- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
Onun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmışBen aldım, hiç koku yapmıyormuş. Pişman değilim o yüzden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmışBen aldım, hiç koku yapmıyormuş. Pişman değilim o yüzden![]()
Çok kötü kıllanma yapıyo bir anda kıl çıkıyo heryerinde sinir bozucu şekildeAaa öyle mi hiç dikkat etmemiştimben de sıcak basması terleme mide yanması yaptı bir de yanaklarıma allığı bulamisım gibi kıpkırmızı oldu şimdilik gözlemledigim bunlar ama kıl hiç fark etmemiştim
Poşetlerinin muadilini yapmışlar zaten artık istesen de bulamıyorsun, ben şöyle bi baktım fiyatını merak ettiğim için bulamadımOnun poşetleri pahalıymış sanırım onları stok yap sen hatta muadili mi ne varmışben almamıştım ama alanlar çok memnundu. Ben buzdolabı poşetine koyup anında atıyorum kaka yapıyorsa hiç tahammülüm yok kokuya
komşular tam rahatladı büyüğü tuvalete gidiyor, şimdi diğeri başlayacak
![]()
Ah maşallahkontrolden çıktık teyzeleri minnoş kızım 1581 gram 42 cm olmuş bilebaş çevresi de hala bir tık geri ama ilerlemiş arayı kapatmış sayılır artık genetik olduğu bariz belli duruşundan dolayı baskı yapıyor yürümek sana yaramayacak sen yürüme dinlen elinden geldiğince dedi doktor çok şükür her şey yolunda şeker içinse diyete devam ediyoruz
![]()
Kaçıncı haftan acaba ?kontrolden çıktık teyzeleri minnoş kızım 1581 gram 42 cm olmuş bilebaş çevresi de hala bir tık geri ama ilerlemiş arayı kapatmış sayılır artık genetik olduğu bariz belli duruşundan dolayı baskı yapıyor yürümek sana yaramayacak sen yürüme dinlen elinden geldiğince dedi doktor çok şükür her şey yolunda şeker içinse diyete devam ediyoruz
![]()
Mavi turnusol kağıdı asidik ortamlarda kırmızıya / kırmızı turnusol kağıdı bazik ortamlarda maviye döner. Amniyon sıvısı bazik olduğu için kırmızı alınmalı diye biliyorum. Akıntımız ve idrarımız asidik çünkü.Kızlar merhaba.burada konusu geçmişti turnusol kağıdı ile amniyotik sıvı sızıntısı olup olmadığı anlasiliyormus.kirmizi olani mi mavi olani mi almaliyiz acaba.dunden beri olagan disi bir islanma hissediyorum. Korktum acikcasi.
Ben alırsam banyoya koyarım heralde, ama tabi o ihtiyaç listesinin son sıralarında. BakalımBen almadım ama alanlar çok memnundu korbell markaydı sanırım onu diyorsun. İlk gebelikte çoğu kişi almış çok memnun olduğunu yazmıştı ama ben sürekli gidip çöp attığım için özellikle kaka yapmışsa, bir de görüntü ve yer olarak sevmediğim için almadım
İhtiyacım olan bilgi buydu teşekkür ederimMavi turnusol kağıdı asidik ortamlarda kırmızıya / kırmızı turnusol kağıdı bazik ortamlarda maviye döner. Amniyon sıvısı bazik olduğu için kırmızı alınmalı diye biliyorum. Akıntımız ve idrarımız asidik çünkü.
Ay bilemedim tecrübeli anneler görev başına, yardıımMolfix 1 numara 40 adet var. Sleepy de 2 numara var stoğumdaSleepynin kalıbı ufak dediler bana da o yüzden ondan mı devam etsem yoksa 1 paket daha alsam mı bilemedim.
Yaa öyle mi bunu bende bilmiyordum bende 2 doz olmuştumÇok kötü kıllanma yapıyo bir anda kıl çıkıyo heryerinde sinir bozucu şekildeneyseki sende olmamış kortizon ya yan etkileri oluyo illaki
Bebek bir yerini oraya bastırıyor eğer oraya bakarsan dışardan bile belli oluyorkızlar merhaba ,
26+6 benim bugün sağ kaburga altımda sütyen hizasında batma başladı.
yaşayan oldu mu acaba bu haftalarda böyle bir durum
Bebek bir yerini oraya bastırıyor eğer oraya bakarsan dışardan bile belli oluyorara sıra olup geçtiğini varsayarak yazdım
Yaa içerde bi şeyin hıçkırdığını bilmek çok güzel ve komikDün bayadır hıçkırmıyor yazmıştım şimdi bir hıçkırık tuttu bizim oğlanı aşırı tatlı ya o hiçkırdıkça gülesim geliyor![]()
Al benden de o kadar valla bir şey yiyesim yok, çok yoğunum yapacak vaktim de yokBenide her gün ne yemek yapcam derdi bitirdi gerçekten ya bugünü de atlattık şükür![]()
Çalışan için ekstra zor gerçekten ya zaten sıcakta bişey istemiyor canımız, dışardan bişeyler söylemeyi de hiç sevmiyoruz. Bide her gün bebek için besleyici şeyler bulmak çok zor. Öylesine geçiştirmeyi özledim vallaAl benden de o kadar valla bir şey yiyesim yok, çok yoğunum yapacak vaktim de yok![]()