Merhaba hanımlar, bu magnet vs işleri bana da çok saçma geliyor ben tek çikolata yaptırır giderim doğuma ama doğum günlerine inanılmaz heveslenip uğraşabiliyorum. Kızımda bende baştan aşağı pembeleniyoruz

çocuklar önemsemez hatırlamaz diyorlar ama benim kızım çok mutlu oluyor, henüz hiç evde kutlamadık dışarda kutlamıştık. Ama bu ekonomik koşullarda artık her yıl evdeyiz

en son doğum günümüz için okuldan balon makinasını ödünç alıp tek başıma saatlerce uğraşmıştım ki burada da hamileydim

seneye yapmam diyordum ama yaparım yine herhalde böyle satın alıp evde birleştirebiliyorsunuz aparatı var. Hastane süslemesi düşünenler ve planlı olacak olanlar belki deneyebilir
Ben kızımda pentiden 2 takım önü düğmeli çiçekli sabahlıklı gayet spor gecelik aldım, taç filanda bana göre değil. Yine aynısını yapıcam henüz almadım ve gerçekten lohusayken de baya giymiştim onları yıkayıp hemen kurutucuya atıyordum.
Benimde şimdi büyük bir sorunum var kardeşim evlenecek bir ay sonra ve ben ne giyeceğim hiç bilmiyorum. Hamile abiye ya da kıyafetlerini sevmiyorum, acaba kiralasam mı yoksa gidip alsam mı? Muhtemelen bedeni bir daha olmayacak bana o yüzden çok para da vermek istemiyorum ama yaklaşık 33 haftalık olacağım. Ne yapsam acaba eşim internetten al iade edersin en kötü diyor. Eğer internetten alırsam şimdi yavaş yavaş alıp iade etmeye başlamam gerekli