2 embriyo transfer edildi. Bugün 15. gün. 12.gun 1116ydi sonucum, 14.gun 3400 olmuştu.Kaç embriyo transfer edildi size, iki embriyo transfer edildiyse kesin çoğul gebeliktir. Hayırlısı olsun. Kaçıncı gününüz bugün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 embriyo transfer edildi. Bugün 15. gün. 12.gun 1116ydi sonucum, 14.gun 3400 olmuştu.Kaç embriyo transfer edildi size, iki embriyo transfer edildiyse kesin çoğul gebeliktir. Hayırlısı olsun. Kaçıncı gününüz bugün?
12. Gün 1188, 14. Gün 3146 çıktı değerlerim. Sonrasında kese görmeye gittiğimde 3 kese gördük, en son da üç kalp atışı.2 embriyo transfer edildi. Bugün 15. gün. 12.gun 1116ydi sonucum, 14.gun 3400 olmuştu.
Muhtemelen seninkiler de en az ikizdir. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al. Bu arada embriyolardan biri bölündüyse üçüz olma ihtimali de var.2 embriyo transfer edildi. Bugün 15. gün. 12.gun 1116ydi sonucum, 14.gun 3400 olmuştu.
Cok yakın değerlerimiz. Hayırlısı olsun, hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallahMuhtemelen seninkiler de en az ikizdir. Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al. Bu arada embriyolardan biri bölündüyse üçüz olma ihtimali de var.
Kese görmeye ne zaman gideceksin? Sonucunu haber ver hayırlı olsun inşallahCok yakın değerlerimiz. Hayırlısı olsun, hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah![]()
Yarın gidiyorum. Paylaşırım sonucu yine. Hepimiz için hayırlısı olsun.Kese görmeye ne zaman gideceksin? Sonucunu haber ver hayırlı olsun inşallah
Kacta gitceksin tatlim ben sabahtan gitcem aradan almaya caliscaklarYarın gidiyorum. Paylaşırım sonucu yine. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Sabah 9 da randevum. Güzel sonuçlarla dönelim inşallahKacta gitceksin tatlim ben sabahtan gitcem aradan almaya caliscaklar![]()
İnsallah canimSabah 9 da randevum. Güzel sonuçlarla dönelim inşallah![]()
gerçekten çok üzüldüm, ne desem boş. inşallah en kısa zamanda çabalarınızın karşılığınızı alırsınız... allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, emeklerinin karşılığını versin. anne olmak zaten zor, bizim gibiler için belki 10 katı daha zor =(Kizlar merhaba, 26 Haziran'da 5.gun embriyosu genetikten sağlam çıkmış trasfer yapıldı. Dün 9.gunumdu evde erken gebelik testi yaptim negatif çıktı. Sonra hastanede kan verdim oda negatif çıktı. Aklım almıyor gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu 4. Transferimdi. Daha önce 1 kimyasal, birde 8.haftada kalp durması sonucu düşük yaptım. O yüzden embriyo genetigine baktılar sağlam çıktı ama o tutmadı bile. Diğer tutanlar nasıl tuttu gerçekten anlayamıyorum. Tüm ümitlerim tükendi. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Embriyo kalitesi de 3aa ydi. Herşey çok güzel dediler ama tutmadı bile.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ama içimdeki korkuyu, üzüntüyü nasıl atacağım bilmiyorum. Benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı acaba. İnsan bu durumlarda kendine olumlu örnek ariyorgerçekten çok üzüldüm, ne desem boş. inşallah en kısa zamanda çabalarınızın karşılığınızı alırsınız... allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, emeklerinin karşılığını versin. anne olmak zaten zor, bizim gibiler için belki 10 katı daha zor =(
O hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım üzüldüm sen içini ferah tut Allah’ım en hayırlı zamanı biliyorKizlar merhaba, 26 Haziran'da 5.gun embriyosu genetikten sağlam çıkmış trasfer yapıldı. Dün 9.gunumdu evde erken gebelik testi yaptim negatif çıktı. Sonra hastanede kan verdim oda negatif çıktı. Aklım almıyor gerçekten kafayı yiyeceğim. Bu 4. Transferimdi. Daha önce 1 kimyasal, birde 8.haftada kalp durması sonucu düşük yaptım. O yüzden embriyo genetigine baktılar sağlam çıktı ama o tutmadı bile. Diğer tutanlar nasıl tuttu gerçekten anlayamıyorum. Tüm ümitlerim tükendi. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Embriyo kalitesi de 3aa ydi. Herşey çok güzel dediler ama tutmadı bile.
Aminn insallahh hepimiz için hayırlısı olsun insallahh. Çok yorucu bir süreç gerçekten Allah herkesin gönlüne göre versinO hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım üzüldüm sen içini ferah tut Allah’ım en hayırlı zamanı biliyorRabbim en hayırlı olanı nasip etsin herkese
Ben az önce geldim hastaneden mini minnacık keseyi gördüm çok şükürGunaydin hamişler bugun keseyi gorecekler, haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz![]()
oh gözünüz aydın, allah tamamına erdirsin =)Ben az önce geldim hastaneden mini minnacık keseyi gördüm çok şükür2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse
normalde kalp atışı için çağırırdık ama lekelenmen olmuş yolunda gitmeyen bişeylermi var diye merak ettik dedi 20 temmuz bekle bekle günler geçmez şimdi
darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah
![]()
Test için bekle kese için bekle kalp atışı için bekle allahım beklee beklee geçmiyordu günlerBen az önce geldim hastaneden mini minnacık keseyi gördüm çok şükür2 hafta sonra kalp atışı için gidicem nasipse
normalde kalp atışı için çağırırdık ama lekelenmen olmuş yolunda gitmeyen bişeylermi var diye merak ettik dedi 20 temmuz bekle bekle günler geçmez şimdi
darısı bekleyen herkesin başına inşaAllah
![]()