- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.401
Ya benim ilk transferimde çok kaşık batmalarim olmuştu tutmuştu şimdi olmayınca stres yaptım ,Canım illa belirti yaşıyacaksın diye birşey yok hem bazen belirti olan şeylerde psikolojik olabiliyor bazen kafada sürekli kurduğumuz için benim ilk tüp bebek yaptırınca hiç belirtim olmadı mesela
Aşkım sakin eğer çok merak içinde isen test yap ama üzülmeyeceksen tabiYa benim ilk transferimde çok kaşık batmalarim olmuştu tutmuştu şimdi olmayınca stres yaptım ,
Test için çok erken , bı de test yapmak fobi oldu bende bu sefer yapmicam diye söz verdimAşkım sakin eğer çok merak içinde isen test yap ama üzülmeyeceksen tabi
Tamam yapma gülüm sakin kal başka uğraş bu kendine bence de yapma testTest için çok erken , bı de test yapmak fobi oldu bende bu sefer yapmicam diye söz verdim
BenKızlar benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı ya stres yaptım bugün 4. Gun
Doktorunda ne bekliyordu acaba 9. Gün daha ne olcak anca gelişiyor embriyo çok kızdım doktorunuzaKızlar merhaba bende 19 kasımda transfer oldum 9.gün kan testim 36 çıkmıştı doktor çok umutlu konuşmadı değer düşük dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün testi tekrarladım transferin 11. Günü 148 çıktı yani 4 kat artmış çok mutlu oldum sonucu böyle olup tedirgin olan anne adayları olursa umutsuz olmasınlar diye yazıyorum umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alır
Ay inşallah tutunurlar ya ,sonuçta herkesin bir olmuyor , ben 12 haftalık hamileyken bile hissetmiyordum öyle dusunelim
Belirtiler farklılaşır bende kasık ağrısını yada batmasını mesela vücudumun hassaslığına bağlıyorum normal şartlarda da bunlar bende olan şeyler o yüzden strese girme bence her ağrı bebek her belirtisisizlilte tutmama belirtisi değildir için rahat olsun hatta bence sen çok daha kolay bir gebelik geçireceksin bebişinleYa benim ilk transferimde çok kaşık batmalarim olmuştu tutmuştu şimdi olmayınca stres yaptım ,
Regl sancısı gibi bir ağrıda hissediyor musun peki ara ara mesela ayağa kalkınca gece uyurken yada hisseden var mıSabah bende sağ kasığıma bıcak saplanması ile uyandım resmen öylede güzel uyuyordum ki kasıldım mı ne yaptım bir batti sıçradım resmen
Aynen bende nasıl saçma bir tepki o öyleDoktorunda ne bekliyordu acaba 9. Gün daha ne olcak anca gelişiyor embriyo çok kızdım doktorunuza
Yok cnm başka belirtim oda ilk defa olduRegl sancısı gibi bir ağrıda hissediyor musun peki ara ara mesela ayağa kalkınca gece uyurken yada hisseden var mı
Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanınYok canım sadece progestan 2 ampül ve göbekten clexane vurunuyorum prolutan Depot haftada 1 son 1 tanem kaldı birini ilk hfta vurundum birini dün transfer sonrası vurdular birde ayın 5inde vurunucam
Yok cnm bnm çok ilacım yok fitil hiç kullanmadımBen progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum
Günaydın canım sabah ilk kalkınca her sey iyiydi ama simdi midem büzüşüyor anlamış değilim dune kadar regl sancısı vardi simdi midem bi hos oluyor sanirim usuttumTeşekkür ederim canim inşallah sen nasılsın peki nasıl gidiyor
Aynen valla ben de yapmiycam o kadar negatif gördüm ki soğudum testlerden totem yaptım kan testini bekliycem❤Test için çok erken , bı de test yapmak fobi oldu bende bu sefer yapmicam diye söz verdim
Ben daha önce bu sürece girmeden önce sorunlarımızdan haberimiz yokken gecikme olunca yapmak için internetten almak için bakmıştım da yorumlarda okumuştum özellikle çoklu alımlarda son kullanma tarihi geçik ya da bitmek üzere olanları gönderen satıcılar varmış ordan biliyorum o yüzden alır almaz tarihine bakmıştımEvlendiğimde almistim suresi gecmis o zaman baya oldu cunkum skt old bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?