Benim 17. Haftaya kadar devam etti. 1 haftadır çok şükür bulantım bitti...Bulantılar ne zmn bitti sizde kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 17. Haftaya kadar devam etti. 1 haftadır çok şükür bulantım bitti...Bulantılar ne zmn bitti sizde kizlar
Canım benim 6. Aya kadar sürdüBulantılar ne zmn bitti sizde kizlar
Canım 22. Hafta da yaptırdım. 16. Hafta da progestani bıraktım. Sağlıklı gebelikler inşallahMerhaba kizlar detaylı ultrasyona kaçıncı haftada yaptırdınız birde progesteronu kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
Oyy baya sürmüş bnm birazda yanma başladı gaviscon yazdiricam mecburCanım benim 6. Aya kadar sürdü
Bende ilk onu kullandım sonra renni kullanmaya devam ettim bazen onunla da geçmedi mide koruyucu da kullandimOyy baya sürmüş bnm birazda yanma başladı gaviscon yazdiricam mecbur
Rabbim yardimcimiz olsun her anı farklı hamileliginBende ilk onu kullandım sonra renni kullanmaya devam ettim bazen onunla da geçmedi mide koruyucu da kullandim
Ben 20. Haftama kadar progesteron iğne ve litunus fitil kullanıcam sonra progestronun kendi fitiline geciricem dedi doktorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Kaç haftalık gebesiniz cinsiyetleriniz neCanım 22. Hafta da yaptırdım. 16. Hafta da progestani bıraktım. Sağlıklı gebelikler inşallah
Canım ben 31 mayıs da doğum yaptım ikizlerimiBen 20. Haftama kadar progesteron iğne ve litunus fitil kullanıcam sonra progestronun kendi fitiline geciricem dedi doktorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Kaç haftalık gebesiniz cinsiyetleriniz ne
O maşallah Allah analı babalı büyütsün insallah. Gözünüz aydın kaç haftalık dünyaya geldilerCanım ben 31 mayıs da doğum yaptım ikizlerimibir kız bir erkek
Detaylı ultrason 12 ve 24. haftalarda bakıldı. 30’da tekrar gel diyebiliyorlarmış. Bana demediler. 33. Haftadayım ve hala progestan kullanıyorum sanırım son haftaya kadar kesmeyecek.Merhaba kizlar detaylı ultrasyona kaçıncı haftada yaptırdınız birde progesteronu kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
Teşekkür ederim çok sagolun, 35+6 da geldilerO maşallah Allah analı babalı büyütsün insallah. Gözünüz aydın kaç haftalık dünyaya geldiler
Bu kdr uzun süre progestan kullandırma sebebi ne acaba riskiniz hep devam mı etti bnm 12.hftada bir kestiler çok şükür şuan kanamam da yok ama kasik agrilari devam ediyorDetaylı ultrason 12 ve 24. haftalarda bakıldı. 30’da tekrar gel diyebiliyorlarmış. Bana demediler. 33. Haftadayım ve hala progestan kullanıyorum sanırım son haftaya kadar kesmeyecek.
Bana da doğuma kadar kullandıracak plesantam tamamen rahimi kaplamiş heran kanaman olabilir diyorlar. Umarım benimde detaylı ultrasonumda birşey çıkmaz birşey bilmeden beklemekte zor...Detaylı ultrason 12 ve 24. haftalarda bakıldı. 30’da tekrar gel diyebiliyorlarmış. Bana demediler. 33. Haftadayım ve hala progestan kullanıyorum sanırım son haftaya kadar kesmeyecek.
Neden fazla olduğunu düşündüğünüz 30 normal bence..Hayırlı olsun bu aradaKızlar merhaba ben yeni gebeyim çatlatma iğnesiyle oldu dün beta sonucumu öğrendim çatlatma iğnesiyle olduğu için daha iki haftalıktır diye düşünüyorum ama beta hcg değerim bana çok fazla gibi geldi bi bakar mısınız sizce neden böyle olur Eki Görüntüle 3263083
Bu 30 bin değil 30 blkide doktor yanlış gördü hayırlı olsun bu aradaDoktor bana baya yüksek 30 bin çıkmış dediği için şaşırdım13.günde bu değerdi canım
Benim 11.haftada baya azaldı sadece ara ara gelip gidiyor,beyaz leblebi bastırıyor denediniz öiBulantılar ne zmn bitti sizde kizlar
Her yolu denedim bakalım bu günlerde çok şükür daha iyi gibiyim ama akşam yemeği yemek istemiyorum mide yanması ve ciddi hazımsızlık oluyor gaviscon fln yazdirmak lazım doktora sanırımBenim 11.haftada baya azaldı sadece ara ara gelip gidiyor,beyaz leblebi bastırıyor denediniz öi