- 5 Ekim 2022
- 1.165
- 1.543
- 83
- 32
Allah'ım her ne zor atak varsa hepsini kolay atlatalm inşallah aminDeme öyle deme deme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım her ne zor atak varsa hepsini kolay atlatalm inşallah aminDeme öyle deme deme![]()
Sabah aç karnına içilince zayıflama etkisi varmış ya. Ondan yararlanmak istiyorum aslındaBen kullanıyorum canım genelde sabah kahvesine ekliyorum, yiyeceklerede ekleniyor diye biliyorum öylede deneyebilirsin![]()
Annelik üç güdüsü işte tamamen. Benim de bir şey dürttü ama çok dikkatli olmak lazım. Benimki artık hiç durmuyor.Panda geçen gün benim de tembel diye yazmıştım ya dün makinadan çıkan çamaşırları asmak için odadan çıktım. Zaten dönmüyor diye kafam rahattı. Ama bir şey beni dürttü sanki çamaşırları yarıda bıraktım odaya bir gittim ki sırt üstünden yüz üstü dönmüş. Yüz üstü durmaktan nefret ediyor zaten kafasını da gömmüştü valla ödüm koptu. Yani birden dönebilir dikkatli olmakta fayda var
Çook uzun bir meme reddi yaşadık biz ya neydi öyleAhhh o suratsızlıkları
Bence bizSpring05 ile 4.ay atağını çok erken yaşadık ve bitirdik , yani inşallah öyledir değil mi
![]()
Biz meme reddini bitirdik, bu sefer de bağımlılığa döndü ortası yokÇook uzun bir meme reddi yaşadık biz ya neydi öylegerçi maksimum emme süresi 5 dk hala ama nasıl çekiyor memeyi kafası nokta nokta terliyor görüyorum
Bir ara uykusu çok kötüydü o ne zamandı geçen hafta mı zaman kavramı kalmadı çünkü bendeşuan günü gününü tutmuyo genelde 25. Dk uyanıyo
Bizde hiç o bağımlılık yok, karnı doysun da fazlasına gerek yok daha iyi benim içinBiz meme reddini bitirdik, bu sefer de bağımlılığa döndü ortası yoksaatlerce emiyor
Uyku reddini de uzun süre yaşadık, hala da var tam anlamıyla bitti sayılmaz ama eskisine göre iyi yine de, buna şükür![]()
Ahaha evet başlamış aman dikkatBu dönmeden sayılıyor muFotoğrafa bakınca anladım ortam tam bir kaos
![]()
Benimki de bu kadar yapıyor ben dönüyor diyorumBu dönmeden sayılıyor muFotoğrafa bakınca anladım ortam tam bir kaos
![]()
Valla benim kız artık yüzüstü olacak şekilde dönüyor ama o halde kalıyor maalesef. Kendini ordan kurtaramıyor bağırıyor gel kurtar diyeBenimki de bu kadar yapıyor ben dönüyor diyorumayaklar havaya hooop yana
Kolu altında kalıyor dimiValla benim kız artık yüzüstü olacak şekilde dönüyor ama o halde kalıyor maalesef. Kendini ordan kurtaramıyor bağırıyor gel kurtar diye![]()
Evet kolu altta kalıyor çekemiyorKolu altında kalıyor dimidaha o aşamaya gelmedi benimki. Kafasını yere doğru döndürüyor ama vücut yan
Uyuyan adamdan NefretKızlar ancak bitirdim sayfaları okumayı ve kocaların ne kadar çocuk bakımında yetersiz olduklarını söylemişsiniz alın benden de o kadar. Resmen adamdan nefret geldi de memlekete annemlerin yanına kaçtım bu yüzden
Ee ama onlar çok uykusuzlar kıyamam onlaraUyuyan adamdan Nefretbulduğu her dakika da uyuyor
![]()
Benimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen bulduBenimki de bu kadar yapıyor ben dönüyor diyorumayaklar havaya hooop yana