Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün embriyosu için 5 gün test yapmak mantıklı değil . 7 ci günü bekleyinMeraba kizlar bnmde bugun 5.günum taze transfr 3. Gun embriyosu test yaptim sabah ama negatif cikti uzulmedim degil pozitife doner insallh
3.gun embriyosu icin erken yapmissiniz hic uzulmeyinMeraba kizlar bnmde bugun 5.günum taze transfr 3. Gun embriyosu test yaptim sabah ama negatif cikti uzulmedim degil pozitife doner insallh
Çok çabalamışsın, yorulmuşsun ama buraya kadar geldin bırakma ki Rabb'im tez zamanda versin. Biliyor musun insan sabrının tükendiğini ve sonunu geldiğini hissedebilir ama demek ki senin daha dayanacak sabrın varmış. Allah insana dayanamayacak kadar yük vermezmiş. Sabrını verdiği gibi yüzünü de güldürsün inşallah.çok dua et.Kızlar testleriminde negatifi gösterdiği gibi bugün kanım negatif. İlaçları bırakın dediler
Hakkında hayırlısı olsun canım bidahakine inşallah olumlu sonuç alırsınKızlar testleriminde negatifi gösterdiği gibi bugün kanım negatif. İlaçları bırakın dediler
Kaçıncı günKızlar merhaba ben evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sanırım negatif çok moralim bozuldu![]()
5. Gün embriyosu 6. GünKaçıncı gün
Yok çatlatma iğnesi kullanalı 5 ay olduBende bunlardan kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmamışsan eğer sonuç inşallah pozitiftir![]()
Yok çatlatma iğnesi kullanalı 5 ay oldudondurulmuş embriyo transferi benimki
testin biri 130 tl biri 35 tl olunca insan bi güvenemiyo, inşallah vardır teşekkür ederim
![]()
Sanırım aynı gün olmuş transferimiz, 6.gün erken aslında canım ben şansımı deneyim diye yapmıştım dün düz gebelik testinde gölge görünce dayanamadım ama normalde yapmak değildi niyetim. En erken perşembe yaparım 8.günde diyodum. Olsa bile çıkmayabilir üzülme5. Gün embriyosu 6. Gün
Bana yazdınız sanırım? İkinci denemem, ilki taze transfer 3.gün embriyosuydu negatif sonuçlanmıştı. Şu anki doktorumla ilk denememHayırlı olsunİlk denemeniz mi ?
Evet canım sana yazmıştım benimde ilk denemem donmuş transfer oldum hayırlısı olsun.Bana yazdınız sanırım? İkinci denemem, ilki taze transfer 3.gün embriyosuydu negatif sonuçlanmıştı. Şu anki doktorumla ilk denemem
Kendimi test sonucuna hep hazırlıyorum 7 ci gün ağlarım . Bugün ama aradıklarında laboratuvar daki kadınında sesi tittedi çok üzgünüm dedi ağlamaya başladım yine . İşteydim kimsede bilmiyor . Ben artık sabrım varmı bilmiyorum . Çok yoruldumu hissediyorum koşaraında nefes nefese kalırsınya öyleyim .Çok çabalamışsın, yorulmuşsun ama buraya kadar geldin bırakma ki Rabb'im tez zamanda versin. Biliyor musun insan sabrının tükendiğini ve sonunu geldiğini hissedebilir ama demek ki senin daha dayanacak sabrın varmış. Allah insana dayanamayacak kadar yük vermezmiş. Sabrını verdiği gibi yüzünü de güldürsün inşallah.çok dua et.
Allah yardımcın olsun inşallah cnmKendimi test sonucuna hep hazırlıyorum 7 ci gün ağlarım . Bugün ama aradıklarında laboratuvar daki kadınında sesi tittedi çok üzgünüm dedi ağlamaya başladım yine . İşteydim kimsede bilmiyor . Ben artık sabrım varmı bilmiyorum . Çok yoruldumu hissediyorum koşaraında nefes nefese kalırsınya öyleyim .
İnsallah progestron istedigi oranda cikarsaAynı gün transfer olacağız o halde :)
Benimde 5.gün embriyosu bugün 5.gün ama test yapmaya elim gitmiyo hiçKızlar merhaba ben evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sanırım negatif çok moralim bozuldu![]()