Masallah canım boyuna göre zayıfsın ama kızlar soyle diyim 30 kilo alanı biliyorum onlar daha kolay kilo verdi zaten digumdan çıkınca baya bi kısmı gidiyor üzülmeyelim
Ben de şunu çok merak ediyorum. Doktor ultrasonu sol tarafta mı sağ tarafta mı gezdirdi? Hani derler ya solsa kız sağ ise erkek diye. Bu teori tutuyor mu merak ediyorum
Ay moral bozmak gibi olmasın ama bir tanıdığım 176 boya 55 kiloydu, şimdilerde 80e düşünce seviniyor ama onda şöyle bişi de vardı, ergenlik dönemlerinde kilo almak için vitamin falan çok kullanmıştı, bir hemşire tanıdığımız onlardan kaynaklı olduğunu söylemişti
Ben de şunu çok merak ediyorum. Doktor ultrasonu sol tarafta mı sağ tarafta mı gezdirdi? Hani derler ya solsa kız sağ ise erkek diye. Bu teori tutuyor mu merak ediyorum
Kızlar bugün randevum vardı kocaman olmuş miniğim kıpır kıpırdı doktor zor ölçüm yaptı ikili test için haftaya Çarşamba gününeEki Görüntüle 3238431
randevu verdi inşallah güzel sonuçlar alırız birde çok erken olmasına rağmen doktorum cinsiyeti erkek dedi çok belli çıkıntısı bir kaç açıdan baktı bizde şaşırdık gerçekten çok belliydi Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Haftaya ki randevuma annemi götüreceğim geçen hafta götürecektim ama ayağını incitti falan diğer randevuya kaldı. Bugün de kayınvalidem anlamış gibi ben de geleyim mi diye sordu bilmiyor annemi götüreceğimi, gel dedim ben de ama doktor müsade eder mi bilemedim ki
Haftaya ki randevuma annemi götüreceğim geçen hafta götürecektim ama ayağını incitti falan diğer randevuya kaldı. Bugün de kayınvalidem anlamış gibi ben de geleyim mi diye sordu bilmiyor annemi götüreceğimi, gel dedim ben de ama doktor müsade eder mi bilemedim ki
Masallah canım boyuna göre zayıfsın ama kızlar soyle diyim 30 kilo alanı biliyorum onlar daha kolay kilo verdi zaten digumdan çıkınca baya bi kısmı gidiyor üzülmeyelim