2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ahahahahaha git yapta rahatla 😂 neyse bi sigara içiyim son 3 söz verdim kendime içmicem transferden sonra nasıl olacak o bilmiyorum ama 🥲
Bende senin gibi düşünüyodum dayanamam diye ama psikolojik heralde tutunsun da ben sigara içmiyim ölmem dedim şimdilik içmedim arada canım çekiyo ama bebişler gelsin diye ondan da vazgeçiyorum

Bende senin gibi düşünüyodum dayanamam diye ama psikolojik heralde tutunsun da ben sigara içmiyim ölmem dedim şimdilik içmedim arada canım çekiyo ama bebişler gelsin diye ondan da vazgeçiyorum
Ler ? Allah mı söyletti yoksa çift transfer değildi sanki 😂 bende kıyamam diye düşünüyorum göreceğiz

Ler ? Allah mı söyletti yoksa çift transfer değildi sanki 😂 bende kıyamam diye düşünüyorum göreceğiz
Evet tek trasnfer ne biliyim öyle yazmışım sen söyleyince farkettim ama tek trasnferle bende ikiz olma ihtimali olamaz zaten genetikte falan da yok ikiz aman olsun da tek olsun 😂

Evet tek trasnfer ne biliyim öyle yazmışım sen söyleyince farkettim ama tek trasnferle bende ikiz olma ihtimali olamaz zaten genetikte falan da yok ikiz aman olsun da tek olsun 😂
Yine de belli olmaz Allah’ın işine 😂😂 ben şimdi uyumaya çalışıcam iyi geceler size de yarın görüşürüz 😍

Benim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafa🙈
Yaaa o kadar zormu ya bende daha yeni başladım ilaçlara şöyle bir bakım dedim herkesde varmış aynı dert

Kızlar sizde de morluklar oldumu bu ilk aşamalarda
Bende kalçada morarma olmadı hiç göbekte de yeni yeni olmaya başladı ama küçük bi yerinde öyle büyük değil bende bu morarma olayı kişiden kişiye değişiyor deri yapısıyla alakalı diye düşünüyorum

Kızlar sizde de morluklar oldumu bu ilk aşamalarda
Hayırlı olsun tedavin öncelikle küçük morluklar oluyor iğne yerlere acıyor eğilip kalkmak zor olabiliyor yumurta toplama öncesi ilaçlardan yumurtaların büyürse ağrı olabiliyor hareketlerin yavaşlıyor bende olmuştu kolay bir süreç değil kesinlikle ama bebek için değer ☺️

Benim de haftada bir kalçadan iğne ve her güm göbekten iğne var, göbekten sorun yok artık alıştık kevgire döndük mosmor takılıyoruz da kalçadan olana aman tanrım oturamıyorum o tarafa🙈
Birde her gün olanını deneseniz. Hem kalçadan hem göbekten. bunların yanında üç öğün fitili hiç saymıyorum bile 🥴

Eklentiler

• 719A59D0-4B6F-48D0-99EB-2BC4AA934EB7.webp
    719A59D0-4B6F-48D0-99EB-2BC4AA934EB7.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Trasnferden sonra benim asıl sıkıntım yatmak oldu ya normalde hep yüzüstü yatarım şimdi yatamıyorum o yüzden rahat değilim sırtüstü yatmak hiç hana göre değil sürekli uyanıyorusırt
Sırt üstü yatmak mı gerekiyor? Yüz üstü yatmak sakıncalı mı bu süreçte 🥺

Back
X