Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize benzden yana şans vurmadı sürekli değişerek gittik biraz kullandığı bir süre sonra pişik yapıyordu 5 yaşında hala cildi öyle hassas bakalım bu bebiş neyi sevecek umarım tek bir markada sabit kalırYa evet veriyor bende şaşırmıştım idrar kaçırma bende doğumdan sonra bir kez oldu gülerkençok utanç verici ama oluyor hapşırırken gülerken gibi ani şeylerde o yüzden depend ile yakalanırsak çok iyi farkedilmez
Burası veriyor canım ama markası farklı canped di sanırım normalde benim aldığım depend markaydı ama iş görüyor hatta batikonuna kadar veriyor evde o bölgeye pansuman yap diyemor bir çanta veriyor bebek için orada işte her şeyin en küçüğünden vardı mustela şampuan vs
Ben prima Pure kullandım inanılmaz memnundum şimdi isim değiştirmiş harmony olmuş heralde ama aşırı pahalı o yüzden prima premium care ile başlarım sonra aktif bebeğe geçerim. Islak mendilde de sleppy yenidoğan kullandım bir yaşına kadar
Baya büyümüş dr söylemiyor mu bebekmi göstermiyor başka doktora gitsen belki söyler veya detaylıya gireceksen net söylerlerSelam kızlar 20. Haftadayız hala cinsiyettini öğrenemedik
ilk gebeliğim ve yeni bu hafta onu net hissediyorum
Benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenler var mı
Gayet güzel kilodasın canım hiç de çok değil hamilelikte takılma sal gitsin bebek o kiloyu sana verdirir annesiYaaa kiloyu bebise alanlardansiniz ne guzel bende 50 ile kaldim 56 oldum cok aldim ben galiba ya![]()
Biz nipt DNA testi verdik onunla cinsiyet öğrendik. Doğal olarak sağlıklı olduğu haberinide o sonuçla aldık. O zaman giderken doktor ve çalışanlarına tuzlu Tatlı kurupasta almıştık güzel bir haber diye. Onun dışında hiç birşey yapmadık bu güne kadar ama belli bir aydan sonra yani doğum yaklaşınca yurt dışına gidersek buradan gitmeden önce baklavada yaptıralım dedik eşime bizim doktor erkek buket çiçek olmaz ama belki ofis çiçeği de olabilir bilmiyorumSelam kızlar,
İnşallah herkesin gebeliği sorunsuz ve yolunda gidiyordur. Artık çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiştir. Son muayenemde cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyordum ancak bebiş göstermediğinden cinsiyeti öğrenemedik.Doktor da sanki çok söylemek istemiyor ve bir şey bekliyor gibiydi. İlk gebeliğim olduğu için çok da bu işleri bilmiyorum. Cinsiyet öğrenme dönemindeyken böyle özel bir şeyler yapılıyor mu?
Bizde hiç o sorun olmadı prima fiyat hariç harikaydıBize benzden yana şans vurmadı sürekli değişerek gittik biraz kullandığı bir süre sonra pişik yapıyordu 5 yaşında hala cildi öyle hassas bakalım bu bebiş neyi sevecek umarım tek bir markada sabit kalır![]()
Deme öyle demeRedpanda11 detaylıyı bekleemekte çok haklısınnn erol bey bi bebek için %95 erkek demişti bugün devlet hastanesi ikiside kız dedi
bu benim başımamı gelir acaba hep kızımada erkek diyip kız dediler doktor alışverişte yapmıştım
![]()
Canım ne durumdasın crp düştü müKızlar merhaba 1 haftadır hastalıkla mücadele içindeyim bebek iyi çok şükür bugün 1 hafta önde gittiğini öğrendik 20.haftada bebiş şuan ama bugünden itibaren sanırım ağzıma sıçacak kusmaktan bi hal oldum sabahtan beri midem düzelmedi![]()
Erol açısına göre yorum yapmıştı bu devletteki doktora özellikle sordum bacak arasına baktığını söyledi ama bizim cihazlarımız net göstermiyor diye ekledi, 14. Hafttada sümeyye de üstteki kız alttakini göremiyorum ekrana sığmıyor dedi kız olanı kemik yapısına göre söylemişti bacak arasına bakmamıştı yani erol bey alttaki bebege %95 erkek dedi dedim o öyle dediyse öyledir diye ekledi oda erolu onayladıDeme öyle demesen benden bir hafta geridesin ama artık bacak araları falan gözükmüyor mu ya da ikiz olduğu için daha mı zor
Erol beyden sonra kendi doktorum bacak arşını göstermişti, tabi ben anlamadım eşim gördü dümdüz falan dedi. Sümeyye Betül de cumartesi burası dümdüz, kız dedi
henüz kıza yönelik bişi almadık ama eşim çok hevesli
bence herkesin başına geliyor bu, bak diyorum sana eltime ayrıntılıya kadar herkes kız demiş 6-7 doktor ve sonuç oğlan
![]()
Haydaaa. Bana mı garezi var bunların acaba1500 dedi canım![]()
Tabikiii sezeryansssSenin ilk doğum sezeryan mı normal mi
Yaaa ikiside mi kıızErol açısına göre yorum yapmıştı bu devletteki doktora özellikle sordum bacak arasına baktığını söyledi ama bizim cihazlarımız net göstermiyor diye ekledi, 14. Hafttada sümeyye de üstteki kız alttakini göremiyorum ekrana sığmıyor dedi kız olanı kemik yapısına göre söylemişti bacak arasına bakmamıştı yani erol bey alttaki bebege %95 erkek dedi dedim o öyle dediyse öyledir diye ekledi oda erolu onayladıeşime kan sonuçları çıksın hemen sümeyye ye gidiyoruz dedim görür heralde 17 hafta bitti
bu çelişkiyle 2 hafta bekleyemem
Kız dediyse sümeyye de kızdır onaylamış bacak arası kesin sonuç veriyor o haftalarda![]()
Benim kendi doktorum sürekli bir kıza benziyor yok şimdi erkeğe benziyor sonra tekrar kıza benziyor dedi durduSelam kızlar,
İnşallah herkesin gebeliği sorunsuz ve yolunda gidiyordur. Artık çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiştir. Son muayenemde cinsiyeti öğrenirim diye düşünüyordum ancak bebiş göstermediğinden cinsiyeti öğrenemedik.Doktor da sanki çok söylemek istemiyor ve bir şey bekliyor gibiydi. İlk gebeliğim olduğu için çok da bu işleri bilmiyorum. Cinsiyet öğrenme dönemindeyken böyle özel bir şeyler yapılıyor mu?
Devletteki doktor iki kız dediYaaa ikiside mi kıızama biri erkek gibiydi
![]()
Benimde cuma günü çok heyecanlıyımKızlar detaylı ultrasonum 24 ündeydi ama yarına almak zorunda kaldım çok heyecanlıyım bugün nasıl geçecekk![]()