• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Evet bu benim Şubat 2025 deki ilk 12.gün Beta değerimdi. Positive demişler 2.60 a. Sonra arttı ve 11.haftaya kadar sürmüştü gebeliğim. 40.binleri bulmuştu. Umarım sizinde böyle artar. ❤️🙏
IMG_3210.webp

Pozitif l, negatif olan arkadaşlarım embriyo kaliteniz nasıldı harf rakam olarak derecelendirmeniz.
Bana iki embriyo transfer edilmisti. 3. Gün embriyolariydi. Biri 6ab diğeri de 5bc idi yanlış hatırlamıyorsam. Tam transfer öncesi biyologlar demisti heyecandan umarim yanliş hatirlamiyorumdur. Biri çok iyi kalite demisti digeri de bir alt kalitede ama transfer edilir seviyede dediler. Ikisini de transfer edecegiz kabul ediyor musunuz demislerdi. Sonuc olarak cok iyi kalite olmasi bir seyi degistirmedi 😞

Bana iki embriyo transfer edilmisti. 3. Gün embriyolariydi. Biri 6ab diğeri de 5bc idi yanlış hatırlamıyorsam. Tam transfer öncesi biyologlar demisti heyecandan umarim yanliş hatirlamiyorumdur. Biri çok iyi kalite demisti digeri de bir alt kalitede ama transfer edilir seviyede dediler. Ikisini de transfer edecegiz kabul ediyor musunuz demislerdi. Sonuc olarak cok iyi kalite olmasi bir seyi degistirmedi 😞
3. Gün embriyolari harfle derecwlwndirilmiyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. 5. Gündür ab bc dedikleri sanırım

Günde 3 defa 3 adet 200 mg (toplamda 1800 mg) progestan fitil alıyorum. Çok değil mi ya? Acayip ruhsal dalgalanmalar yaşıyorum…İç sıkıntısı yaşıyorum. Varmı böyle olan? Estrofem de 4+1 vajinaya. Bu ilaçları hangi dozlarda alıyor sunuz?ben

Kızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu

Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallah 🙏 Pozitif arkadaşları tebrik ederim 🌸
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
5. Gün benimkide

Malesef öyle benim ilk deneme 4AA negatif sonuçlanmıştı

Kızlar bugün transfer oldum .Ben mı zorlandım bilmiyorum ama tuvalete sıkışıkken kendını rahat bırakmak çok zordu baya uğraştılar sizde öyle mi oldu

Kızlar selam yeniden, dayanamdım kan verdim sonuç bekliyorum. Bugün t+7. günüm. Biliyorum çok erken ama dayanamadım 🥺
Şimdi gördüm kaçıncı gün olduğunu sağlıklı sonuç almak i zaten çok erken :)) hiç üzülmeyin en sağlıklı sonuca daha beş gün var telaş edip stres yapmayın bebeğiniz sizinledir inşallah 🤲

Merhaba arkadaslar,
Bende Ağustos ayından bu yana tüp bebek sürecindeyim. 2. denemem olacak. Önce yumurtalarım toplandı sonra histereskopik polip ameliyatı oldum. Rahim içine çizik te atıldı. Ameliyattan 28 gün sonra adet oldum. Ve transfer hazırlığına başladık.

Şuan günde 3 defa estrofem
Coraspirin x1
Omegrav vitamin x2
Coledon D vitamini haftada 2
Nates Magnezyum x1 kullanıyorum. Bunların yanısıra progesteron fitil, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne, azitro yazdı ama kullanmaya başlamadım henüz.

Rahim kalınlığı için yarın 2. muayenem var. Herşey yolunda giderse transfer günü belli olacak sanırım. Benim 2. denemem olacak yaşım 41 dualarınızı eksik etmeyin ne olur 🤲

Kızlar bugün transfer oldum .Ben mı zorlandım bilmiyorum ama tuvalete sıkışıkken kendını rahat bırakmak çok zordu baya uğraştılar sizde öyle mi oldu
Evet benimde öyle oldu gerçekten her aşaması ayrı zor bir tedavi sonucu da garanti değil Allah gönlümüze ferahlık versin 🤲🏼

Merhaba arkadaslar,
Bende Ağustos ayından bu yana tüp bebek sürecindeyim. 2. denemem olacak. Önce yumurtalarım toplandı sonra histereskopik polip ameliyatı oldum. Rahim içine çizik te atıldı. Ameliyattan 28 gün sonra adet oldum. Ve transfer hazırlığına başladık.

Şuan günde 3 defa estrofem
Coraspirin x1
Omegrav vitamin x2
Coledon D vitamini haftada 2
Nates Magnezyum x1 kullanıyorum. Bunların yanısıra progesteron fitil, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğne, azitro yazdı ama kullanmaya başlamadım henüz.

Rahim kalınlığı için yarın 2. muayenem var. Herşey yolunda giderse transfer günü belli olacak sanırım. Benim 2. denemem olacak yaşım 41 dualarınızı eksik etmeyin ne olur 🤲
Allahım yardımcınız olsun inşallah Herşey yolunda gider pozitif güzel haberlerinizi alırız 💐

Back
X