3litreyi asiyordum ama suan su gormek bile istemiyorum . Yinede 3e ilac icerken tamamlamis oluyorumEvet bende nasıl güzel su içerdim şimdi içemiyorum şişe bana ben şişeye bakıyorum resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3litreyi asiyordum ama suan su gormek bile istemiyorum . Yinede 3e ilac icerken tamamlamis oluyorumEvet bende nasıl güzel su içerdim şimdi içemiyorum şişe bana ben şişeye bakıyorum resmen
Kızlar selam sürekli buraya bakmak bana iyi gelmiyor gibi sürekli kendimi inceliyorum hep aklımda bu süreç biraz normal bir gebelikmiş gibi rahat etmek istiyorum çok kaygılanmadan stres yapmadan :/ biraz uzaklaşıcam buradan her şey yolunda giderse 12.haftadan geleceğim :) kendinize iyi bakın umarım geri geldiğimde herkesi mutlu bulurum :)
Koku değil de yemek midemi bulandırıyor benimBen o kadar kötü olmuyorum ama olunca koku filan beni mahvediyor
Bende tamamlayabilirim umarım3litreyi asiyordum ama suan su gormek bile istemiyorum . Yinede 3e ilac icerken tamamlamis oluyorum
Sonuçların gayet güzel sen takıntılık yapma hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler sürecinÇift embriyo transferi oldum kızlar 8. Gün beta 134 , 10. Gün 382 , 11. Gün bugün dayanamadım yine verdi. Doktor gerek yok dedi 782 çıkmış. Artışlar gayet güzel umarım bir sorun yoktur demi mol gebelik diye bir şey okudum internette korktum bi takıntılık mı yaşıyorum ki
Aminn canım inşallah galiba takıntılık yapıyorum yaSonuçların gayet güzel sen takıntılık yapma hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler sürecin![]()
biliyorum zor ama gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. birçok gebe yaşıyor kanama, lekelenme gibi durumlar. doktorunuz zaten yapmanız gerekeni söylemiş. inşallah bir sıkıntı yaşamıcaksınız.Bu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuanBugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım
![]()
İnsallaaahh çok teşekkür ederiiim desteğinizeeebiliyorum zor ama gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. birçok gebe yaşıyor kanama, lekelenme gibi durumlar. doktorunuz zaten yapmanız gerekeni söylemiş. inşallah bir sıkıntı yaşamıcaksınız.
Transferin ne zamandiMerhaba kızlar, bugün minik mercimeği gördükkese ve içinde de minik bir ayrıntı vardı
Doktorum gene temkinli olmak adına konuşması riskler üzerineydi.. 28 ine gün verdi kalp sesi için, daha erken duyma şansım var mı yoksa tam 7. Haftayı beklemeli miyim![]()
Hadi Allah zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindimMerhaba kızlar, bugün minik mercimeği gördükkese ve içinde de minik bir ayrıntı vardı
Doktorum gene temkinli olmak adına konuşması riskler üzerineydi.. 28 ine gün verdi kalp sesi için, daha erken duyma şansım var mı yoksa tam 7. Haftayı beklemeli miyim![]()
Muhtemelen 6. haftada duyabilirsin ama sonraki hafta tekrar çağırıyorlar daha net duyulması için çünkü çok küçük oluyorlarMerhaba kızlar, bugün minik mercimeği gördükkese ve içinde de minik bir ayrıntı vardı
Gecmise baktim 3 gun varmis aramizda benide 18 i cagirdi ama yarin gitcem randevu almadanTransferin ne zamandi
24 Hazirandi kuzumTransferin ne zamandi
Sağol kuzum benimHadi Allah zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah çok sevindim![]()
O zaman beklemek daha iyi gibi yaniMuhtemelen 6. haftada duyabilirsin ama sonraki hafta tekrar çağırıyorlar daha net duyulması için çünkü çok küçük oluyorlar
Tabiki daha erken duyma şansın var ama garanti olsun diye o tarihi vermiştir doktorun. Ben 5 haftalıkken duydum, doktorumun sonraki randevusunda 7 haftalık oluyor muhtemelen karından bakılacak bu seferMerhaba kızlar, bugün minik mercimeği gördükkese ve içinde de minik bir ayrıntı vardı
Benimki de oval ben hiç duymadım böyle bir şey tutuyor mu acabaBirde kızlar şeyi soracağım aramızdan biri , kese yuvarlaksa erkek, ovalse kız diye okumuştum , sizde durumlar nasıl?
Var mı fikri olan![]()