2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ben de Almanyadayim aynî dediğin gibi bi 10 dk yatırdı sonra kalktım eve geldiğim gibi tuvalete gittim 😂
Yok canım bende transfer sırasında sonra koltuğu hemen indiriyor giyin dedi .. transferden öncede idrar torbası çok dolu transferden hemen sonra çiş yap dedi 😂 yatmaya felan inanmıyorlar hatta doktorum eee ne planladınız bugün için diyor 😂

Eki Görüntüle 3259888
Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum 🥺🥺
Ay nasıl cesaret ediyosunuz erken test yapmaya test yapma olayı beni stres yapıyo hiç yapasım yok 😅 ay bide sizde de aşırı duygusallık oluyo mu. Kahvaltımı yaptım tlc de ev programlarını seyrederken gelen ağlama felan aştım ben baya duygusallık boyutunu 😭😭😭

Ay nasıl cesaret ediyosunuz erken test yapmaya test yapma olayı beni stres yapıyo hiç yapasım yok 😅 ay bide sizde de aşırı duygusallık oluyo mu. Kahvaltımı yaptım tlc de ev programlarını seyrederken gelen ağlama felan aştım ben baya duygusallık boyutunu 😭😭😭
Ben de babalar günü süprizi için erken test yapmak istiyorum ama sadece 1 günlük öne çekmiş olucam.

Ben de babalar günü süprizi için erken test yapmak istiyorum ama sadece 1 günlük öne çekmiş olucam.
Ben çarşamba günü kan vermeye gidicem. O sabah evde kaset testim var onu yapıcam yüreğim yeterse. 19 haziran benim doğum günüm 25 i eşimin yani olursa çok güzel hediye gibi olacak bize inşallahhhh

Bende dün çok ağladım canım arkadaşlarımın hepsi çocuklarının yıl sonu mezuniyet gösterilerini paylaşıyor görünce dayanamadım artık kıskandığım için çekemediğim için değil çok güzel duygular ve bu duyguları birgün tadabilmek için yalvardım Rabbime tek istediğim birgün bu gösterilerini izleyebileceğim sağlıklı bir evladımın olması 😭😭😭

Bende dün çok ağladım canım arkadaşlarımın hepsi çocuklarının yıl sonu mezuniyet gösterilerini paylaşıyor görünce dayanamadım artık kıskandığım için çekemediğim için değil çok güzel duygular ve bu duyguları birgün tadabilmek için yalvardım Rabbime tek istediğim birgün bu gösterilerini izleyebileceğim sağlıklı bir evladımın olması 😭😭😭
İnşallah canım Allah hepimize evlat duygusunu yaşatır 🙏 benim ağlamalarım çok saçma anlarda ortaya çıkıyo durup dururken sebepsiz du bakalım sonuçlara az kaldı

Canım üzülme bizler de hakkediyoruz o duyguları yaşamayı, rabbim hayırla nasip etsin inşallah

Merhaba hanimlar, bende bu ay Çapa'da tüp bebek tedavisine başladım. Perşembe günü opu yapılacak. 3 yumurta oluşmuş, doktorum üzülme dedi ama işte.. şimdi kendimi inşallah kalitelidirler diye avutuyorum :KK14:

hus3545 hus3545 maaaavi maaaavi C cusad
Kızlar hepimizin Transfer 5 haziran bugün 7. Günümüz...Siz hangi gün kan testi vereceksiniz. Benim cumartesi test günüm 12. Gün. Cumadan test versem mi diye kararsızım. Düşük de olsa bir sonuçla belli eder kendini 1 Gün öne çeksem mi karar veremedim.

Back
X