Ben de kendimi bildim bileli öyleyim. Üniversite döneminde kaç kez şeker bakıldı, en son yükleme yapıldı hatta gizli şeker olabilir diye, sonrasında hipoglisemi olabileceğine karar vermişlerdi. Sonra diyetle o da geçti ama fil gibi su içmem geçmedi. Artık bardaklarımı saymıyorum da korkumdan, kaç lt çıkacak acaba diye

Yalnız
Dilkenn
senin doktor da biraz oynak gibi hakikaten, nabza göre mi şerbet veriyordur, damar mı yokluyordur, nedir. Bir öyle diyo bi böyle diyor

Ben de boynun altına kadar gelecek yüksek bir yastık , yandan belimi destekleyecek bir yastık, bir de bacak arası yapacak bir yastıkla gece seksen defa pozisyon değiştirdikten sonra (bi sağ bir sol bir sırtüstü) anca uykuya dalabiliyorum

hamile yastığı almamaya ant içmiş gibiyim

Bu arada ateşölçer olarak aslında en çok koltukaltı dijitaller öneriliyor ama biz üç dört marka denedik, doğru ölçmeyi beceremedik onunla. (En son aldığımız braundu ve iade etmiştik, diğerlerini hatırlamıyorum). Sorun bizdeydi muhtemelen, doğru yere (koltuk altındaki oyuntunun tam içine mi sağına mı soluna mı ne, hatırlamıyorum) koyamıyorduk bir türlü ve hep 35 civarı çıkıyordu kimi ölçsek ateşi. O yüzden en yakınımızdaki hastanenin acilinde (çocuk acili yoktu ama çocuğun ateşini ölçtürmeye gitmiştik birkaç kez) kullandıkları alından ölçerden aldık biz. Hala da onu kullanıyoruz ailecek, çok memnunuz. Bir kere aşırı pratik ve kolay kullanımı. Yalnız ateş kavramı aletin cinsine göre değişiyor. Bizimkinde normali 36.5-37.2 mesela. 37.2 üstü hafif ateşe giriyor (koltukaltı ölçerlerde sınır daha yüksek galiba). Obje (oda sıcaklığı , su sıcaklığı vb) de ölçüyor. Bizimki endostall marka ama dört beş sene önce aldık, şimdi çok daha iyileri vardır.