Merhaba arkadaşlar. Cuma günü 20.hafta kontrolümüz vardı. büyük oğlum da benimle gelip kardeşini görmek istedi. çok heyecanlı bir kardeşi daha olacağı için. çok korkmuştum istemeyecek diye ama çok seviniyor inşallah doğduğunda da çok sever. ama bebek kendini hiç göstermedi. hep arkasını döndü. doktor rahatsız etmeye çalıştı ama en fazla profilden gördük. bu arada ben 16.hafta detaylı demiştim ama 16. haftada da ayrıntılı ölçüm yapmıştı bunda daha fazla ayrıntılı ölçüm yaptı. her ikisinde de onam formu imzaladım. benimki ekstradan başka doktora detaylı için yönlendirmiyor hiç.
24. hafta için 11 ağustosa gün verdi. aç gel dedi. şeker yüklemesi yapmayacakmış. açlık - tokluk kan şekeri bakacakmış.
kilo alımına dikkat et 5 kilo aldın dedi. toplamda kilon iyi ama gebelikte başlangıç bitiş kilosu önemli biliyorsun dedi. boş kaloriden uzak dursan yeter dedi.
Bebek 396 grmış. haftasıyla uyumlu dedi. çok şükür tüm ölçümleri de yerinde.
bu arada ben ikinci çocuktan sonra tüm eşyaları vermiştim. reflü yatağı dahil sadece park yatak ve baston pusetimiz duruyor :) anne yanı beşiği ve kendinden sallanan ana kucağı aldık. arkadaşlarımdan hastane çıkış setleri geldi 5li 7li 5 takım oldu. ben de bi tane 10 lu aldım. kısakollu çıtçıtlı badi aldım. penye battiniye hiç bırakmamıştım çocuklar büyüyünce. iki tane aldım yavaş yavaş alıyorum. ben aldıkça büyük oğlum seviniyor. küçük daha pek bişey anlamadı ama kıskanacak diye ondan çok korkuyorum abisi sarıldığında "Emir çekil o benim annem" diyor çünkü

bu arada ismi eşim ve ben Uzay çok istiyoruz karar da vermiştik ama çocuklara bebeği açıklamadan önceydi. büyük oğlan Uzay ismini hiç sevmiyorum, karanlık diyo. koyarsanız ya ben sevemezsem bebeği karanlığı sevmiyorum diyo. değiştireceğiz mecbur onların ilişkisinden daha önemli değil bizim istediğimiz isim.
aklımızdaki ikinci isimdeyiz şu an o da Atlas. küçük oğlum Sarp'a da soruyorum Uzay mı Atlas mı diye Atlas diyor o da. Emir de sevdi Atlas ismini. belki de derler ya bebek ismiyle gelir diye, ismi Atlas'dır Uzay diye diretmemek lazım.