Okul olmasa yandım ben, hele şu servis beni nası rahatlattı anlatamam.. Toplamda servisin gittigi mesafe 230mt.. Ama o yokuş varya öldürüo artık beni

bugun artık taksi durağına yalvardım dedım hamıleyım yokmus cıkamıorm artık Bi taksı bulun gözunuzu sevem

servis olunca bide normalde 4te alınması gerekırken bazen 5e dogru gelıo bazen 4 bucuk gibi.. O bile kar bana valla.. Bide sabah asagıda teslım edıorm ama aksam abla kapıya kadar getırıo, asansörle kendı cıkıo eve.. O da rahat oluyo.. Okul bu sene benım kurtarıcım
Valla bence evde durmasındansa okula ver derim, gerçi sen işin içindesin ama ben olsam veririm.. Arkadası olunca bnmkının aglama krizleri bile geçti.. Bu arada bende ayakkabı giydiriorm hala, banyo bende, yemek yediriyorm ama şu an şımarıklık yapıo, okulda kendı yıyo paşa gibi.. Bende dogumdan snra ılgılenemem diye sımdılık yedırıorm, tuvalete eşim hayatta elini sürmez, cogu işi bende yani.. Sadece kucak yok bizde çok.. Yaş itibariyle o da.. Zamanla yoluna girecek spring

ben eminim biz 2.bebegı bekleyenler dogum olunca Sudan çıkmış balık olcaz, ıkı cocuk arasında mekık dokunmak yıpratıcı olcak, ama zamanla düzelecek hersey, öyle dusunmek istiyorum