2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Meraba kizlar bnmde bugun 5.günum taze transfr 3. Gun embriyosu test yaptim sabah ama negatif cikti uzulmedim degil pozitife doner insallh
3 gün embriyosu için 5 gün test yapmak mantıklı değil . 7 ci günü bekleyin

Benim 3 gündür başım ağrıyo mutamadiyen acaba stres yaptığım için mi oldu bilmiyorum. Kan artışımın istenildiği gibi olmaması modumu çok düşürdü. 13. Gün kan testimde yüksek değil. Pazartesi kontrole gideceğim daha kan bakma dediler.
8.gün 51,50
10. Gün 43,62
13. Gün 58,88 çıktı değerim mucize olur mu acaba

Kızlar merhaba ben evde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı sanırım negatif çok moralim bozuldu 😔

Kızlar testleriminde negatifi gösterdiği gibi bugün kanım negatif. İlaçları bırakın dediler
Çok çabalamışsın, yorulmuşsun ama buraya kadar geldin bırakma ki Rabb'im tez zamanda versin. Biliyor musun insan sabrının tükendiğini ve sonunu geldiğini hissedebilir ama demek ki senin daha dayanacak sabrın varmış. Allah insana dayanamayacak kadar yük vermezmiş. Sabrını verdiği gibi yüzünü de güldürsün inşallah.çok dua et.

Bende bunlardan kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmamışsan eğer sonuç inşallah pozitiftir 😊
Yok çatlatma iğnesi kullanalı 5 ay oldu😅 dondurulmuş embriyo transferi benimki☺️ testin biri 130 tl biri 35 tl olunca insan bi güvenemiyo, inşallah vardır teşekkür ederim🙏🏻

5. Gün embriyosu 6. Gün
Sanırım aynı gün olmuş transferimiz, 6.gün erken aslında canım ben şansımı deneyim diye yapmıştım dün düz gebelik testinde gölge görünce dayanamadım ama normalde yapmak değildi niyetim. En erken perşembe yaparım 8.günde diyodum. Olsa bile çıkmayabilir üzülme

Çok çabalamışsın, yorulmuşsun ama buraya kadar geldin bırakma ki Rabb'im tez zamanda versin. Biliyor musun insan sabrının tükendiğini ve sonunu geldiğini hissedebilir ama demek ki senin daha dayanacak sabrın varmış. Allah insana dayanamayacak kadar yük vermezmiş. Sabrını verdiği gibi yüzünü de güldürsün inşallah.çok dua et.
Kendimi test sonucuna hep hazırlıyorum 7 ci gün ağlarım . Bugün ama aradıklarında laboratuvar daki kadınında sesi tittedi çok üzgünüm dedi ağlamaya başladım yine . İşteydim kimsede bilmiyor . Ben artık sabrım varmı bilmiyorum . Çok yoruldumu hissediyorum koşaraında nefes nefese kalırsınya öyleyim .

Kendimi test sonucuna hep hazırlıyorum 7 ci gün ağlarım . Bugün ama aradıklarında laboratuvar daki kadınında sesi tittedi çok üzgünüm dedi ağlamaya başladım yine . İşteydim kimsede bilmiyor . Ben artık sabrım varmı bilmiyorum . Çok yoruldumu hissediyorum koşaraında nefes nefese kalırsınya öyleyim .
Allah yardımcın olsun inşallah cnm 🤲

Kızlar 5 haziranda transfer oldum, bu cuma keseyi görmeye gidicem, keseyi gören var mı? 5+2 olucam kese günü, kalp atışı duyulur mu sizce

Back
X