- 16 Mayıs 2025
- 120
- 70
- 13
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.621
güzelce artar inşallah yarın benim de test günüm
güzel haberlerinizi bekliyorum yarın kaçıncı gün sizi 12 mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelce artar inşallah yarın benim de test günüm
9. günümgüzel haberlerinizi bekliyorum yarın kaçıncı gün sizi 12 mi ?
Demekki daha vakti var canım ben çok kötü oldum fenalaştım özelde kan verdim 0.100 çıktı devlette verdim 0.0 çıktı ne diyeyimCanım benimde ilk deneme tutmadı , kısmet diyeceğiz bugün tekrar doktora gittim adetin 2/3 günü gel demişti vitamine başladık başka bir şey deneyeceğiz dedi. Elimizden geleni yaptık vakti var demek bizde çok emindik
Aminnn canımHep stres vallahi, testti , kandı, keseydi , kalpti … Allah hepimizin yardımcısı olsun…Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
![]()
Aynen canım diyorum ya benimde öyle güzel geçti ki hersey bence doktorda umutluydu olmadı elimizden bir şey gelmiyor Allah büyük benim de 0,611 mi ne çıkti. İlk denemen miDemekki daha vakti var canım ben çok kötü oldum fenalaştım özelde kan verdim 0.100 çıktı devlette verdim 0.0 çıktı ne diyeyim
selamlarKızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu
Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallahPozitif arkadaşları tebrik ederim
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar selam yeniden, dayanamdım kan verdim sonuç bekliyorum. Bugün t+7. günüm. Biliyorum çok erken ama dayanamadım![]()
2,92 çıktıHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Canım inşallah güzel çıkar sonuç ama daha erken bazen yavaş ilerliyor stres olma ben çok stresliyim sen yapmaKızlar selam yeniden, dayanamdım kan verdim sonuç bekliyorum. Bugün t+7. günüm. Biliyorum çok erken ama dayanamadım![]()
Değerin karşısında ne yazıyor? Positive mi Negative mi?Benim ilk transferimde 12.gün 2.60 dı positive sayılmıştı. Bence yükselecek.7. Gün 2,92 çıktı. Bu sefer de olmadı sanırım..
Bir şey yazmıyor. Geçen transferde 8. Gün 183’tü. Yani bugün az da olsa bir değeri çıkmalıydı. Bence bu sefer kimyasal bile değil. Direkt negatif.Değerin karşısında ne yazıyor? Positive mi Negative mi?Benim ilk transferimde 12.gün 2.60 dı positive sayılmıştı. Bence yükselecek.
Yazılı ibare yok. Ama üzülmeyin bence 7.gün için gayet iyi bir değer. Benim 12.günde 2.60 dı. Hamile kaldım 11.haftaya kadar sürmüştü… İnşallah artacak siznde 12.güne kadarBir şey yazmıyor. Geçen transferde 8. Gün 183’tü. Yani bugün az da olsa bir değeri çıkmalıydı. Bence bu sefer kimyasal bile değil. Direkt negatif.
Evet ilk idrar ile daha net sonuç alırsınızKizlar idrar testini sabah mı yapıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim. Transfer günü hariç yarın 8. Günüm olacak. Varsa yarın sabah çıkar değil mi? 5. Gün embriyosuyduEvet ilk idrar ile daha net sonuç alırsınız
test gününde tekrar ver mutlaka geç döllenme olabilir belki7. Gün 2,92 çıktı. Bu sefer de olmadı sanırım..
Şu an ben yazdığınızı okuyunca bir heveslendim çok düşük olsa da acaba bir ihtimal olabilir mi diye. Benim degerim 12. Günde 5,95 ti. Doktor negatif dedi. Şu an siz 2.60 ile 11. Haftaya kadar devam ettigini söylemişsiniz. Neyse doktorun dediği gibi perşembeye kadar bekleyeyimYazılı ibare yok. Ama üzülmeyin bence 7.gün için gayet iyi bir değer. Benim 12.günde 2.60 dı. Hamile kaldım 11.haftaya kadar sürmüştü… İnşallah artacak siznde 12.güne kadar![]()