- 2 Temmuz 2023
- 118
- 158
- 18
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimTek embriyo transferi miydi canım? Gözün aydın![]()
Yani dediğim gibi kasıkta sancı oldu en belirgin. Ben testi hobi olsun diye yapıyordum 3.günden beriBende 3 temmuzda çift transfer oldum transfer günü dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum belirtilerin oldu mu canım bende transfer gününden beri rahimde kıpırtı seğirme elektriklenme gibi hafif sancılar bir şey barıyormuş gibi
İyi cesaret canımYani dediğim gibi kasıkta sancı oldu en belirgin. Ben testi hobi olsun diye yapıyordum 3.günden beribugün gerçekten beklemiyordum bu sonucu
5.güne gayet net hayırlısı olsun inşaAllahKızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz![]()
Kaset test daha yüksek seviyedeki betaları gösteriyor hayırlı olsun kanda daha net çıkarÇok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce![]()
Batma seklinde birkaç kez pespese 1 dk içinde oldu bitti, ben fitili aparatla yerleştiriyorum hep rahat giriyordu zateno bicak saplanir gibi olma bi kez mi oldu sadece bi de seyi sorucam fitil rahat giriyo muydu sey diyenler var eger fitil daha rahat giriyosa pozitif oluyo dogru mudur bilmiyorum tabii![]()
heheBatma seklinde birkaç kez pespese 1 dk içinde oldu bitti, ben fitili aparatla yerleştiriyorum hep rahat giriyordu zatenama bi yumuşaklık var alt bölgemde
![]()
Daha önce hastalık geçirdiğini gösteriyor, yanı bağışıklığın var,Genelde igg ler pozitif çıkar zaten , sıkıntı Yok.Kızlar aranızda sağlıkçı ya da benzer tahlili çıkan var mı . Anti cmv ıgg pozitif ne demek. Acil lütfen
Çok sevindim inşallah darısı başıma hayırlısıyla sizde kucağınıza alın bir arkadaşım 3 üz doğurdu 7 aylık doğdular şimdi üçüde sağlıklı bir şey soracaktım tüp bebek Mikroçipli mi genetiğe yolladınız mu kaç embiyo oluşturMerhaba arkadaşlar, konunun ilk günden beri sıkı takipçisiyim ama uzun zamandır hesabıma hiç girmemiştim hem hayırlı olsun demek hem mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim8 haziranda 5AA - Erken Blast - Orta kalite olmak üzere 3 adet 5. Gün embiriyosu konuldu. Önceki denemem de negatif aldığımda evde 5. Gün test yapmaya başlamıştım negatif görünce hissetmiştim zaten 8. Gün kan vermiştim ve ilaç bıraktırmıştı doktor. Bu yüzden eşim annem erken test yaptırmamı kesinlikle yasaklamıştı
8 gün güzel dayandıktan sonra 8. Gün doktorumun asistanı aradı hoca seni merak ediyor test yaptın mı diye, dedim yapmadım 12. Günü bekliyordum. 11 gün gel bakalım dedi tabi ben bunu duyduktan sonra tut tutabilirsen. Ertesi sabah yalvar yakar annemi ikna ettim olmadıysa zaten 2 gün sonra da üzüleceğiz hem çıkarsa eşime babalar günü sürprizi olur diye bi cesaret yaptım ve şükürler olsun pozitif
hemen kan vermeye gittik 257 çıktı. Sonra 11. Gün 510 13. Gün 1055 14. Gün 1309 şeklinde ilerledi 26 Haziran da kese görmeye gittik ve muhtemelen transfer yapan doktorumun bile tahmin edemeyeceği şekilde 3 kese gözüktü
hepimiz şaşkına döndük bu günümüze hamdolsun 3. Üz gebelik beni çok korkutuyor sağlık açısından hem bebekler hem benim için. Çarşamba kalp atışı için gittiğimizde daha net kesinleşir diye düşünüyorum. Hepinize hayırlı olsun negatif olan arkadaşlar lütfen siz de vazgeçmeyin. Benim eşim azospermi ve genetik sebebli kromozomları 47 XXY neler duyduk neler ilk Tese sonrası ama rabbim ne derse o oluyor onun mucizesi o kadar bol ki
![]()
ben buradayım anne demiş =) allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz![]()
tebrik ederim =) allah kucağınıza almayı da nasip etsin.Çok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce![]()
Çok teşekkür ederim, hepimizin sağlıkla tamamına ersin inşallahben buradayım anne demiş =) allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)
Bağışıklığın olduğunu gösteriyor pozitif demek bağışıklık var demek sıkıntı yapma yani normali öyleKızlar aranızda sağlıkçı ya da benzer tahlili çıkan var mı . Anti cmv ıgg pozitif ne demek. Acil lütfen
Bende oyleydim hic belirtim olmadi ilk5 gun sonra buraya yazdim sonra doktora sordum zor girmesi surekli fitil kullandigimizdandi mi ondan belli olmaz ayy ne bileyim forumda oyle biseyler yazan gormustum de sonucu pozitif olanlara bi sorayim dedim![]()
Benim transferim 21inde olmuştu, bu cuma kese icin muayene var. Galiba bhcg değerine göre değişiyor günler.Kızlar Haziranın 20si veya civarı transfer olanları kese için kaçıncı gün muayeneye çağırdı doktorunuz benim doktorum 17sinde direkt kalp atışı için çağırdı ama ben nasıl sabredeceğim o kadar![]()
Benim doktorum direkt kalp atışı için çağırdıBenim transferim 21inde olmuştu, bu cuma kese icin muayene var. Galiba bhcg değerine göre değişiyor günler.
Ayni gun transferimiz bende cuma gorcem keseyi insallah son degeriniz kacti benim 1263Benim transferim 21inde olmuştu, bu cuma kese icin muayene var. Galiba bhcg değerine göre değişiyor günler.
Benide aynı şekilde 17 sinde çağırdı doktorum :)Benim doktorum direkt kalp atışı için çağırdıben cumartesi tüp bebek doktorum dışında özel bir hastanede doktorum var ona gideceğim. Zaten o beni tüp bebeğe yönlendirmişti bakalım asla dayanamam 17sine kadar
inşallah Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize
Sen bekleyecek misinBenide aynı şekilde 17 sinde çağırdı doktorum :)