Bence 1) doktor izin verirse 2)kendini iyi hissediyorsan gidilir canim aracla neden olmasin.Kızlar abimler yurt dışında kuşadasına gelicekler gelinin ailesi orda yazın orda geçiriyolar ocak gibi istanbula geliyolar ingiltere hep yağmurlu tatil yapmak istiyolar haliyle haklılar burda napıcaklar, geçen sene gittik bizde annem kız kardeşim kızım güzel geçti ailesiyle aramız zaten iyi,
27 haftalık olucam o zaman abim kızımı çok seviyor tek yeğen ben aryasız napıcam diyip duruyor annemle kız kardeşim gidicek 4 günlüğüne de olsa ben cesaret edemiyorum eşimde araçla gidip gelelim diyor uzun yolda korkutuyor yarın bi doktora sorucam abimde en son kıyamadı uzun yol ne olur ne olmaz dedi napıcam bilemedim geçen sene 3 kere tatile gittik resmen bu sene riske giremedim ikiz olduğu için evden çıkamadım kızım içinde değişiklik olur diyorum oda eve tıkılı kaldı bizim yüzümüzdençok kararsız kaldım
Ben bu hafta izmir den istanbula donuyorum detayli icin. Eger sorun yoksa ve izin koparirsam yine gelecegim bir sonraki kontrole kadar.
Kendimizi ne olur ne olmaz diye cogu seyden kisitliyoruz evet ama bazen moral en onemli sey. Sen mutlu bebekler mutlu :)