Arkadaşlar günaydın, eşim kendi doktorumla olan 2 hafta önce gittiğim randevuya gelemediği için dün yine rastgele bir devlet hastanesindeki doktora gittik. Ama kendi doktorumun muayenesinden daha uzun sürdü. Ultrasonda inceledi. Bizim bebeğin yine sırtı dönüktü. Sabırla bekledi, nazikçe dokundu döndürmeye çalıştı. En az 15 dakika ultrasonda inceledi ve sorduğum her soruya tane tane sakince cevap verdi. Çok sevdim doktoru. Kendi doktoruma ücret vermeme rağmen bu kadar ilgi görmüyorum çoğu zaman
Bu arada sindirim problemim arşa çıktı. Bunu da sordum. Bunlar iyi günlerini dedi
Bebek bizden beslenmeye başladığı için vücudumuz bebeği rahat besleyebilmek için sindirim yavaşlatıyormuş ama asıl sindirim zorluğu 3. trimesterda dedi. Dün gece de baharatlı bir şey atmıştım ağzıma midem sabaha kadar yandı. Posalı tüketmeye ve her gün 20 dk yarım saat yürümeye özen gösterin dedi. Kefirden de bahsetmişti burada arkadaşlar onu da içiyorum arada. Sinirim zorluğuyla beraber karnım sanki 5 aylık gibi oluyor gün içinde