Pijama konuşulmuş ben pentiden 2 sabahlıklı gecelik önü düğmeli, bir düğmeli pijama almıştım. Sabahlık biraz iyi duruyor aslında şimdi covidde kalmadı hastaneye ziyaretçi alınabilir o yüzden sabahlıkla daha rahat ederiz. Pijamayı hiç giymedim bence kullanışlı da deği bu sefer 2 gecelikli sabahlık daha alıcam. İlk doğumda olanları o kadar kullandım ki emzirirken çok eskidiler
Hastaneden depend veriyolar bu arada ben 2 paket almıştım orada bir tane sanırım kullandım gerisini evde kullandım hep. Bir terlik, mutlaka göğüs ucu kremi (acıbadem onu da veriyo lansinosh) saç kremi, tarak ve emzirme sütyeni liste bu şekilde aslında. Ben hastanede duş aldım ağrım azalsın diye ama saç kremi yoktu keçe gibi kalmıştı saçlarım. Bir de hamileyken kestirmiyorum batıl bir inanç ama o yüzden de bu sefer koycam yanıma
Bebek içinse Acıbadem gibi hastaneler hastane çıkış seti de giydiriyorlar. Yani aslında elini kolunu sallayarak gidebilirsin koca bir valizle gittim ben hepsi geri geldi. Hastaneyle anlaşırken bi liste paylaşıyorlar gerekli olanlar ve temin edilenler diye oraya bakıp hazırlanabilirsiniz. Ben hastane çıkışı için bez, ıslak mendil ve 2 takım kıyafet, müslin örtü ve battaniye koyarım yine ama verdiklerini de biliyorum. Kızımın ilk fotoğrafları hep Acıbadem li çünkü. Sadece onlar terlemesin kilo kaybetmesin diye çok ince giydiriyorlar şimdi aklıma geldi insan biraz tedirgin oluyor üşür yeni doğdu diye o yüzden yine koymakta fayda var