2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen buldu 😂 Yalnız benimki de soyasosu soyasosu nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti 😂😂
En rahat günlerimiz. Kalmış 2 ay🫣🤣

Al_pi Al_pi 4.ay aşısı için hangi tarihe çağırdılar sizi? 2.ay aşılarını 11 ocakta yaptı ama 4.ay bilgisi yok zihnimde 🙄

Benimki de gazlı bir bebek olduğu için ayaklarını hep kaldırıyordu. Bence dönmeyi de tesadüfen buldu 😂 Yalnız benimki de soyasosu soyasosu nun bebişi gibi yüzüstü oldu birkaç kez. Çok çok hareketli zaten bacakları hiç durmuyor. Bugün bir arkadaşımla görüştük. Oğlu 6 aylık olmuş ama yerinde durmuyor. Her şeyi yere atıyor, her şeyi ağzına götürüyor, bebek arabasından kendini atıyor filan. Yani demem o ki bu erken dönmeler de acaba sonrasında ne olacak diye beni bir ürpertti 😂😂
Ben iyi günlerimiz olduğunu söylemiştim😂

Boşver ya çok sağlıklı bir şey değil bence onlar. Birinin hazırlanma videosu gibi bir şeyde görmüştüm sanırım, yemeklerini hazırlayıp sıcak kapatıyordu konserve gibi tatil için. Ben öyle bir şeyde yapmayacağım hem çok zahmetli hem bozulmuş mudur triplerine girerim😂 En kötü muz filan veririm salcam gidecek artık😂

Dimi ya.. Muz acayip kurtarıcı tok tutan Bi meyve 🤣

Ayy haklı kadın 🤣🤣 Benım anamda babamsız gıtmez bı yere canım anam 😂

Şükür hemen gectı canım. İyi geldi yani sen masaj yap bari gıdene kadar temız kaynamıs ılımıs suyla sil.

Ayy dün duşa gireyim dedim baktım canım kocam sanki günlerdir uykusuz gibi uyumus korktum gırmedım cocuk aglarsa uyanmaz dıye 🤣🤣

Evet ılık suyla masaj yapmaya basladm bugun.. Bıldıgın ıltıhap akıo.. Ama sanrm ben hata yaptım, İlk ıkı uc gun duzenlı sıktım netirayı, snra aklıma gelınce sıktım.. Sureklılık olmadı gibi.. İnşallah geçer ya, eymende de olmustu bu ama yesıl degıldı.. Sina nınki ilerlemiş sanki😔

Kim demişti geniz akıntısı varsa o da gözde akıntı yapar diye.. Sen mi demiştin? Sinanın hala burnu dolu gibi.. Ondan olabilir mi acaba😐

Bu çocuk uykuda acayip dönüyor yaa 🤣 buna sığmayacak kalkın sizin yatak daha rahat diyecek utanmasa bizim yatakta da gidiyor döne döne uykuda 😂

Eklentiler

• IMG_0287.webp
    IMG_0287.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 84
Bu çocuk uykuda acayip dönüyor yaa 🤣 buna sığmayacak kalkın sizin yatak daha rahat diyecek utanmasa bizim yatakta da gidiyor döne döne uykuda 😂
Seninki saat 2.35 civarında kalmış 😊 3 mesaisine uyandığımda bizimki 3.40 o falan gösteriyordu 😂 Yalnız hepsi saat yönünde mi dönüyor bunların? Terse giden var mı?

Günaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen

Günaydıınnn
Uyku eğitimi vermeye başladınız mı? Nasıl yapıyorsunuz gündüz uykularını? Bizimki yarım saatte uyanıyor hemen
Yavaş yavaş rutin oluşturmaya başlamak gerekiyor. En erken 5.ay başlanıyormuş. 6 ay gibi düşünüyorum bende inşallah 😊

Günaydıınnn
Günaydın
Böyle biri var istersen bir bak bence uyku eğitimi düşünüyorsan çocuk için en ılımlısı tracy hogg un yöntemi

Ben ilkinde uyku eğitimine çok karşıydım kendi mesleğimle de alakalı. İşte çocuk annesinin memesine ihtiyaç duyuyorsa o kokuyu almalı. Bir şekilde annesinin kokusundan ayrılmaya maruz kalıyor vs. Bu daha bebek ondan tüm gece uyumayı beklemek bencillik filan gibi çok katıydım. Ama sonra gördüm ki uyumayan çocuk uyumuyor 25. Dk ya alarm kuruyor ve hep öyle. Benim kızım hala deliksiz uyumuyor yani 3 yaşına kadar 10 gece maksimum diyim sana. O yüzden şimdi daha ılımlıyım bu konuya. Çünkü gördüm ki uyumayınca anne 2 yaşından sonra daha da yıpranıyor. Çünkü haklı olarak diyorsun ki sen artık bebek değilsin memeyi bıraktın niye uyumuyorsun😂 Günden güne bu gerginlik artıyor artıyor arada sesin yükseliyor filan. O yüzden ben artık çok daha ılımlıyım. Hatta işe başlamayı düşünenlere önerebilirim bile. Çünkü bende emzikte yoktu aşırı zor uyutuyordu annemler memede uyuduğu için

Şimdi buna kesin verirdi benim yerimde olanlar ama ben bu bebişe de vermicem. Tüm o saydıklarıma ek benim beneğim çok emmiyor. Gece sütü de yağlı ben ondan faydalansın istiyorum. Bir de gerçekten büyük kızıma göre uykuları daha iyi ya da ben artık uykusuzluğa alıştım😂

Günaydınlar 😴
Arkadaşlar sizin bebişler sabah kaçta uyanıyor tek olmadığımı bilmek istiyorum ya benim bu oğlan Ömercikkkk sabahin 6 da uyanıyor, kalkin benimle oynayın beni sevin diyor bir saatt kadar uyanık kalıyor sonra sıkılp acikip uykusu geliyor o uyuyo bu sefer de benm uyku bozuluyor ben uyuyamıyorum gün boyu stres uykusuzluk yaşıyorm kahve de icmesem hiç kendime gelemem 🙄😴bu ne zamana kadar devam edecek öyle 🤔ben uykuyu özledim uyku , uykuuuu nirdesinn

Günaydınlar 😴
Arkadaşlar sizin bebişler sabah kaçta uyanıyor tek olmadığımı bilmek istiyorum ya benim bu oğlan Ömercikkkk sabahin 6 da uyanıyor, kalkin benimle oynayın beni sevin diyor bir saatt kadar uyanık kalıyor sonra sıkılp acikip uykusu geliyor o uyuyo bu sefer de benm uyku bozuluyor ben uyuyamıyorum gün boyu stres uykusuzluk yaşıyorm kahve de icmesem hiç kendime gelemem 🙄😴bu ne zamana kadar devam edecek öyle 🤔ben uykuyu özledim uyku , uykuuuu nirdesinn
Altıya kadar uyuyorsa sevinmelisin bence. Her bebeğin uyku alışkanlığı farklı, bizimki birkaç kere uyanabiliyor, bazen de direkt 5 gibi uyanıyor, memesini alınca bazen tekrar dalıyor bazen dalamıyor (ama ben her türlü dalıyorum valla🤣)

Yani altıya kadar kesintisiz uyuyorsa çok iyi, bence uykunu alamıyorsan sen kendi uyku saatlerini düzenle. Ben onda falam yatıyordum bi ara dayanamayınca. Bir iki gece uykumu alamazsam yine öyle yapıyorum tabii, 21.30 da girmişliğim var yatağa😁

Altıya kadar uyuyorsa sevinmelisin bence. Her bebeğin uyku alışkanlığı farklı, bizimki birkaç kere uyanabiliyor, bazen de direkt 5 gibi uyanıyor, memesini alınca bazen tekrar dalıyor bazen dalamıyor (ama ben her türlü dalıyorum valla🤣)

Yani altıya kadar kesintisiz uyuyorsa çok iyi, bence uykunu alamıyorsan sen kendi uyku saatlerini düzenle. Ben onda falam yatıyordum bi ara dayanamayınca. Bir iki gece uykumu alamazsam yine öyle yapıyorum tabii, 21.30 da girmişliğim var yatağa😁
Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarm 🤣en azından gece emip uyuyor ama saat 6 da kalkinca tekrar uyumuyor oyun istiyor Ömerim de Ömerim 😂

Yok keşke kesintisiz uyusa ona da razıyım iki saate bir uyanıyor tam iki saat olunca uyanıyor sanki kurulu alarm 🤣en azından gece emip uyuyor ama saat 6 da kalkinca tekrar uyumuyor oyun istiyor Ömerim de Ömerim 😂

Daha küçükmüş ömercik, acıkıyor demek ki, o uyanma araları uzar bence önümüzdeki haftalarda ama tamamen uyanma saati olarak altı gayet makul bir saat bence, 4’te 5’te gece uykusunu noktalayanlar var🤣

Seninki saat 2.35 civarında kalmış 😊 3 mesaisine uyandığımda bizimki 3.40 o falan gösteriyordu 😂 Yalnız hepsi saat yönünde mi dönüyor bunların? Terse giden var mı?
Benimki bu yöne gidiyor genelde sabahları tam ortada dönmüş buluyorum 🤣 bu ahşap beşiğin iç örtülerinden ayaklarını kollarını sokuyor bide dönerken içine örtü taktık bakalım şimdi nereye sokacak kolunu bacağını 🤣

Back
X