- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Sağol canım darısı başınızaÇok güzel.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım darısı başınızaÇok güzel.![]()
Teşekkür ederimTebrikler hayırlı olsun❤
Tebriklerr, masallahAyyy sonuca bakın![]()
Sende iyiki varsın canım dualarım seninleBurasi iyi ki var iyi ki sizler varsiniz o kaygim gittiesimi bekliyorum bende kan vercem bakalim umarim iyi bir deger cikar
Sağol canım inşallah dualarım sizinleTebriklerr, masallahdarısı bekleyen hepimizin başına olsun. Ay çok güzel
![]()
Ay canımm tebrik ederimm biliyoduk zaten minnakın orda olduğunuu sağlıkla ilerlesin inşallahAyyy sonuca bakın![]()
Sağol canımmm yine de insan acaba mı diyor işte kan net olduğu için içim rahatladı bi oh çektim şimdilik amin hepimizin inşallah sağlıkla ilerlerAy canımm tebrik ederimm biliyoduk zaten minnakın orda olduğunuu sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Yok bırakmıyorum inşallah iki gün sonra tekrar deneyeceğimHemen bırakma kendni sakın 12.günü bekle çıkacak ozaman inşaAllah![]()
Maşallah canım benim sağlıkla kucağına alAyyy sonuca bakın![]()
Sağol canım darışı başına inşallah dualarımdasınızMaşallah canım benim sağlıkla kucağına al
İnşallah canımSağol canım darışı başına inşallah dualarımdasınız![]()
Benim tek testim var onun için yarın mı yapsam acaba ?Yaptım . Tek çizgi çıktı.Bı kaç gün sonra tekrar yapcam
Haziran ayı gerçekten uğurlu geldiiiiiiiiAyyy sonuca bakın![]()
3 gun embriyosu icin erken olabilir kan testini bekle
3.gün embriyosu için erken olabilir benim 5.gündü 9 ve 10.günde test yapmama rağmen silikti bence bi kaç gün daha bekle hemen umutsuzluğa kapılma inşallah seninledir bebeğin![]()
Öyle düşünme moralini bozma belkide geç tutunuyodur3.gün embriyosu için erkende olabilir canım
Genel olarak herkes ayni fikirdeErken bence 12.gün tekrar yap değişebilir
Çok sevindim canimAyyy sonuca bakın![]()
Kaçıncı gün embriyo su ve kaçıncı gündesiniz sizBenim tek testim var onun için yarın mı yapsam acaba ?
5. Gün embriyosu, 24 ünde transfer oldum , henüz cesaret edip bir atakta bulunamadım..Kaçıncı gün embriyo su ve kaçıncı gündesiniz siz
Bence bugün erken 3 4 gün daha bekle bugün yapsan da çıkmayabilir5. Gün embriyosu, 24 ünde transfer oldum , henüz cesaret edip bir atakta bulunamadım..
Teşekkür ederim inşallahÇok sevindim canimAllah saglikla tamamina erdirsin insallah
![]()