İlaçları bırakmadan adet olunmuyor diye biliyorum benimde 3. Gün emb herkesin idrarda çıkmıyor forumda okudum bende çünkü kana zaten 8-9. Günlerde hormon karışıyormuş güzel düşünelim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız💕🎈
İnşallah canım🥰 ben yelkenleri indirmiştim çoktan. Progestan fitil kullanıyorum sadece onu kullanırkende mi adet olmam.

Kızlar günaydın🌷tutmayan tüp bebek transferinde ilaçları bırakır bırakmaz regl oluyor muyuz kanama ne zaman başlıyor?
Ben 3 4 gün içerisinde olmuştum öncekilerde
Benim eşimin 25 Temmuz doğum günü bebişin 👶🏻 de 20 Temmuz görünüyor son adet tarihine göre
Ahahahah hayırlısı ile inşallah
Kızlar akşam yine kanamam oldu yine düşük iqnesi yaptım sizce neden böyle oluyor
Normal canım süreçler kimi bireylerde biraz daha uğraştırıcı inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım geçmiş olsun 🤲🏻🤲🏻

Canım geçmiş olsun 😔 Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🤍 , düşük riski tüm gebelikler için olabiliyor canım özellikle ilk 10 hafta bir sebebi olmayabilir , doktorun ne diyor 😔
Aminn yavrum inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.🤲🤲
Oda neden olduqunu anlamıyor ben 3 qün üst üste düşük iqnesi yaptırdım bişey yoktu kanama kesildi ama dün yapmayinca hemen yine oldu tabi daha öncekine qöre yine iyidi anlasilmiyor bir türlü nedenini ben 4 qundur ablam kalıyorum sadece tuvalete cikiyorum birde yatak başka birşey yok ama olmayınca olmuyor

Oda neden olduqunu anlamıyor ben 3 qün üst üste düşük iqnesi yaptırdım bişey yoktu kanama kesildi ama dün yapmayinca hemen yine oldu tabi daha öncekine qöre yine iyidi anlasilmiyor bir türlü nedenini ben 4 qundur ablam kalıyorum sadece tuvalete cikiyorum birde yatak başka birşey yok ama olmayınca olmuyor
Sen yine de dikkatli olmaya çalış canım kendini ayaklarını sıcak tut yatarken ayaklarının altına yastık koy yüksek durdun

🤩🤩🤩🤩🤩

Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki

İnşallah tutunma belirtisi olur sana

Ahahahaha ayyy vallahi sorma iki aslanla hiç başa çıkamam eminim kendimden 🤭🤭
İnşallah dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım sonuç negatif, testlerim de eskidir yüzden mi öyle çıktı bilmiyorum insan doğru sonuç değildir diye inanmak istiyor galiba 😭😭

İnşallah dayanamayıp biraz önce idrar testi yaptım sonuç negatif, testlerim de eskidir yüzden mi öyle çıktı bilmiyorum insan doğru sonuç değildir diye inanmak istiyor galiba 😭😭
Çoğu kişide idrarda görünmeyebiliyor hemen stres yapma olumlu düşünmeye çalış dua et bolca kafanı oyala forumda biri yazmıştı idrarda 10. Gün çıkmadı kanda 12. Gün çıktı diye okumuştum Allahtan ümit kesilmez

Gaz bende de var bence ilaçların yan etkisi 🤣🤣
Galiba yan etkisi😃
Benimde 4 aralık kuzum 🙈🙏 bende sürekli yatıyorum ayağa kalktım mı eşim annemgil kızıyor şuan herşey ayağıma geliyor güzel ama insan sıkılıyor hep yatınca 😂😂 ağrım var ama iğne yapılan yer ağrıyor kan sulandıcı ile bi ipne daha yapıldı şimdi hergün kan sulandıcı vurcam fitile devam diğerlerine devam
Aynen kan sulandırıciya devam prednol disinda hepsine devam edeceğim promester diye bir igneye gectik progestan dex i bıraktık ben dayanamıyorum evde hep dolaşıp ufak ufak is yapıyorum havluyu yenile yatarken nane ufala lmak vs kendimi hiç yormadan tabii.🧿 Ayrica moralim bozuk olur diye rapor sonrası izin almaya kadar verdim kimseyi görecek gözüm yok valla 😄😄😄
Umarım kargo yapma şansları vardır ☺️🤗
Insallah vardir canim🙏

Amin canım benimm 🤲🏻 benim annem de bende düşük riski yaşamış hep yatmış , bazen belki de bebişlerin yerleşimi kaynaklı bu yaşanıyordur , Rabbim yardım etsin kuzum benim inşallah bir an önce geçsin düşük tehdidi

Canim belli ki riskli gebelik durumundasınız gittiginiz kurumda perinatoloji bölümü ile görüştünüz mu? Belki de onların da takipli hastasi olman gerekebilir. 🤔

Canim belli ki riskli gebelik durumundasınız gittiginiz kurumda perinatoloji bölümü ile görüştünüz mu? Belki de onların da takipli hastasi olman gerekebilir. 🤔
Oyle bişey olduqunu bbilmiyorum ki şimdi duydum ne demek ki o riskli qebelik zaten sürekli yatiyorum

Amin canım benimm 🤲🏻 benim annem de bende düşük riski yaşamış hep yatmış , bazen belki de bebişlerin yerleşimi kaynaklı bu yaşanıyordur , Rabbim yardım etsin kuzum benim inşallah bir an önce geçsin düşük tehdidi
İnşallah inşallah herkes yasiyormuş okadar çok varki Manisa'da anlatamam

Vallahi
Sen yine de dikkatli olmaya çalış canım kendini ayaklarını sıcak tut yatarken ayaklarının altına yastık koy yüksek durdun
Yavrum vallahi şu dediklerini hepsini yapıyorum ama yine aynı dün qunduz sanki karnımda savaş vardı doktora ultrason qöruntusu qosterdim 3 kese var dedi iyice korkmaya başlıyorum yavaştan 😅ama tabi saqlikla qelsinler🤲😔

Hemen kötü düşünceye sokma kendini Allah'a sığın hayırlısını iste inşallah kanda pozitif sonuç alırsın normal test günün ne zaman

Çoğu kişide idrarda görünmeyebiliyor hemen stres yapma olumlu düşünmeye çalış dua et bolca kafanı oyala forumda biri yazmıştı idrarda 10. Gün çıkmadı kanda 12. Gün çıktı diye okumuştum Allahtan ümit kesilmez
İnşallah bebislerim tutunmustur olumlu düşünmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim 🙏

Back
X