2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İkinci denemem, ilk denemem ankara tüp bebek merkezi kubilay beyleydi hiç memnun kalmadım malesef.. negatif süreçten sonra araştırdım en beğenilen doktorlardan biri diye tolga hoca ile görüştüm başka doktorla görüşme yapmadım içime sindi direkt kendisi.. darısı size olsun inşallah çok iyi anlıyorum sizi ve hayal kırıklığınızı🙏🏻
Buraya sürecimi en başından yazmıştım kullandığım ilaçlara dozlara vs kadar hepsini detaylıca. Tabi herkesin tedavisi kişiye özel ama belki ışık olur🌸
Az önce soluksuz okudum sürecinizi... Ne güzel böyle aşama aşama kaydetmişsiniz o kadar anlamlı ki... Geçen zaman da nasıl duygular barındırıyor ben de bunu çok iyi anlayabiliyorum. Bu platformun en çok bu yönünü seviyorum çevremizde daha fazla anlaşıldığımız yer... Şimdiden çok mutlu bir hamilelik size sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Bu Yolda uğraşan hepimiz anne adayları bizlere de psikolojik sağlamlık diliyorum🙏🍀

Az önce soluksuz okudum sürecinizi... Ne güzel böyle aşama aşama kaydetmişsiniz o kadar anlamlı ki... Geçen zaman da nasıl duygular barındırıyor ben de bunu çok iyi anlayabiliyorum. Bu platformun en çok bu yönünü seviyorum çevremizde daha fazla anlaşıldığımız yer... Şimdiden çok mutlu bir hamilelik size sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Bu Yolda uğraşan hepimiz anne adayları bizlere de psikolojik sağlamlık diliyorum🙏🍀
Amin inşallah çok teşekkür ederim🙏🏻 allah isteyen emek veren bakabilecek herkese tez zamanda nasip etsin inşallah🙏🏻 kesinlikle arkadaşlarımdan çevremden ziyade burada beni gerçekten anlayan insanlar var o yüzden bana çok iyi geldi her zaman🌸

Transferinin kaçıncı günü, ben de prednol içiyorum transferden 5 gün önce başladı hala devam ediyorum. Onun dışında estrofem, prolutex, coraspin ve transfer günü pruloton depot kalçadan iğne vuruldum ve bu iğneden yarın da vurulacağım. Bunların dışında tiroid ve 2 farklı vitamin ilaçları alıyorum
23 Haziran transfer günüm. Neredeyse senin ilaçların aynılarını kullanıyorum bende. Hatta aynısı. Ama ikinci iğne yok bende. Kalçadan yapılan yanı. Onu ilk gün hastanede vurdular. Hatta tiroid ilacım bile var. 😁😁

23 Haziran transfer günüm. Neredeyse senin ilaçların aynılarını kullanıyorum bende. Hatta aynısı. Ama ikinci iğne yok bende. Kalçadan yapılan yanı. Onu ilk gün hastanede vurdular. Hatta tiroid ilacım bile var. 😁😁
Bahçecide mi tedavi görüyorsun sen de🙈 benim iğne yeni eklendi tutmaya çalışıyoruz bebişleri 🙈

Maşallah size , darısı bana inşallah ama çok beklemem lazım 4 ünde kan tahlili istedi doktorum 🤷🏽‍♀️
Benim 15 gün sonra kan tahlili istemişlerdi. Ben 9. günde idrar testi yaptım . Silikti bir gün sonra yaptım tam koyu çıktı . Ama yine de kendi günümde kan verdim . Öyle yapınca süreç çok uzadı . 29 Mayıs'ta transfer oldum ama hala kalp atışı duyamadım çünkü doktorum alttan muayene etmiyor. Karnımdan baktı. İnşallah darısı size olsun . Stres yapmayın akışına bırakın ama yanlız dikkat te edin ağır falan kaldırmayın . inşallah tutmuştur bebişiniz🤲😊

Benimde 30 haziran test günüm özel hastanenin laboratuvarları açıkmış az önce sordumda zaman geçmek bilmiyor Rabbim hepimize olumlu sonuçlar nasip etsin 🤲🏻 olumlu sonuç alanlar bekleyenlerede dua edin 🤗
Super, giderim ben de o zaman Pazar gunu 🤗 Gercekten gun ilerledikce zaman yavasliyor sanki. Daha koskoca 6-7 gunum var benim kan testime 😅 ilk gun idrardan bakmayacagim diye soz vermistim kendime ama sanki bi 9. gune falan gelince dayanamayip bakacagim gibi geliyor simdi 🙈 keske net bir belirtisi olsa su isin, gun gun de takip edip anlasak 😅

Benim bu gün ara ara adet ağrısına benzer ağrım da oluyo. Güzel şeylere bağlamak istiyorum bu durumu. 😔😔
Suanlik agrim yok benim ,sadece degisik bir kasılma yasiyorum tuhaf bir his veriyor.
Benim 15 gün sonra kan tahlili istemişlerdi. Ben 9. günde idrar testi yaptım . Silikti bir gün sonra yaptım tam koyu çıktı . Ama yine de kendi günümde kan verdim . Öyle yapınca süreç çok uzadı . 29 Mayıs'ta transfer oldum ama hala kalp atışı duyamadım çünkü doktorum alttan muayene etmiyor. Karnımdan baktı. İnşallah darısı size olsun . Stres yapmayın akışına bırakın ama yanlız dikkat te edin ağır falan kaldırmayın . inşallah tutmuştur bebişiniz🤲😊
evet bayağı olmuş, orda olsunlar da bende bayram için İzmir e gideceğim, 4 ünde orda olacağım sanırım orda kan vereceğim, test alamam muhtemelen o yüzden mecbur bekleyeceğim, transferim 23 haziran di, yedekerken gebelik testi yanıma alsam mı bilemedim 🤷🏽‍♀️🙈

Kızlar 2024 mart anneleri grubu açılmış bile😅 inşallah hepinizle orada devam ederiz muhabbete🙏🏻

Kızlar 2024 mart anneleri grubu açılmış bile😅 inşallah hepinizle orada devam ederiz muhabbete🙏🏻
İnsallah🙏

Super, giderim ben de o zaman Pazar gunu 🤗 Gercekten gun ilerledikce zaman yavasliyor sanki. Daha koskoca 6-7 gunum var benim kan testime 😅 ilk gun idrardan bakmayacagim diye soz vermistim kendime ama sanki bi 9. gune falan gelince dayanamayip bakacagim gibi geliyor simdi 🙈 keske net bir belirtisi olsa su isin, gun gun de takip edip anlasak 😅
Aynen haklısın net bi belirtisi olsada anlasak 😁 ben idrardan bakmamak için direndim son 3 gün 🥵

Bilmiyorum ki , öyle uygun gördü 🤷🏽‍♀️
Neden böyle bir soru sordunuz merak ettim , ilk olunca ?
Taze transfer iyi değil mi ?
Birkaç video izledim bazı doktorlar taze transfer tutma oranı dondurulmuş ve çözülmüş olanlara göre daha düşük demişlerdi. Hatta 5 gün embriyo transferi öneriliyor.
Belki bir sorununuz yoksa ondan yapmış olabilir size. Ama mantıklı gelmedi taze transfer adam deney mi yapıyor nedir anlamadım. Forumda sürekli geziniyorum değişik değişik tedavi yöntemleri deniyor doktorunuz.

Back
X