Kızlar biz Van’da görev yapıyoruz bizim bulunduğumuz ilçe Vana 2 saat falandı. O ilçede kadın doğum yok diye biz merkeze gidiyorduk. Tayin olarak Eskişehir taraflarını düşünüyoruz. Yada neresi açılırsa artık. Puanımıza da bağlı tabi. Ama bizim bulunduğumuz ilçe gerçekten mahrumiyet bölgesi çok sıkıldık bunaldık orda. Çocuk orda hasta olsa bişey olsa doktor yok teçhizat yok. Açıkçası tayinimizin nereye çıkacağı taşınmadır vs en büyük derdimken şimdi hiç umrumda değil. Ben zaten Aydınlı olduğum için Aydın, İzmir tarafında da iyi bir doktor bulsam bana yeter, zaten doğum iznim olacak. Ama anladığım kadarıyla cesaretli, bilgili bir doktor bulmam lazım. Kendi gittiğim doktorumdan doktor tavsiyesi de alacağım. Ben tabi anlık baya etkilenip moralimi bozdum. Çünkü adam resmen enerjimizi sömürdü. Ağlamak üzereydim hala diyor ki tabi etkilenme bunlardan yanlış anlama diyor utanmadan lanet olası doktor. Neyse ben yine de moralimi bozmuyorum. Çünkü ordan çıkıp bir sonraki gittiğimiz doktor da olumsuz konuşmadı. Birde fotoğrafını da atayım