• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım benimde ilk deneme tutmadı , kısmet diyeceğiz bugün tekrar doktora gittim adetin 2/3 günü gel demişti vitamine başladık başka bir şey deneyeceğiz dedi. Elimizden geleni yaptık vakti var demek bizde çok emindik
Demekki daha vakti var canım ben çok kötü oldum fenalaştım özelde kan verdim 0.100 çıktı devlette verdim 0.0 çıktı ne diyeyim

Demekki daha vakti var canım ben çok kötü oldum fenalaştım özelde kan verdim 0.100 çıktı devlette verdim 0.0 çıktı ne diyeyim
Aynen canım diyorum ya benimde öyle güzel geçti ki hersey bence doktorda umutluydu olmadı elimizden bir şey gelmiyor Allah büyük benim de 0,611 mi ne çıkti. İlk denemen mi

Değerin karşısında ne yazıyor? Positive mi Negative mi?Benim ilk transferimde 12.gün 2.60 dı positive sayılmıştı. Bence yükselecek.
Bir şey yazmıyor. Geçen transferde 8. Gün 183’tü. Yani bugün az da olsa bir değeri çıkmalıydı. Bence bu sefer kimyasal bile değil. Direkt negatif.

Eklentiler

• IMG_6367.webp
    IMG_6367.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 12
Bir şey yazmıyor. Geçen transferde 8. Gün 183’tü. Yani bugün az da olsa bir değeri çıkmalıydı. Bence bu sefer kimyasal bile değil. Direkt negatif.
Yazılı ibare yok. Ama üzülmeyin bence 7.gün için gayet iyi bir değer. Benim 12.günde 2.60 dı. Hamile kaldım 11.haftaya kadar sürmüştü… İnşallah artacak siznde 12.güne kadar🙏❤️

Yazılı ibare yok. Ama üzülmeyin bence 7.gün için gayet iyi bir değer. Benim 12.günde 2.60 dı. Hamile kaldım 11.haftaya kadar sürmüştü… İnşallah artacak siznde 12.güne kadar🙏❤️
Şu an ben yazdığınızı okuyunca bir heveslendim çok düşük olsa da acaba bir ihtimal olabilir mi diye. Benim degerim 12. Günde 5,95 ti. Doktor negatif dedi. Şu an siz 2.60 ile 11. Haftaya kadar devam ettigini söylemişsiniz. Neyse doktorun dediği gibi perşembeye kadar bekleyeyim :(

Back
X