- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Beklemeye çalışacağım :)Sen bekleyecek misin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklemeye çalışacağım :)Sen bekleyecek misin![]()
Ben aldım randevumu cumartesi günü, aynı gün nolur nolmaz diye tiroid ve aptt testi de yaptıracağım yaptırdım daha önce tiroid ilacı kullanıyorum aptt en son geçen sene normal çıkmıştı ama içim rahat etmiyor baktırayım diyorum bakalımBeklemeye çalışacağım :)
Sağ ol cnm ya . Sonra doktorla görüştüm ama öncesi korktum epeyBağışıklığın olduğunu gösteriyor pozitif demek bağışıklık var demek sıkıntı yapma yani normali öyle![]()
İçin rahat olsunSağ ol cnm ya . Sonra doktorla görüştüm ama öncesi korktum epey
Benim 3400 olmuş bugün. Iki gün önce 1116ydı. İkiz gibi görünüyorAyni gun transferimiz bende cuma gorcem keseyi insallah son degeriniz kacti benim 1263
Saglikla insalllah bebislere kavus :)masallahBenim 3400 olmuş bugün. Iki gün önce 1116ydı. İkiz gibi görünüyor![]()
Çok sağolun. Cuma günü durum netleşir galiba. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahSaglikla insalllah bebislere kavus :)masallah
Merhaba eşim azospermi Tese ile sperm elde edildi yani mikroçip ile seçecek kadar bi malzeme yok elimizde ne yazık kiÇok sevindim inşallah darısı başıma hayırlısıyla sizde kucağınıza alın bir arkadaşım 3 üz doğurdu 7 aylık doğdular şimdi üçüde sağlıklı bir şey soracaktım tüp bebek Mikroçipli mi genetiğe yolladınız mu kaç embiyo oluştur
Erken gebelik testi yaptınız mı? Çift embriyo transferi miydi ? Belirtileriniz oldu mu :)Benim 3400 olmuş bugün. Iki gün önce 1116ydı. İkiz gibi görünüyor![]()
Evet 7.gün sabah yapmıştım ilk testi, silik çizgi çıkmıştı, günden güne belirginleşti. Çift embriyo transferiydi. Transferden 5 gün sonra gece şiddetli bir bel ağrısı olmuştu. Tabii belirti mi kullanılan ilaçların etkisi mi yine de emin olmak zor.Erken gebelik testi yaptınız mı? Çift embriyo transferi miydi ? Belirtileriniz oldu mu :)
Kaçıncı gün değeri kuzum bu ?Ayni gun transferimiz bende cuma gorcem keseyi insallah son degeriniz kacti benim 1263
Kaçıncı güne bu sonuç canım?Benim 3400 olmuş bugün. Iki gün önce 1116ydı. İkiz gibi görünüyor![]()
Nerede tedavi oldunuz acabaKaçıncı güne bu sonuç canım?![]()
Transfer gunum dahil 13 . GunKaçıncı gün değeri kuzum bu ?
14. gün sonucum 3400Kaçıncı güne bu sonuç canım?![]()
PardonnTransfer gunum dahil 13 . Gun
Bende 13. Gün tekrar vereceğim, inşallah kocaman hızlı büyür14. gün sonucum 3400