- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 34
Bu babalar kendilerinden yola çıkıp bebeklere uyku eğitimi verseler bariUyuyan adamdan Nefretbulduğu her dakika da uyuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu babalar kendilerinden yola çıkıp bebeklere uyku eğitimi verseler bariUyuyan adamdan Nefretbulduğu her dakika da uyuyor
![]()
En rahat günlerimiz. Kalmış 2 ayBenimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen bulduYalnız benimki de
soyasosu nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti
![]()
Ben iyi günlerimiz olduğunu söylemiştimBenimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen bulduYalnız benimki de
soyasosu nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti
![]()
Boşver ya çok sağlıklı bir şey değil bence onlar. Birinin hazırlanma videosu gibi bir şeyde görmüştüm sanırım, yemeklerini hazırlayıp sıcak kapatıyordu konserve gibi tatil için. Ben öyle bir şeyde yapmayacağım hem çok zahmetli hem bozulmuş mudur triplerine girerimEn kötü muz filan veririm salcam gidecek artık
![]()
Ayy haklı kadınBenım anamda babamsız gıtmez bı yere canım anam
Şükür hemen gectı canım. İyi geldi yani sen masaj yap bari gıdene kadar temız kaynamıs ılımıs suyla sil.
Ayy dün duşa gireyim dedim baktım canım kocam sanki günlerdir uykusuz gibi uyumus korktum gırmedım cocuk aglarsa uyanmaz dıye![]()
Seninki saat 2.35 civarında kalmışBu çocuk uykuda acayip dönüyor yaabuna sığmayacak kalkın sizin yatak daha rahat diyecek utanmasa bizim yatakta da gidiyor döne döne uykuda
![]()
Kesinlikle bir de benim kız doğduğundan beri sürekli kaka yapıyor. Muzu vereyim de biraz durulsunDimi ya.. Muz acayip kurtarıcı tok tutan Bi meyve![]()
Yavaş yavaş rutin oluşturmaya başlamak gerekiyor. En erken 5.ay başlanıyormuş. 6 ay gibi düşünüyorum bende inşallahGünaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen
GünaydınGünaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen
Ahahahhaha bizimki de aynı düz yatırıp yatay pozisyonda buluyorum beyefendiyiBu çocuk uykuda acayip dönüyor yaabuna sığmayacak kalkın sizin yatak daha rahat diyecek utanmasa bizim yatakta da gidiyor döne döne uykuda
![]()
Altıya kadar uyuyorsa sevinmelisin bence. Her bebeğin uyku alışkanlığı farklı, bizimki birkaç kere uyanabiliyor, bazen de direkt 5 gibi uyanıyor, memesini alınca bazen tekrar dalıyor bazen dalamıyor (ama ben her türlü dalıyorum vallaGünaydınlar![]()
Arkadaşlar sizin bebişler sabah kaçta uyanıyor tek olmadığımı bilmek istiyorum ya benim bu oğlan Ömercikkkk sabahin 6 da uyanıyor, kalkin benimle oynayın beni sevin diyor bir saatt kadar uyanık kalıyor sonra sıkılp acikip uykusu geliyor o uyuyo bu sefer de benm uyku bozuluyor ben uyuyamıyorum gün boyu stres uykusuzluk yaşıyorm kahve de icmesem hiç kendime gelemembu ne zamana kadar devam edecek öyle
ben uykuyu özledim uyku , uykuuuu nirdesinn
Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarmAltıya kadar uyuyorsa sevinmelisin bence. Her bebeğin uyku alışkanlığı farklı, bizimki birkaç kere uyanabiliyor, bazen de direkt 5 gibi uyanıyor, memesini alınca bazen tekrar dalıyor bazen dalamıyor (ama ben her türlü dalıyorum valla)
Yani altıya kadar kesintisiz uyuyorsa çok iyi, bence uykunu alamıyorsan sen kendi uyku saatlerini düzenle. Ben onda falam yatıyordum bi ara dayanamayınca. Bir iki gece uykumu alamazsam yine öyle yapıyorum tabii, 21.30 da girmişliğim var yatağa![]()
Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarmen azından gece emip uyuyor ama saat 6 da kalkinca tekrar uyumuyor oyun istiyor Ömerim de Ömerim
![]()
Benimki bu yöne gidiyor genelde sabahları tam ortada dönmüş buluyorumSeninki saat 2.35 civarında kalmış3 mesaisine uyandığımda bizimki 3.40 o falan gösteriyordu
Yalnız hepsi saat yönünde mi dönüyor bunların? Terse giden var mı?