- 7 Nisan 2021
- 277
- 182
- 53
- 40
Az önce soluksuz okudum sürecinizi... Ne güzel böyle aşama aşama kaydetmişsiniz o kadar anlamlı ki... Geçen zaman da nasıl duygular barındırıyor ben de bunu çok iyi anlayabiliyorum. Bu platformun en çok bu yönünü seviyorum çevremizde daha fazla anlaşıldığımız yer... Şimdiden çok mutlu bir hamilelik size sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Bu Yolda uğraşan hepimiz anne adayları bizlere de psikolojik sağlamlık diliyorumİkinci denemem, ilk denemem ankara tüp bebek merkezi kubilay beyleydi hiç memnun kalmadım malesef.. negatif süreçten sonra araştırdım en beğenilen doktorlardan biri diye tolga hoca ile görüştüm başka doktorla görüşme yapmadım içime sindi direkt kendisi.. darısı size olsun inşallah çok iyi anlıyorum sizi ve hayal kırıklığınızı
Buraya sürecimi en başından yazmıştım kullandığım ilaçlara dozlara vs kadar hepsini detaylıca. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel ama belki ışık olurTüp Bebek Sürecim
Herkese selamlar, dün itibariyle tüp bebek sürecine başlamış bulunuyorum. Bu süreçte yaşadıklarımı deneyimlerimi benim gibi sürece başlarken araştırma yapanlara ışık olması adına yazmaya karar verdim. İlk olarak 30 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. 1 yıldır bebek düşünüyoruz ve olmadı...www.kadinlarkulubu.com
![]()