Gerçekten miKız kiloyu bile aynı almışız![]()
Sende ufak tefek biri misin peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten miKız kiloyu bile aynı almışız![]()
Evet evet ama nst ye giricem doktor görmeyecek herhalde. Nst de anlaşılır mı dönüp dönmediğiBu gelicek olanlarda iştahlı olur umarımyürüyüşü yapma bencede şimdi haftaya gidicektin dimi sende kontrole ?
Sen bendensin şimdi lavaş peynir yedim ve karnım çok tok olmasına rağmen oğlum erişte istedi bu saatte anası kılıklı bi kaşık iki kaşık derken oğlum anne yemesene benim eriştem dedisonra da diyorki neyse kardeşim mi istiyor biraz ye
![]()
Nst anlaşılmaz yani anlaşılırda şöyle nst yi bağlayan kişi bebeğin pozisyonuna göre bağladığı için bi tahminde bulumabilirEvet evet ama nst ye giricem doktor görmeyecek herhalde. Nst de anlaşılır mı dönüp dönmediğiya bir de haftaya doktor yokmuş ya çarşambadan pazara doğurmayalım yürüyüp
ben buz koyuyorum kafasının olduğu yere bugün itibariyle resmen çocuğa işkence ya
![]()
Oh afiyet olsun yarasınya yavrum benim laflara bak şunda ya
bende az önce yaptım salata yedim valla ohh aklımda kalacağına midem de dursun
![]()
Çok seviyorum böyle çocuklarıOh afiyet olsun yarasınAh hiç sorma tam bir dil cambazı derler ya ondan
Bari yediğimize değse löp löp et olsa içerdeki miniklere
![]()
İnternette buz koyun ışık tutun müzik dinletin gibi şeyler yazıyorNst anlaşılmaz yani anlaşılırda şöyle nst yi bağlayan kişi bebeğin pozisyonuna göre bağladığı için bi tahminde bulumabilirBuz mu koy dediler
çocuk içerde üşütücek yapma şöyle şeyler boşver ya
dönerse senindir dönmezse yapcak bişey yok
![]()
Yapma yanarız seroooBen hasta olacak gibi hissediyorum vücudumda bi kırıklık boğazımda hafif bi ağrı var. Ateşim çıkacak gibi hissediyorum.Ama ayırt edemiyorum hasta mı olcam diye bu diş çektirmem yüzündeno kadar ay dikkat ettim son dk hasta olursam varyaaaa çok küfür ederim
![]()
Hep zayıf biriydim kendim de cok zayıf dogmusum boyum 163 kilom max 51 oldu 51le hamile kaldımGerçekten misen = ben demektir
Sende ufak tefek biri misin peki
Sen baya dedektife dönmüşsünİnternette buz koyun ışık tutun müzik dinletin gibi şeyler yazıyorEşimde aynı şeyi dedi haha
ben geçen ay medikal ayak bakımına gitmiştim yarın orayı arayacağım moksa çubuğu varmış aslında akapuntur merkezinde yapılıyormuş. Yapılıyorsa gideceğim yerde bi onu da denesin bakalım
ben elimden geleni yapıyım da dönmüyorsa zaten yapacak bir şey yok. Ama şimdiden bu inatçılığı beni sinir etti
![]()
Benimde boyum 156 evlendim 48 dim ilk gebeliğime 50 kg ile kaldım buna araları 8 ay vücut toparlanamadan 56 ile kaldım şuan 70 kiloyumHep zayıf biriydim kendim de cok zayıf dogmusum boyum 163 kilom max 51 oldu 51le hamile kaldım![]()
Benim bünyemde öyle cok hızlı kilo veriyorum insallah veririz dogumdan sonraBenimde boyum 156 evlendim 48 dim ilk gebeliğime 50 kg ile kaldım buna araları 8 ay vücut toparlanamadan 56 ile kaldım şuan 70 kiloyumherkes doğumdan sonra çok hızlı kilo vericeksin ufak tefeksin sen diyolar umarım öyle olur
![]()
Ayy umarım yoksa varya ayvayı yedim ben Diyet yapmak hiç bana uygun bişey değilBenim bünyemde öyle cok hızlı kilo veriyorum insallah veririz dogumdan sonra![]()
İşte bende de böyle bir şey var bir şeyi istiyorsam elimden ne geliyorsa yaparımSen baya dedektife dönmüşsünbenim hiç duymadığım garip garip şeyler bulmuşsun
baktım şimdi ama bence işe yaramaz yani tek seferde işe yarıycakmış gibi gelmedi bana
ama dene içinde kalmasın
![]()
Benimde boyum 156 evlendim 48 dim ilk gebeliğime 50 kg ile kaldım buna araları 8 ay vücut toparlanamadan 56 ile kaldım şuan 70 kiloyumherkes doğumdan sonra çok hızlı kilo vericeksin ufak tefeksin sen diyolar umarım öyle olur
![]()
Hic diyet yapmadımmm hayali bile kötüAyy umarım yoksa varya ayvayı yedim ben Diyet yapmak hiç bana uygun bişey değilolmadı spora giderim diyorum eşimde çocuk olunca zor o diyor bakalım neler olucak
![]()
merhaba kızlar benimde doğum için tarih 18 Ekim olarak belirlendi. İkizlerim daha önce gelmeye karar vermezlerse 37+6 da doğacaklarİkizlerden sonra bir daha hamile kalmayı düşüneceğimi zannetmediğim için bir yanım çok heyecanlı aynı zamanda endişeli diğer yanım biraz buruk. Karnımın içinde ne zaman hareketlerini hissetsem hep yüzümde bir gülümseme belirir. Geldik sonuna, kendimde enerji buldukça ve biraz da kendimi zorlayarak fotoğraf çekip anı biriktiriyorum. Sizin son günlerde yaptığınız özel bir şey var mı? Dediğim gibi tekrar hamile kalmayı düşünmediğim için keşke şunu da yapsaydım hamileyken dememek için fikirlerinizi sormak istedim.