmiyorum şuanNasıl bi tuhaflık olumlu yönde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz yönde canım hiç bişey hissetmiyorum şuanNasıl bi tuhaflık olumlu yönde mi
Benimde 7. Günüm bende öyleyim dünden beri , yaklaştıkça korkuyoruz galbaKızlar günaydın nedense içimi bir olumsuzluk kapladı bu sabah transfer gününü saymazsak 7. Gündeyim değişik hissediyorum![]()
Yok canım bende transfer sırasında sonra koltuğu hemen indiriyor giyin dedi .. transferden öncede idrar torbası çok dolu transferden hemen sonra çiş yap dediBen de Almanyadayim aynî dediğin gibi bi 10 dk yatırdı sonra kalktım eve geldiğim gibi tuvalete gittim![]()
Ben gördüm ama görmek istediğimden de olabilirEki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum![]()
Ay nasıl cesaret ediyosunuz erken test yapmaya test yapma olayı beni stres yapıyo hiç yapasım yokEki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum![]()
Üzülme lütfen kan testi vermedin ki daha, idrar testi sonuçta doğru çıkmayabilir, geç tutunmuş olabilirKızlar transferimin 7.gunu [5.gun taze embriyo] bugün erken gebelik testi yaptım negatif![]()
Ben de babalar günü süprizi için erken test yapmak istiyorum ama sadece 1 günlük öne çekmiş olucam.Ay nasıl cesaret ediyosunuz erken test yapmaya test yapma olayı beni stres yapıyo hiç yapasım yokay bide sizde de aşırı duygusallık oluyo mu. Kahvaltımı yaptım tlc de ev programlarını seyrederken gelen ağlama felan aştım ben baya duygusallık boyutunu
![]()
Evet sanırım bişeyler hissediyomusun bi farklılık varmıBenimde 7. Günüm bende öyleyim dünden beri , yaklaştıkça korkuyoruz galba
Ben çarşamba günü kan vermeye gidicem. O sabah evde kaset testim var onu yapıcam yüreğim yeterse. 19 haziran benim doğum günüm 25 i eşimin yani olursa çok güzel hediye gibi olacak bize inşallahhhhBen de babalar günü süprizi için erken test yapmak istiyorum ama sadece 1 günlük öne çekmiş olucam.
Bende dün çok ağladım canım arkadaşlarımın hepsi çocuklarının yıl sonu mezuniyet gösterilerini paylaşıyor görünce dayanamadım artık kıskandığım için çekemediğim için değil çok güzel duygular ve bu duyguları birgün tadabilmek için yalvardım Rabbime tek istediğim birgün bu gösterilerini izleyebileceğim sağlıklı bir evladımın olmasıAy nasıl cesaret ediyosunuz erken test yapmaya test yapma olayı beni stres yapıyo hiç yapasım yokay bide sizde de aşırı duygusallık oluyo mu. Kahvaltımı yaptım tlc de ev programlarını seyrederken gelen ağlama felan aştım ben baya duygusallık boyutunu
![]()
İnşallah canım Allah hepimize evlat duygusunu yaşatırBende dün çok ağladım canım arkadaşlarımın hepsi çocuklarının yıl sonu mezuniyet gösterilerini paylaşıyor görünce dayanamadım artık kıskandığım için çekemediğim için değil çok güzel duygular ve bu duyguları birgün tadabilmek için yalvardım Rabbime tek istediğim birgün bu gösterilerini izleyebileceğim sağlıklı bir evladımın olması![]()
Bu hafta benim de doğum günüm ama erken diye kendimi tutuyorumBen çarşamba günü kan vermeye gidicem. O sabah evde kaset testim var onu yapıcam yüreğim yeterse. 19 haziran benim doğum günüm 25 i eşimin yani olursa çok güzel hediye gibi olacak bize inşallahhhh
Canım üzülme bizler de hakkediyoruz o duyguları yaşamayı, rabbim hayırla nasip etsin inşallahBende dün çok ağladım canım arkadaşlarımın hepsi çocuklarının yıl sonu mezuniyet gösterilerini paylaşıyor görünce dayanamadım artık kıskandığım için çekemediğim için değil çok güzel duygular ve bu duyguları birgün tadabilmek için yalvardım Rabbime tek istediğim birgün bu gösterilerini izleyebileceğim sağlıklı bir evladımın olması![]()
Nasibinde varsa tek yumurta bile tutar, hayırlısı olsunMerhaba hanimlar, bende bu ay Çapa'da tüp bebek tedavisine başladım. Perşembe günü opu yapılacak. 3 yumurta oluşmuş, doktorum üzülme dedi ama işte.. şimdi kendimi inşallah kalitelidirler diye avutuyorum![]()
Amin, isteyen herkese nasip etsin RabbimNasibinde varsa tek yumurta bile tutar, hayırlısı olsun
amin canım benim inşallahCanım üzülme bizler de hakkediyoruz o duyguları yaşamayı, rabbim hayırla nasip etsin inşallah